EHBO app nodig?

ehbo app​Op zoek naar een EHBO app voor uw bedrijf of organisatie? ​Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een duidelijke en overzichtelijke EHBO app? Safeguard heeft voor u dé EHBO app ontwikkeld. De EHBO app stuurt gecontroleerde meldingen naar al uw medewerkers. Met de Safeguard EHBO app is het mogelijk om vooraf aangepaste situaties toe te voegen aan het Safeguard-dashboard. Dit kunt u doen, zodat uw BHV'ers precies weten wat ze moeten doen en waar ze moeten zijn. Met onze EHBO App creëert u veilige werkomstandigheden in uw pand voor uzelf en voor uw medewerkers.  Indien er sprake is van een noodsituatie of een ongeval, dan kunt u in één oogopslag zien welke EHBO'ers er op dat moment aanwezig zijn in uw pand. U kunt uw EHBO'ers direct een melding sturen, zodat zij direct weten waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. De EHBO App is geheel gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. 

OPTIMALISEREN VAN DE EHBO APP

Wij zorgen ervoor dat de Safeguard EHBO App altijd up-to-date en geoptimaliseerd blijft! Met onze EHBO App kunt u al uw EHBO'ers snel en efficiënt inzetten bij een noodgeval. Zoals u weet zijn EHBO'ers en BHV'ers verplicht en ook zeker onmisbaar binnen een bedrijf. Ons doel is om bedrijven te helpen om een veilige werkomgeving te creëren of te optimaliseren. Zeker vandaag de dag gaat de optimalisatie en de technologie snel. Wij willen graag up-to-date blijven, zo ook met onze EHBO App. Safeguard alarmeert tijdens een noodgeval altijd de juiste personen op basis van aanwezigheid en specifieke groepen of scenario's. Dit kunt u vooraf instellen en blijven optimaliseren. Wij willen ervoor zorgen dat u met één druk op de knop direct kunt zien wie er in uw pand is, waar de EHBO'ers zich bevinden en waar de situatie zich voordoet. Hierdoor kunt u snel en efficiënt reageren en bent u snel ter plaatse. U kunt ook met één druk op de knop een  bericht sturen naar al uw medewerkers en EHBO'ers om uw werknemers te informeren over de noodsituatie. 

EHBO APP GRATIS TE PROBEREN

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze EHBO App? Maar bent u nog niet helemaal overtuigd van de functie hiervan? Wij bieden u graag de optie aan dat u gratis onze app mag gebruiken. Zo kunt u zelf ervaren of het ook bij uw bedrijf past. Ons systeem wordt door diverse bedrijven gebruikt. Waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam