Emergency responder

Op zoek naar een emergency responder app? Zoals u van ons gewend bent, zijn wij altijd up to date bij Safeguard. Safeguard gaat met de tijd mee en zo ook met alle applicaties die er te ontwikkelen zijn om uw werkgebied en uw werkomstandigheden zo optimaal en veilig mogelijk te maken. Safeguard is opgericht in 2015 en is gevestigd in een dorpje in het mooie Brabant, genaamd Nieuwendijk. Doordat wij jong en innovatief zijn, streven wij ernaar om uw veiligheid en de veiligheid van uw medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Door middel van de emergency responder app zijn wij in staat om u een veilig gevoel te geven in uw werkpand. Zoals u van ons gewend bent, bieden wij altijd online support. Dit doen wij door middel van e-mail, de online chatbox en telefonisch. U kunt ons bereiken op elk gewenst moment van de dag. Wij kunnen u altijd te woord staan en willen u in elke situatie van dienst zijn. 

De emergency responder app

​​​​​​​ Wat is de emergency responder app? De emergency responder app is een applicatie waarbij u als werkgever in één oogopslag kunt zien waar de noodsituatie zich afspeelt. Door de app kunt u snel handelen en kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers inlichten over de situatie. Ook kunt u zien welke EHBO'ers en BHV'ers er in uw gebouw aanwezig zijn. Daarnaast kunt u korte berichten sturen naar uw medewerkers. Zo bent u op de hoogte van de situatie en kunt u direct uw medewerkers inlichten over dergelijke zaken. De app biedt u een bepaalde veiligheid, waarbij u snel kunt handelen in noodsituaties. Naast de directe meldingen kunt u ook de checklisten beheren van de oproepbare medewerkers. Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van de oproepbare (BHV) medewerkers.

Veilige werkomstandigheden met emergency responder

Safeguard creëert veilige werkomstandigheden door middel van de emergency responder. De emergency responder is een app die jou als werknemer informeert over de noodsituaties in uw pand. Hiermee kunt u met één druk op de knop zien wat de noodsituatie is en waar die zich bevindt. Daarnaast kunt u ook in één oogopslag zien welke EHBO'ers en BHV'ers er op dat moment in uw pand zijn.  Wij bieden u de mogelijkheid aan om onze app gratis te proberen. Zo kunt u zelf ervaren of het bij uw bedrijf past. Veel bedrijven gingen u al voor en maken gebruik van ons systeem. De volgende bedrijven zijn zeer enthousiast over Safeguard: Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam