Eerste hulp app nodig?

eerste hulp app Bent u op zoek naar een eerste hulp app? Wilt u graag in één oogopslag zien wie er een EHBO of BHV diploma op zak heeft? Onze app geeft een duidelijk overzicht van de eerste hulp verleners die in uw bedrijf aanwezig zijn. Bent u op zoek naar een eerste hulp app voor uw organisatie of bedrijf? Dan hebben wij de oplossing. Onze eerste hulp app geeft in een noodsituatie aan, wat er gedaan kan worden. De app is zo voor geprogrammeerd dat hij weet hoe het calamiteitenplan eruit ziet.  Wij vertellen u graag meer over onze eerste hulp app. De diensten die de app u kan bieden staan ook op de website vermeld. Wij lichten deze graag verder toe aan u.

VEILIGE WERKOMGEVING MET DE EERSTE HULP APP

Op zoek naar een eerste hulp aap? Dat er bij een noodsituatie snel gehandeld moet worden, dat weet iedereen! Hoe weet iedereen wat hij of zij moet doen bij een noodsituatie? Dat wordt al iets moeilijker. Elk jaar wordt er geoefend met noodsituaties, maar op het moment dat er iets gebeurd doet iedereen iets anders. Om de veiligheid bij deze situaties te waarborgen is onze app zo ingesteld, dat hij de handelingen die u graag wilt zien laat zien op het scherm van uw smartphone. U ziet wat er aan de hand is in het bedrijf en welke handelingen direct uitgevoerd moeten worden. Iedereen krijgt deze melding. Via de app kunt u ook zien waar iedereen zich in het pand bevindt. De app koppelt alle smartphones aan elkaar en dit geeft een duidelijk beeld van de locatie. Ook hoe snel een BHV’er of EHBO’er op de locatie kan zijn. Deze app gaat zoveel verder dan gewoon een oproepsysteem. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die de eerste hulp app aan uw bedrijf kan bieden.

EERSTE HULP APP BIJ SAFEGUARD

Wij helpen u graag om een veilige werkomgeving te creëren. Wij helpen u om goed te handelen bij een noodsituatie. U raakt in paniek en weet niet goed wat u met uw personeel aan moet. U weet vaak als eerste wat er aan de hand is in het bedrijf en dat moet zorgen dat deze informatie als een speer bij uw werknemers terecht komt. De app weet tijdens een noodgeval de juiste personen op te roepen en hoeft u niet eerst na te gaan denken wie er eerste hulp kunnen verlenen.  Zodra de app in gebruik genomen wordt, wordt dit ingevuld. U kunt dit te allen tijde aanpassen.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam