Ga terug naar de homepage

EHBO app nodig?

ehbo app​Op zoek naar een EHBO app? ​Bent u verantwoordelijk voor de EHBO organisatie binnen uw bedrijf? En bent u op zoek naar een programma of systeem waarmee u het beter kunt organiseren? Dan is de Safeguard App datgene wat u zoekt!

​EHBO app nodig? Ontdek de Safeguard App!

​De Safeguard App is een echte EHBO app waarmee u de EHBO organisatie beter kunt regelen. De Safeguard App geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare medewerkers. Alle EHBO medewerkers installeren de applicatie op hun smartphone. De app detecteert geheel automatisch of oproepbare medewerkers aanwezig zijn. Hiervoor maken we gebruik van 'Geofencing'. De applicatie detecteert wanneer een gebruiker binnen de Geofence komt en dus actief is en wanneer deze de Geofence weer verlaat en dus inactief is. Zo weet u precies welke medewerkers aanwezig zijn en welke niet en wie u kan oproepen in een noodsituatie. Hierdoor heeft u dus geen BHV bord meer nodig! ​Een andere functie van de Safeguard App is dat het de aanwezige medewerkers kan oproepen voor een noodsituatie. U kunt precies aangeven waar de situatie plaatsvindt, hoeveel mensen er nodig zijn en omschrijven wat de situatie inhoudt. De medewerkers krijgen dan een melding dat er noodsituatie is. Zij kunnen zelf aangeven of ze wel of niet naar de noodsituatie gaan. Tevens biedt de Safeguard App de mogelijkheid om een conference call te starten tussen de medewerkers die een melding geaccepteerd hebben. Met de EHBO app ​van Safeguard kunt u uw EHBO organisatie dus naar een hoger niveau tillen!​

Unieke EHBO app nu gratis uit te proberen!

​​Bent u nieuwsgierig geworden naar onze EHBO app? Probeer hem dan gratis uit! U heeft de mogelijkheid om de Safeguard App 14 dagen gratis uit te proberen. U kunt dan gebruik maken van alle features en een onbeperkt aantal locaties en gebruikers toevoegen. Na de 14 dagen kunt u ervoor kiezen om de Safeguard App definitief aan te schaffen. U kunt dan kiezen voor de Professoinal of de Enterprise versie. Bij de Enterprise versie kunnen we de applicatie helemaal op maat voor uw bedrijf maken. Wilt u meer informatie over de Enterprise versie? Neem dan contact met ons op. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij helpen u graag verder en gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u een algemene vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen