EHBO app nodig?

ehbo appBent u op zoek naar een EHBO app? Bent u op zoek naar een EHBO app die altijd up-to-date is? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van applicaties bouwen weten wij als geen ander hoe wij u van dienst kunnen zijn. In de afgelopen jaren hebben wij een EHBO app ontwikkeld die gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is voor iedere werknemer. Onze specialisten zijn iedere dag bezig om de app actueel te houden en u te voorzien van de nieuwste mogelijkheden. Vele bedrijven gingen u al voor en maken tegenwoordig gebruik van onze gebruiksvriendelijke EHBO app. Zoals bijvoorbeeld het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze app. 

Direct inzicht in aanwezigheid met onze EHBO app!

U kunt met de EHBO app van Safeguard veilige werkomstandigheden creëren. Hoe wij dit doen? Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers informeren bij een BHV oefening, bij brand of bij een andere calamiteit wanneer er direct moet worden geëvacueerd. Wij bieden u de mogelijkheid aan om snel en duidelijke te communiceren in een noodsituatie. De app van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Beheer checklisten voor oproepbare medewerkers en ontvang direct alle meldingen op uw smartphone. Bent u benieuwd wat de app van Safeguard voor uw bedrijf kan betekenen? U kunt de app vrijblijvend gratis proberen. Op deze manier kunt u ervaren of onze app ook geschikt is voor uw bedrijf. Safeguard behoort volgens de Kamer van Koophandel tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw gewenste EHBO app

Meer weten over de EHBO app?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bent u benieuwd hoe onze app werkt en hoe deze precies aan uw bedrijf aangepast kan worden? In een bedreigende noodsituatie heeft de EHBO app van Safeguard u veel te bieden. Zo kunt u direct al uw aanwezige medewerkers benaderen en weet u precies waar uw BHV'ers zijn. Wij vertellen u graag in een persoonlijk adviesgesprek wat de passende mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Wij kunnen de app zo aanpassen dat deze helemaal voldoet aan uw wensen.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam