[sg_feature_block title=”Bezetting” subtitle=”Direct inzicht in aanwezige medewerkers per locatie” video_embed_url=”https://www.youtube.com/embed/8IaF-anDcwU” quoter_text=”“Met Safeguard heb ik een veel beter inzicht waar ik BHV-ers heb, en waar de bezetting onvoldoende is. Ook tijdens avonddiensten en nachtdiensten.“ ” quoter_name=”- David Huijbregts, HSE Coördinator Ingram Micro CFS eServices” quoter_image=”3136″]

Wat kan ik ermee?

Het bezetting scherm van het Safeguard Dashboard toont welke medewerker waar aanwezig is. Zo kan een beheerder of receptie zien of er voldoende oproepbare medewerkers aanwezig zijn. De bezetting functionaliteit is een slimme vervanger voor het ouderwetse aanwezig/afwezig bord dat nog vaak bij recepties hangt. Met deze bezetting functionaliteit heeft u op ieder moment van de dag inzicht in de bezetting van uw organisatie.

Met Safeguard is het aanmaken van nieuwe locaties en sectoren zo gedaan. Zo kunt u eenvoudig nieuwe kantoorpanden of project locaties toevoegen en verwijderen. Het toevoegen van nieuwe locaties is gratis.

Hoe werkt het?

Het bezetting scherm toont de aanwezige medewerkers die de Safeguard app geïnstalleerd hebben op hun smartphone en aanwezig zijn binnen de vooraf gespecificeerde Geofences. Deze Geofences worden getoond als locaties en sectoren in het bezetting scherm en zijn in principe gebieden van lengte en breedte coördinaten. Wanneer de apps een Geofence herkennen worden deze geactiveerd en sturen ze de locatie naar het Dashboard. In het Dashboard wordt geverifieerd bij welke Geofence de locatie hoort en dit wordt weergegeven als zijnde welke medewerker waar aanwezig is.

[/sg_feature_block]

[sg_cta_block_2 title=”Probeer Safeguard nu gratis uit” text=”Het duurt maar een paar minuten om uw organisatie nog veiliger te maken!” contact_form_id=”209″ button_link=”http://nlsafe-nangrokro.savviihq.com/start-met-safeguard/” button_text=”Start met Safeguard”]