[sg_feature_block title=”Checklisten” subtitle=”Beheer checklisten voor oproepbare medewerkers” video_embed_url=”https://www.youtube.com/embed/GOUVqUCtJYo” quoter_text=”“VANAD Group werkt vanuit verschillende panden op één campus waarbij de bezetting per dag sterk kan variëren. De functionaliteiten van Safeguard bieden ons de invulling van verschillende vraagstukken en uitdagingen die we zoeken in één product.“” quoter_name=”- Raju van Kan, BHV Coördinator VANAD Group” quoter_image=”3138″]

Wat kan ik ermee?

U kunt zelf checklisten maken die getoond worden op de apps van uw medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld een ontruimingsplan, EHBO checklist of BHV-plan toevoegen aan de apps. Het is ook mogelijk om per locatie specifieke checklisten te tonen, zodat uw medewerkers alleen maar de relevante informatie te zien krijgen voor elke situatie.

Het is wettelijk verplicht om uw BHV-plan en RI&E plan voor te leggen binnen uw organisatie. Met deze functionaliteit kunt u ten allen tijde aantonen dat uw organisatie voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Hoe werkt het?

Vanuit het beheer scherm kunt u zelf checklisten aanmaken, aanpassen en verwijderen. U kunt een checklist toewijzen aan een specifieke locatie of juist algemeen houden. De checklisten komen automatisch in de apps van uw medewerkers te staan nadat u deze heeft opgeslagen.

[/sg_feature_block]

[sg_cta_block_2 title=”Probeer Safeguard nu gratis uit” text=”Het duurt maar een paar minuten om uw organisatie nog veiliger te maken!” contact_form_id=”209″ button_link=”http://nlsafe-nangrokro.savviihq.com/start-met-safeguard/” button_text=”Start met Safeguard”]