Eerste hulp app nodig?

eerste hulp appBent u op zoek naar een eerste hulp app? Bent u er klaar mee dat u niet precies weet wie er in bezit is van een BHV of EHBO diploma? Wilt u graag iemand oproepen, maar weet u niet hoe u snel iemand kunt bereiken? Dan is de eerste hulp app een goede oplossing voor u. De app biedt u de mogelijkheid om in één oogopslag te zien wie er een EHBO of BHV diploma op zak heeft. De app biedt een duidelijk overzicht van de eerste hulp verleners die in uw bedrijf aanwezig zijn. Ook de plaats waar de hulpverleners zijn, wordt in kaart gebracht. U kunt een selectie maken van de personen die u wilt oproepen. De eerste hulp app geeft in een noodsituatie aan, wat er gedaan kan worden. U kunt het zien als een ondersteunende app.  Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor de eerste hulp app met u te bespreken.

VEILIGE WERKOMGEVING MET DE EERSTE HULP APP

Op zoek naar een eerste hulp app? Iedereen weet dat er bij een noodsituatie adequaat gereageerd moet worden. Maar hoe zag het protocol er ook alweer uit? Welke handelingen moeten er gedaan worden? Wie kunt u bereiken voor bepaalde taken binnen het bedrijf? Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die de app kan bieden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij komen graag bij u langs op locatie. Zo kunnen wij uw bedrijf beter leren kennen en de nodige informatie verwerken in de app. Omdat de app volledig naar wens ingevuld kan worden, maakt het voor u en uw werknemers makkelijk om deze te gebruiken. Het is niet alleen een oproepsysteem maar ook een hulp waar u niet meer zonder kunt. Wij laten u zien wat de technologie van tegenwoordig voor uw bedrijf kan betekenen.

EERSTE HULP APP BIJ SAFEGUARD

Gaat u met ons de uitdaging aan om een veiligere werkomgeving te creëren? Wilt u minder stress veroorzaken in het bedrijf omdat werknemers niet goed weten welke taken zij kunnen uitvoeren? U raakt in paniek en weet niet goed wat u met uw personeel aan moet. Dan brengt u uw onrust over op de werknemers en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De app zorgt ervoor dat u uw hoofd koel houdt zodat u de leiding kunt nemen in het proces. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met een eerste hulp app? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam