[sg_feature_block title=”Aanwezigheid” subtitle=”Zie wie er aanwezig is” video_embed_url=”https://www.youtube.com/embed/VZNT8lAAsn0″ quoter_text=”“Met Safeguard heb ik een veel beter inzicht waar ik BHV-ers heb, en waar de bezetting onvoldoende is. Ook tijdens avonddiensten en nachtdiensten.“” quoter_name=”- David Huijbregts, HSE Coördinator Ingram Micro CFS eServices” quoter_image=”3136″]

Wat kan ik ermee?

Als gebruiker van de Safeguard app kunt u, wanneer u aanwezig bent, zien welke andere oproepbare medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast kunt u direct contact opnemen middels de mail of via de telefoon met andere aanwezige gebruikers en herkent u aan de hand van de foto die zelf te uploaden is uw mede oproepbare collega’s.

Hoe werkt het?

De Safeguard app kan door middel van een koppeling met het Dashboard informatie ophalen over welke oproepbare medewerkers aanwezig zijn en dit weergeven in de applicatie. Daarnaast kunt u zelf via de app of via het Dashboar een profielfoto uploaden voor uw profiel.

[/sg_feature_block]

[sg_cta_block_2 title=”Probeer Safeguard nu gratis uit” text=”Het duurt maar een paar minuten om uw organisatie nog veiliger te maken!
” contact_form_id=”209″ button_link=”http://nlsafe-nangrokro.savviihq.com/start-met-safeguard/” button_text=”Start met Safeguard”]