EHBO app nodig?

ehbo appBent u op zoek naar een EHBO app? Bent u op zoek naar een functionele EHBO app waarmee u met één druk op de knop al uw medewerkers kunt alarmeren bij een noodgeval? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Safeguard. Wij bieden u de mogelijkheid aan om gebruik te maken van onze EHBO app die speciaal voor bedrijven is ontwikkeld. Met de EHBO app van Safeguard bent verzekerd van een duidelijke app die u in één oogopslag laat zien waar de noodsituatie zich bevindt. In de afgelopen jaren hebben wij onze app steeds verder kunnen ontwikkelen. Momenteel gebruiken vele bedrijven onze EHBO app om een noodsituatie te kunnen beperken en om snel te kunnen handelen. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Vele bedrijven gingen u al voor. Wordt u onze volgende tevreden klant die gebruik maakt van onze EHBO app?

Veilige werkomstandigheden met de EHBO app

De EHBO app van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. U creëert veilige werkomstandigheden door gebruik te maken van de Safeguard EHBO App. U kunt in één oogopslag zien welke BHV'ers in uw gebouw zijn. Op deze manier krijgt u een goed inzicht in de aantallen van uw werknemers en waar de noodsituatie zich afspeelt. U kunt in één keer uw medewerkers benaderen tijdens een noodgeval. Dit scheelt veel tijd bij het evacueren. Tijdens een noodsituatie ontvangt u direct alle meldingen op uw smartphone. Bent u benieuwd of de EHBO app iets voor uw bedrijf is? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt onze app gratis proberen. Zo kunt uzelf bepalen of de app geschikt is voor uw bedrijf. Naast het verwittigen van uw medewerkers tijdens een noodgeval kunt u ook checklisten behalen voor oproepbare medewerkers.

Meer weten over de EHBO app van Safeguard?

Safeguard is gevestigd in het dorp Nieuwendijk. U vindt ons langs de A27. In de afgelopen jaren hebben wij keer op keer onze app bijgeschaafd en verschillende functies toegevoegd. Door diverse functies toe te voegen op de applicatie kunt u tegenwoordig de EHBO app gebruiken om inzicht te krijgen in de aanwezige medewerkers en BHV'ers. De app weet welke personen gealarmeerd moeten worden en zal dit ook direct voorstellen op het moment dat u de situatie in de app aangeeft. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group. Ingram Micro.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam