Emergency responder app

emergency responder app Bent u op zoek naar een emergency responder app voor bij u op de werkvloer? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres! Door middel van de emergency responder app kunt u als werkgever in één oogopslag zien waar de noodsituatie zich afspeelt in uw werkgebied. Door middel van deze app krijgt u een inzicht in de ernst van de situatie, hoeveel medewerkers er in uw pand zijn én kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers waarschuwen dat er een noodsituatie is op de werkvloer. Daarnaast kunt u ook zien welke EHBO'ers en BHV'ers er in uw gebouw aanwezig zijn. Onze emergency responder app werkt efficiënt en is een uitkomst voor uw veiligheid en de veiligheid van uw werknemers.

De unieke functies van onze emergency responder app

U kunt met onze emergency responder app korte berichten sturen naar uw medewerkers. Zo kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers inlichten over de situatie. Met deze app creëert u een bepaalde veiligheid voor uzelf en voor u medewerkers. U kunt ook de checklisten beheren van de oproepbare medewerkers. Met de app van Safeguard kunt u vele kanten op. Heeft u vragen over de functies van onze emergency responder app? U kunt uw vragen vrijblijvend aan ons stellen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag wat de grote voordelen zijn van het werken met onze emergency responder app.

Veilige werkomstandigheden met de emergency responder app

Door middel van onze emergency responder app creëert u veilige werkomstandigheden. Heeft u interesse in onze app? Dan kunt u de emergency responder app gratis uitproberen. Zo kunt u zelf ervaren of onze app bij uw bedrijf past. Veel bedrijven gingen u voor, waaronder VANAD Group, Ingram Micro en het Amphia Ziekenhuis. Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare EHBO en BHV medewerkers. U kunt gemakkelijk uw checklisten beheren voor oproepbare medewerkers en u ontvangt direct alle meldingen op uw smartphone. Heeft u interesse in onze emergency responder app voor in uw bedrijf? Dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen die onze emergency responder app u biedt. Safeguard biedt u online support. U kunt ons bereiken via onze online chatbox, telefonisch en per e-mail. U kunt ons bereiken op elk gewenst moment van de dag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en beantwoorden graag uw vragen via onze online chatbox.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam