Eerste hulp app nodig?

eerste hulp appBent u op zoek naar een eerste hulp app? Bent u op zoek naar een eerste hulp app waarbij u met één druk op de knop al uw medewerkers kunt bereiken tijdens een BHV situatie? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Safeguard behoort volgens de Kamer van Koophandel tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Onze specialisten zorgen ervoor dat de eerste hulp app gebruiksvriendelijk en up-to-date blijft. Bent u benieuwd of een eerste hulp app nuttig is voor uw bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. Samen met u bespreken wij graag uw wensen. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om eerst onze eerste hulp app gratis te gebruiken. De keus is helemaal aan u. 

Eerste hulp app van Safeguard 

Op zoek naar een eerste hulp app? De specialisten van Safeguard bieden u de mogelijkheid aan om met één druk op de knop al uw medewerkers te benaderen in een noodsituatie. Op deze manier kunt u met al uw medewerkers binnen zeer korte tijd buiten zijn. Het kan gebeuren dat de afspraken in een noodsituatie onduidelijk zijn. Door gebruik te maken van de Safeguard app kunnen al uw medewerkers de afspraken nalezen en de instructies volgen op de app. Op deze manier geeft Safeguard ook geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Zo weet u precies welke medewerkers er in uw pand of in uw werkplaats zijn. U kunt met de eerste hulp app van Safeguard veilige werkomstandigheden creëren. Beheer de checklisten voor oproepbare medewerkers en ontvang direct alle meldingen op uw smartphone. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group. Ingram Micro. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Meer weten over de eerste hulp app?

Bent u benieuwd wat onze eerste hulp app voor uw bedrijf kan betekenen? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden van de app zijn? Wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk gesprek. Samen met u bespreken wij uw wensen en gaan wij kijken of wij deze in de app kunnen verwerken. Door de Safeguard app dagelijks te gebruiken zult u merken dat u uw medewerkers heel snel kunt informeren en dat de evacuatie soepeler verloopt. Aan het einde van de oefening of calamiteit kunnen de verbeterpunten ook ingevoerd worden in de app. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam