EHBO app nodig?

ehbo appBent u op zoek naar een EHBO app? Wilt u in één opslag zien welke handelingen er gedaan kunnen worden bij een ongeval? Wilt u graag een checklist hebben waar de nodige handelingen en punten duidelijk beschreven zijn? Dan is de EHBO app iets voor u.  Met de EHBO app van Safeguard bent u verzekerd van een duidelijke en inzichtelijke app die u makkelijk kunt gebruiken in verschillende situaties. De app helpt u op de werkvloer, maar ook als u op kantoor of thuis bant kunt u de app gebruiken. De app is niet alleen in noodsituaties te gebruiken maar u kunt er ook van leren. U kunt zien hoe er bij een eerder ongeval gereageerd is en wat er de volgende keer beter kan. U kunt zelf bepaalde situaties doornemen en van elkaar leren. Ziet u een bedrijfsongeval gebeuren en vindt u dat er de volgende keer anders gehandeld moet worden? Geef dit aan in de app en leer van elkaar.

VEILIGE WERKOMGEVING MET DE EHBO APP

Op zoek naar een EHBO app? Met slechts een paar drukken op de knop kunnen werknemers opgeroepen worden. U kunt direct aangeven wat er aan de hand is en wat er van wie verwacht wordt. Weet u hoeveel werknemers er momenteel in uw kantoorpand zijn? Met de app kunt u snel en makkelijk zien waar de werknemers zich bevinden. Om de veiligheid van het personeel te kunnen waarborgen zijn bedrijven verplicht genoeg hulpverleners op te leiden en in huis te hebben. De methodes die bedrijven gebruiken om te alarmeren, communiceren en om de bezetting bij te houden zijn echter erg verouderd. Misschien werkt u nog wel met de bekende piepers? Wij gaan mee met de nieuwste technologie en bieden u een nieuwe EHBO app aan.

OVER SAFEGUARD

In 2015 is Safeguard zich gaan specialiseren op het gebied van een EHBO app. Dit had toen als doel om bedrijven te helpen om een veilige werkomgeving te creëren. In de afgelopen jaren hebben wij steeds meer functies toegevoegd aan de app en kunt u inzicht krijgen in de aanwezigheid van alle medewerkers en BHV'ers in uw kantoorpand. De app weet wie gealarmeerd moet worden en zal dit ook direct voorstellen op het moment dat u de situatie in de app aangeeft. Bent u benieuwd wat de EHBO app voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die de app te bieden heeft.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam