EHBO app nodig?

ehbo app​Op zoek naar een EHBO app? Wilt u dat er snel hulp geboden kan worden op het moment dat er een ongeval heeft plaatsgevonden bij u op de werkvloer? Een EHBO app kan daar aan bijdragen. Dankzij de Safeguard App kan er snel hulp worden verleend als er een ongeluk is gebeurd of als er sprake is van een noodsituatie. De Safeguard App draagt bij aan meer veiligheid op de werkvloer. Wilt u weten hoe deze app precies werkt? We leggen het u graag uit!

Hoe werkt de EHBO app?

De Safeguard EHBO App is heel gebruiksvriendelijk. Hierdoor kan de app heel eenvoudig door alle BHV'ers binnen uw bedrijf op hun telefoon worden geïnstalleerd. Op het moment dat er een ongeval heeft plaatsgevonden of op het moment dat er sprake is van een noodsituatie, kan er via de app een melding worden gedaan. Elke BHV'er die op dat moment binnen het pand aanwezig is, ontvangt deze melding op zijn of haar telefoon. Zo is elke aanwezige BHV'er direct op de hoogte van de situatie en van de locatie waar hulp nodig is. Zo werkt onze EHBO app dus ook ideaal als aanwezigheidsregistratie. Een BHV'er kan vervolgens op de melding reageren zodat u als beheerder weet of een BHV'er wel of niet in staat is om ter plaatse te gaan. Ook kunt u als beheerder precies zien waar een BHV'er zich bevindt binnen het gebouw. Alle data uit de app kan achteraf worden omgezet in een rapportage, zodat u ook inzicht krijgt in de veiligheid op de werkvloer.

Een EHBO app voor elk bedrijf

Wilt u ook graag de veiligheid op de werkvloer verhogen? Bent op zoek naar een gebruiksvriendelijke EHBO app met alle denkbare functies? Wilt u snel kunnen zien welke BHV'ers er aanwezig zijn binnen uw pand? En wilt u dat BHV'ers direct ter plaatse kunnen gaan op het moment dat er sprake is van een ongeval of een noodsituatie? Bij Safeguard denken we graag met u mee, zodat we de EHBO app kunnen aanpassen aan de wensen van uw bedrijf. Verschillende bedrijven en organisaties maken al gebruik van de Safeguard App, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de app? En zou u daarom de app wel eens willen proberen? Dat kan! Bij Safeguard heeft u de mogelijkheid om de Safeguard App vrijblijvend en kosteloos 14 dagen lang uit te proberen. U kunt gedurende deze 14 dagen alle functies van de app gebruiken, zodat u alle onderdelen van de app kunt uitproberen. Probeer de app en laat u overtuigen!
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam