Emergency management app nodig?

emergency management Op zoek naar een systeem voor emergency management? Wilt u de veiligheid op de werkvloer verbeteren? Wilt u met één druk op de knop al uw medewerkers op de hoogte stellen van een calamiteit? Dan is de emergency management app van Safeguard voor u dé uitkomst! Door gebruik te maken van onze app kunt u in één oogopslag al uw medewerkers en BHV'ers bereiken én de noodsituatie overzien. Zo slaat u een paar vliegen in één klap en wint u veel tijd. Wij bieden u een veilig gevoel op de werkvloer. U bent direct op de hoogte van een noodsituatie en u kunt direct actie ondernemen. Zo kunt u door middel van korte berichten uw medewerkers en BHV'ers op de hoogte brengen van de situatie. Door gebruik te maken van de emergency management app van Safeguard kunt u de veiligheid van uw personeel verbeteren. Wij maken het voor u een stuk eenvoudiger om uw medewerkers op tijd in te lichten over een noodsituatie of calamiteit. Het is tegenwoordig verplicht om BHV'ers in uw kantoorpand of werkplaats te hebben. Wij bieden u de mogelijkheid om door de Safeguard app snel en direct te communiceren met uw werknemers. Veiligheid op het werk is een pré en Safeguard helpt u hier graag bij.

Over Safeguard

Al vanaf 2015 kunt u bij Safeguard terecht voor het realiseren van een emergency management app. Wij bieden u direct inzicht in de aanwezigheid van al uw medewerkers en uw oproepbare BHV'ers. Door gebruik te maken van onze emergency management app creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw werknemers. Met één druk op de knop kunt u uw medewerkers oproepen tijdens een BHV situatie of noodsituatie. Door gebruik te maken van onze emergency management app kunt u ook uw checklisten beheren. Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone!

Emergency management app gratis proberen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u eerst ervaren hoe onze emergency management app werkt? Dit kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom bieden wij u een gratis proefperiode aan. Zo kunt zelf ervaren of onze app bij uw bedrijf past. Heeft u vragen over onze aangeboden emergency management app? U kunt ons te allen tijde bereiken. Via onze helpdesk kunt u ons online snel bereiken. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken.  Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Wordt u onze volgende tevreden klant?

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam