Houdt uw medewerkers veilig met Safeguard

De Safeguard medewerker app geeft iedereen binnen uw organisatie de mogelijkheid alarmeringen te verzenden en te ontvangen. Deze app is verbonden met uw BHV’ers, die meteen kunnen reageren als er melding wordt gemaakt door een andere medewerker. De app maakt het mogelijk om al uw medewerkers op de hoogte te stellen bij onveilige situaties op de werkvloer.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op:

Slider
Welke functionaliteiten biedt onze medewerker app voor uw organisatie?
  1. Zie welke BHV’ers er aanwezig zijn op jouw locatie.
  2. Ontvang push notificaties in geval van nood.
  3. Krijg inzicht in de veiligheidsprocedures van jouw locatie.
  1. Maak gebruik van vooraf gedefinieerde scenario’s in geval van nood.
  2. Ontvang veiligheids gerelateerde nieuwsberichten.
  3. Bel direct het alarm telefoonnummer.

De Safeguard medewerker app kan worden geactiveerd via uw huidige Safeguard account. Medewerkers kunnen deze applicatie gemakkelijk downloaden via de App Store en Google Play store.

De Safeguard medewerker app kan geïntegreerd worden in bestaande veiligheids applicaties en heeft dezelfde, hoge veiligheidsstandaard als onze Safeguard app voor BHV’ers.

Slider
Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over Safeguard?

Tijdens de rondleiding worden de verschillende features van Safeguard toegelicht. Vragen die u heeft met betrekking tot functionaliteiten, implemenatie en kosten kunnen worden toegelicht door een van onze experts.

Slider

Een vangnet voor de veiligheid, in iedere branche.

Support team
Ons support team bestaat uit een goed georganiseerd team dat altijd reageert binnen 24 uur. Onze app heeft ook een ingebouwde support-functie welke gebruikt kan worden om direct contact met ons te hebben!
Vraag direct een GRATIS DEMO aan
Vraag een 20-minuten durende gratis demo sessie aan om een goed beeld te krijgen van hoe Safeguard werkt. Houd het veilig!