Emergency management app nodig?

emergency managementEmergency management is niet meer weg te denken op de werkvloer. Veiligheid op het werk is belangrijk. Door middel van de Safeguard App kunnen wij dit voor u blijven realiseren. Safeguard is in 2015 opgericht en is sindsdien een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten blij gemaakt met onze Safeguard App. Onze Safeguard App garandeert u een veilig gevoel op de werkvloer, voor uzelf en voor uw medewerkers. Door middel van onze App bent u direct op de hoogte van een noodsituatie bij u op de werkvloer, kunt u korte berichten sturen naar uw medewerkers, weet u precies waar uw BHV'ers zich bevinden en ziet u in één oogopslag welke medewerkers er in uw werkgebied aanwezig zijn. Bij een noodsituatie zijn korte en duidelijke lijntjes van groot belang. Door gebruik te maken van onze emergency management kunnen wij dit voor u realiseren. 

Emergency management bij Safeguard

Op zoek naar emergency management? Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare medewerkers en BHV medewerkers. Wij creëren voor u veilige werkomstandigheden op de werkvloer. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Daarnaast kunt u verschillende checklisten toevoegen aan uw App. Zo kunt u direct uw checklisten afvinken en indien nodig aanpassen. U ontvangt direct een melding op uw smartphone als een noodsituatie zich voordoet binnen uw bedrijf. Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u benieuwd wat de Safeguard Ap voor u kan betekenen? U kunt gratis onze App proberen. Zo kunt u zelf bekijken en ervaren of onze App ook van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf. Kijkt u op onze website voor verschillende referenties van andere bedrijven. Zo krijgt u een goed beeld van de vele voordelen die de Safeguard App u aanbiedt. Ervaar zo alle mogelijkheden van onze emergency managment app.

Online support

Safeguard biedt u te allen tijde online support. Heeft u vragen over onze Safeguard App of wilt u weten wat de kosten zijn om gebruik te maken van onze App? Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen via de telefoon, email of via onze chatbox. Ook voor technische vragen of productgerelateerde vragen kunnen wij u van dienst zijn. Voor vragen via de email nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Neemt u een kijkje op onze website en zie wat Safuguard voor uw bedrijf kan betekenen.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam