Eerste hulp app nodig?

eerste hulp appBent u op zoek naar een eerste hulp app die u kunt inschakelen tijdens een noodsituatie? Bent u op zoek naar een eerste hulp app waar u met één druk op de knop al uw medewerkers en BHV'ers mee kunt oproepen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Safeguard. Sinds 2015 zijn wij hét bedrijf dat de eerste hulp app heeft uitgevonden. Door onze jarenlange ervaring in het aanpassen van onze eerste hulp app kunnen wij u tegenwoordig extra hulp bieden voor de veiligheid op de werkvloer. De eerste hulp app van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Bent u benieuwd of de eerste hulp app van Safeguard iets voor uw bedrijf is? U kunt onze app gratis uitproberen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze app of wilt u meer weten over de verschillende functies? Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u hier graag meer over. 

Direct meldingen met de eerste hulp app

Op zoek naar een eerste hulp app? Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Sinds 2015 zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten als eerste hulp app. Wij bieden u de mogelijkheid aan om een veilige werkomgeving en veilige werkomstandigheden te creëren door gebruik te maken van onze eerst hulp app. Bij een noodgeval kunt u direct zien welke medewerkers er in uw pand zijn en welke BHV'ers die dag beschikbaar zijn. U kunt uw medewerkers in één keer evacueren en op de hoogte brengen van een noodsituatie. Daarnaast kunt u ook een noodsituatie oefenen met de eerst hulp app. Het is belangrijk dat u dit regelmatig oefent met uw medewerkers. Na het uitvoeren van een oefen noodsituatie kunt u checklisten beheren zodat u de volgende keer weet wat er beter kan. Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. 

Meer weten over de eerste hulp app van Safeguard?

Bent u benieuwd of de eerste hulp app van Safeguard iets voor uw bedrijf is? Bent u benieuwd naar de vele functies? U kunt uw vragen vrijblijvend aan ons stellen. Vele bedrijven gingen u al voor en werken tegenwoordig met onze eerste hulp app. Veel bedrijven uit de zorgsector, overheidsinstellingen, kantoren en verschillende industrie bedrijven maken dankbaar gebruik van deze app.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam