EHBO app nodig?

ehbo app​Op zoek naar een EHBO app? Heeft u een eigen bedrijf en hecht u waarde aan de veiligheid binnen uw bedrijf? Met de Safeguard App kunt u heel eenvoudig veilige werkomstandigheden creëeren voor uw medewerkers. De Safeguard App kan namelijk worden gebruikt om BHV'ers snel een melding te kunnen sturen op het moment dat er sprake is van een ongeluk of een noodsituatie. De Safeguard App is eenvoudig in gebruik. De app biedt meerdere voordelen en functies. Het is de onmisbare EHBO app en het geeft u bijvoorbeeld inzicht in de veiligheid bij u op de werkvloer. We vertellen u graag meer over deze EHBO app!

Waarom de EHBO app gebruiken?

Als er sprake is van een noodsituatie of een ongeval, dan is het belangrijk dat BHV'ers snel in actie kunnen komen om bijvoorbeeld eerste hulp te kunnen verlenen. De Safeguard App helpt hierbij. Hoe de Safeguard App precies werkt? Zodra een BHV'er ergens binnen het bedrijf nodig is, wordt er binnen de app een melding verstuurd naar alle aanwezige BHV'ers. Zij kunnen vervolgens op deze melding reageren en doorgeven of zij wel of niet in staat zijn om ter plaatse te gaan. Via de app kunt u als werkgever precies zien waar de beschikbare BHV'ers zich bevinden. Ook kunt u zien wat de reacties zijn op de melding. Met één druk op de knop kunnen alle aanwezige BHV'ers worden opgeroepen als er sprake is van een ongeval of een noodsituatie. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Het is voor alle aanwezige BHV'ers snel duidelijk wat er aan de hand is en waar er hulp nodig is. Met de Safeguard App kunt u ook eenvoudig checklisten voor oproepbare BHV'ers beheren. 

De EBHO app van Safeguard 

De EHBO app van Safeguard zorgt voor een snellere responstijd, zodat benodigde hulp zo snel mogelijk verleend kan worden. Hierdoor neemt de veiligheid op de werkvloer toe. Bent u benieuwd hoe de Safeguard App precies werkt? Zou u de Safeguard App graag eerst willen uitproberen voordat u de App aanschaft? Dat kan! U kunt de Safeguard EHBO App helemaal gratis uitproberen. Zo kunt u zelf ontdekken wat de Safeguard App allemaal voor uw bedrijf kan betekenen. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Wilt u meer weten over de Safeguard App? Of wilt u de app graag uitproberen? Neem dan contact met ons op. We horen graag wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen! 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam