EHBO app nodig?

ehbo app​Bent u opzoek naar een geoptimaliseerd EHBO app? Dan bent u bij ons in Nieuwendijk aan het goede adres. Wij zijn Safeguard en zijn gevestigd in het mooie dorp Nieuwendijk. Wij zijn neer gestreken naast de a27 onder de rook van Gorinchem. Wat is onze kracht? Onze kracht is dat wij bedrijven helpen om een veilige werkomgeving te creeren. Dit doen wij door middel van de uitdagingen van een veiligheidsorganisatie te tackelen. Wij, van Safeguard,  alarmeren tijdens een noodgeval altijd de juiste personen op basis van aanwezigheid en specifieke groepen of scenario's.  De EHBO app stuurt dus gecontroleerde meldingen naar al uw medewerkers. Met de Safeguard EHBO app is het mogelijk om vooraf aangepaste scenario's toe te voegen aan het Safeguard-dashboard, zodat hulpverleners precies weten wat ze moeten doen.

Optimaliseren van de EHBO app

Wij zorgen ervoor dat de Safeguard EHBO app altijd up-to-date en geoptimaliseerd blijft. Met de Safeguard App kunt u EHBO'ers snel en efficiënt inzetten wanneer dat nodig is. EHBO'ers en BHV'ers zijn verplicht en onmisbaar binnen een bedrijf. Dankzij de app heeft u inzicht in de aanwezigheid van al beschikbare EHBO'ers. U kunt de aanwezige EHBO'ers via de app een melding sturen. Ons systeem wordt al door diverse bedrijven gebruikt, waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. 

De veiligheid op het werk vergroten

Met onze EHBO App creert u veilige werkomstandigheden. Als er sprake is van een noodsituatie, of een ongeval dan kunt u direct zien welke EHBO'ers er op dat moment aanwezig. Deze EHBO's kunt u een melding sturen, zodat ze direct weten waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. De EHBO App is geheel gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. 

EHBO app gratis te proberen

Bent u benieuwd naar de EHBO App? We bieden wij u de mogelijkheid om de EHBO App gratis uit te proberen. Op deze manier kunt u zelf ervaren of de app iets voor uw bedrijf is. Wilt u meer weten over de vele voordelen en optimalisatie van de EHBO app? Of heeft u vragen over de app of wilt u de EHBO app graag gratis uitproberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van u hoe we u kunnen helpen om de veiligheid op het werk te vergroten! U kunt ons benaderen via ons contactformulier, telefoonnummer en indien u dat prettig vind via onze live chat. 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam