Emergency management app nodig?

emergency management Bent u op zoek naar een emergency management app? Bent u op zoek naar een manier om binnen zeer korte tijd al uw medewerkers in uw bedrijf op de hoogte te stellen tijdens een noodsituatie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Wij bieden u de mogelijkheid aan om met een slimme emergency management applicatie checklisten te beheren en uw medewerkers te informeren over onder andere BHV oefeningen. Klinkt dit u als muziek in uw oren en bent u benieuwd of de emergency management app van Safeguard geschikt is voor uw bedrijf? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben voor uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een emergency management app bent u bij Safeguard aan het juiste adres!

Emergency management software van Safeguard

Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Wij bieden onze klanten de ultieme manier aan om met één druk op de knop al hun medewerkers te bereiken bij een calamiteit. De app van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Door de jaren heen hebben wij onze applicatie door ontwikkeld en nukunnen onze klanten ook ondersteuning krijgen via onze aangeboden support. Door gebruik te maken van onze app creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en voor uw medewerkers. Wij zijn een bedrijf dat de veiligheidsorganisatie helpt met het optimaliseren van processen. Een bedrijf dat bloeit op de combinatie van '‘technology & simplicity’. Wij zijn de beste partner om samen de huidige manier van alarmering en communicatie tijdens een crisis of calamiteit te moderniseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van de app van Safeguard? U kunt onze app gratis uitproberen. 

Meer weten over de emergency management app?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bent u benieuwd welke voordelen wij u aan kunnen bieden met onze Safeguard app? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Wij zien uw aanvraag voor de emergency managaemtn app graag tegemoet.  - Beheer checklisten voor oproepbare medewerkers. - Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone. - Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group. Ingram Micro.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam