EHBO app nodig?

ehbo app Bent u op zoek naar een EHBO app voor uw organisatie of bedrijf? Met de EHBO app van Safeguard bent u verzekerd van een duidelijke en inzichtelijke app die u gemakkelijk kunt gebruiken in verschillende situaties. De EHBO app van Safeguard biedt u veiligheid op de werkvloer. Bent u benieuwd wat onze app voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u snel een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden met onze professionele en gebruiksvriendelijke EHBO app. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Veilige werkomgeving met de EHBO app

Wanneer zich een noodsituatie voordoet bij u op de werkvloer is het uw taak om binnen enkele seconden al uw medewerkers te informeren over de situatie. Weet u hoeveel werknemers er in uw kantoorpand zijn? Waar bevinden uw BHV'ers zich? Binnen hoeveel tijd zijn al uw medewerkers op een veilige plek? Door gebruik te maken van de EHBO app van Safeguard kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers en BHV'ers informeren over de situatie. Daarnaast kunt u zien hoeveel medewerkers er in uw pand aanwezig zijn en kunt u uw medewerkers efficiënt en snel inzetten tijdens een noodgeval. Ook is het mogelijk dat u naderhand een rapport op kunt vragen, zodat u verbeteringen aan kunt brengen in uw ontruimingsplan. Door gebruik te maken van onze EHBO app creëert u een veilige werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers.

Over Safeguard

Safeguard heeft als doel om bedrijven te helpen om een veilige werkomgeving te creëren. Wij geven u inzicht in de aanwezigheid van alle medewerkers en BHV'ers in uw kantoorpand. De app alarmeert tijdens een noodgeval de juiste personen op basis van aanwezigheid en scenario's. U kunt dit vooraf instellen en te allen tijde aanpassen. Door gebruik te maken van onze EHBO app ontvangen uw medewerkers direct alle meldingen in een noodsituatie op hun smartphone. Met één blik op uw EHBO app kunt u al uw medewerkers en beschikbare BHV'ers bekijken. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro maken al gebruik van ons systeem. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Meer weten over onze EHBO app?

Wilt u meer weten over onze EHBO app? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en hoe onze app nu precies werkt? U kunt gratis onze app uitproberen! Zo kunt u zelf bekijken of onze app bij uw bedrijf past.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam