Emergency responder

Bent u op zoek naar een emergency responder die betrouwbaar en effectief is? In Nederland is het bij de wet verplicht dat een bedrijf met één of meerdere personeelsleden een BHV-er tot zijn beschikking moet hebben. Dit houdt in dat er altijd iemand moet zijn die een BHV certificaat heeft gehaald en de eerste hulp kan verlenen bij een ongeval. Het is voor een bedrijf van groot belang om een BHV-er te hebben, omdat grotere rampen hiermee voorkomen kunnen worden. In een groter bedrijf is het vaak nodig om meerdere BHV-ers te hebben, omdat er veel medewerkers aanwezig zijn en de kans dus groter is op ongelukken. Op het moment dat een ongeval zich voordoet, is het fijn als een BHV-er zo snel mogelijk ter plaatse kan zijn. Dit kan bewerkstelligd worden met de emergency responder van Safeguard.

Voordelen van de emergency responder van Safeguard

Een veilige werkomgeving kan leiden tot positieve effecten voor uw organisatie. Daarom is het van belang altijd een goed overzicht te hebben van de beschikbare BHV-ers. Dit kan eenvoudig met de emergency responder van Safeguard. Met de speciale app bent u op de hoogte van de aanwezige BHV-ers en kunt u hen gemakkelijk oproepen bij ongevallen. Zij zullen vervolgens een melding krijgen van het ongeval en de vraag of zij zo spoedig mogelijk zich naar de betreffende locatie kunnen begeven. Door de trackingsfunctie van de applicatie weten zij ook waar zij heen moeten gaan, waardoor er weer tijd bespaard kan worden. Het gebruik van deze applicatie zorgt er voor dat hulpverleners sneller ter plaatse kunnen zijn, waardoor grotere rampen voorkomen kunnen worden. Naast deze functie, heeft de Safeguard App ook nog andere voordelen. Het geeft u een duidelijk beeld van de veiligheid binnen uw bedrijf. Alle relevante data worden opgeslagen, zodat u een visuele weergave krijgt van de uitkomsten.

Interesse in emergency responder

Als u interesse heeft in een betrouwbare emergency responder, bent u bij Safeguard aan het juiste adres. De App is beschikbaar voor telefoons met IOS, Android en Windows, zodat al uw personeelsleden de App kunnen downloaden. Als u interesse heeft in deze applicatie, kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u de demo op onze website bekijken. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een proefversie om zelf de voordelen te ervaren van een emergency responder. Gedurende deze periode kunt u alle basisfuncties uitproberen en al uw vragen stellen. We staan u graag te woord en helpen u graag verder met het veiliger maken van uw bedrijf.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam