Emergency responder app

emergency responder app Bent u op zoek naar een emergency responder app? Wilt u graag een veilige werksfeer creëren, waar iedereen in het bedrijf van op de hoogte is? Door onze app te gebruiken is het hele bedrijf op de hoogte bij emergency responder. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers op de hoogte zijn van de bedrijfsveiligheid. U kunt door een paar knoppen in te drukken al uw BHV’ers oproepen. Als er sprake is een calamiteitenplan, dan krijgt iedereen in het bedrijf een melding met instructies. Mocht er sprake zijn van een calamiteit, dan staat dit bij de melding beschreven. Wij begrijpen als geen andere dat er uitdagingen spelen als het gaat over het garanderen van de veiligheid in een kantooromgeving of bijvoorbeeld in de zorgsector. Het begint vaak bij brandoefeningen tot het meten van de aanwezigheid van veiligheidspersoneel. Onze app geeft in één oogopslag weer hoe de veiligheid gewaarborgd kan worden binnen uw bedrijf. 

EMERGENCY RESPONDER APP GRATIS PROBEREN?

Bent u benieuwd wat de emergency responder voor uw bedrijf kan betekenen? Wij vertellen u graag over onze diensten en welke toevoeging de app voor uw bedrijf kan hebben. Maakt u al jaren gebruik van een verouderd BHV systeem en weet u niet of dit nog voldoet aan alle criteria? Met onze app bent u verzekerd van een accuraat, altijd werkend en veilig BHV systeem. Wist u dat de app ook ingezet kan worden om communicatie berichten te versturen? Dus niet alleen in noodgevallen is deze app handig, maar ook als er communicatie plaatsvindt tussen de hulpverleners. Wij zitten in een tijdperk waar automatiseren, het verzamelen van data en efficiëntie de norm zijn en wij gaan daarin mee! Wij zijn de emergency responder die u zoekt!

EMERGENCY RESPONDER BIJ SAFEGUARD

Het beheren van uw BHV zaken voor uw organisatie is een flinke taak. Wie is er in het bezit van een BHV diploma en hoe wilt u de plannen uitwerken in het geval van een noodgeval. Hoe beheert u welke BHV-ers wel of niet aanwezig zijn in uw organisatie. De emergency responder app van Safeguard biedt de oplossing om al deze BHV zaken te beheren. Alle BHV medewerkers installeren de app op hun telefoon, vervolgens kunt u als werkgever of verantwoordelijke een overzicht zien van alle aanwezige medewerkers. Deze medewerkers worden automatisch geupdated of men wel of niet aanwezig is, dit door middel van de GPS tracker van de telefoons. Hierdoor loopt u dus ook nooit meer het risico dat een medewerker zich vergeet aan of af te melden. In het geval van een noodgeval kunt u zo alle aanwezige en beschikbare BHV medewerkers oproepen. Ook kunt u een selectie van de medewerkers oproepen, zodat bijvoorbeeld alleen de BHV-ers met een achtergrond met een AED apparaat worden opgeroepen. Zo heeft u altijd de juiste mensen op de juiste plaats bij noodgevallen. Benieuwd naar wat deze app als emergency responder voor uw organisatie kan betekenen? Wij geven u graag een gratis proefperiode waarin u alle functies zelf kunt ervaren.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam