Emergency management app nodig?

emergency management Bent u op zoek naar een emergency management app? Zoekt u een systeem waar u gemakkelijk de veiligheid op de werkvloer kunt waarborgen? In slechts een paar handelingen kunt u alle personeelsleden laten weten wat er aan de hand is. Mocht er sprake zijn van een calamiteit, dan staat dit bij de melding beschreven. Door gebruik te maken van de emergency management app kunt u in één oogopslag al uw medewerkers en BHV'ers bereiken én de noodsituatie overzien. Dit kost weinig tijd en daardoor kan er snel gehandeld worden. Wij zorgen ervoor dat u een veilig gevoel heeft op de werkvloer. Direct actie ondernemen is belangrijk, zodat het niet verder escaleert. Door gebruik te maken van de emergency management app van Safeguard kunt u de veiligheid van uw personeel verbeteren en standhouden. Onze app helpt u om de juiste medewerkers in te lichten. U kunt verschillende groepen maken, bijvoorbeeld wie er EHBO of BHV in bezit hebben. In uw kantoorpand is sowieso een BHV’er in dienst, misschien weet u helemaal niet wie dat is. Bij onze app hoeft u niet na te denken. Aan het begin moet u de groepen indelen en daarna kan iedereen in een handomdraai zien wie de BHV’er is of wie er allemaal aanwezig zijn in het pand.

OVER SAFEGUARD

Al enkele jaren zijn wij actief in de emergency management branche. Wij vinden veiligheid belangrijk en vanuit deze gedachten zijn wij een passende app in gaan vullen. De app wordt volledig aangepast naar uw wensen.  Onze app helpt u bij het snel kunnen handelen bij een noodsituatie. Onze app creëert veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw werknemers. Onze app beheert ook een checklist. Op deze checklist kunt u gemakkelijk zien of u aan alle veiligheidseisen voldoet. Als u iets mist, kunt u deze aanpakken in het bedrijf.

EMERGENCY MANAGEMENT APP GRATIS PROBEREN?

Wilt u graag gebruik gaan maken van de emergency management app? Wilt u weten welke toevoeging de app voor uw bedrijf kan hebben? Om te kijken of de app daadwerkelijk werkt, kunt u een gratis proefperiode aanvragen om de app uit te proberen. Pakt de app niet goed uit of had u er andere verwachtingen bij? Dan zit u nergens aan vast bij ons! Bevalt de app goed? Dan gaan wij graag met u in gesprek om de app zo aan te passen dat hij volledig op maat gemaakt is voor u.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam