EHBO app nodig?

ehbo app​Bent u op zoek naar een EHBO app die u kunt gebruiken voor de EHBO organisatie binnen uw bedrijf? Of wilt u een systeem waar u een EHBO checklist kunt plaatsen? Dan is de Safeguard App wat voor u! Met onze BHV App heeft u direct inzicht in de aanwezigheid van oproepbare BHV medewerkers én u kunt eenvoudig checklists uploaden.

​Safeguard App: ideaal voor alle BHV mogelijkheden

​De Safeguard App zou u ook de EHBO app of de BHV app kunnen noemen. Met de Safeguard App heeft u inzicht in de aanwezigheid van de BHV medewerkers. Als zich een noodsituatie voordoet, weet u dus meteen wie u kunt oproepen. Daarnaast kunt u met de Safeguard App medewerkers oproepen in een noodsituatie. Met 1 druk op de knop verstuurt u een melding, die de medewerkers op hun smartphone ontvangen. Vervolgens kunnen de medewerkers de melding accepteren, door naar de situatie toe te gaan, of weigeren.​​

Checklists in de EHBO app

Naast het overzicht van de aanwezigheid van de BHV medewerkers en het versturen van een melding, kunt u in de ​EHBO app checklists toevoegen. Voorbeelden hiervan zijn een ontruimingsplan, EHBO checklist of BHV plan. Op deze manier hebben de medewerkers de checklists altijd bij de hand. Daarnaast is het wettelijk verplicht om uw BHV plan en RI&E plan voor te leggen binnen uw organisatie. Met deze functie in de Safeguard App kunt u aantonen dat uw organisatie voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Probeer gratis uit!

U kunt de Safeguard App 14 dagen gratis uitproberen! Tijdens deze 14 dagen kunt u van dezelfde functies gebruikmaken als bij de betaalde versies. Zo heeft u toegang tot alle features en kunt u een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen. Bent u enthousiast over de Safeguard App? Dan kunt u de Professional of de Enterprise versie aanschaffen. De Enterprise versie maakt het mogelijk om de applicatie op maat voor uw bedrijf te maken. Heeft u interesse in de Enterprise versie? Maak dan een afspraak. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen?

​Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Daarnaast kunt u het contactformuiler op onze website invullen. Wij helpen u graag verder. ​Heeft u een vraag over de Safeguard App? Kijk dan op onze website bij 'Veelgestelde vragen'. Staat uw vraag er niet tussen? Neem ook dan contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam