Ga terug naar de homepage

Snel en betrouwbaar draadloos oproepsysteem

draadloos oproepsysteemIs uw bedrijf op zoek naar een betrouwbaar draadloos oproepsysteem? Wilt u kostbare tijd besparen bij ongevallen door een beter systeem te hebben om bhv-ers op te roepen? Dan helpen we u graag verder bij Safeguard. Veiligheid is een erg belangrijk aspect voor bedrijven, want een veilige werksfeer heeft een positief effect op een organisatie. Daarom is het van groot belang om genoeg bhv-ers in dienst te hebben. Daarnaast is het ook noodzakelijk dat de hulpverleners zo spoedig mogelijk aanwezig kunnen zijn bij een ongeval, zodat ergere rampen voorkomen kunnen worden. Met behulp van de Safeguard App kunt u direct uw bhv-ers informeren over een ongeluk. Zij krijgen een melding op hun mobiele telefoon, waarbij de locatie van het ongeval staat aangegeven. De bhv-ers kunnen vervolgens aanklikken of zij beschikbaar zijn om te komen helpen. Naast de functie als draadloos oproepsysteem, heeft de Safeguard App ook al voordeel dat alle relevante data wordt opgeslagen. In de applicatie vindt u een visueel overzicht van de veiligheidsperformance van uw bedrijf. Deze kunt u bij inspecties vanuit de overheid ook gebruiken, zodat u eenvoudig kunt aantonen hoe het met de veiligheid is gesteld bij uw bedrijf. Bekijk alle voordelen van de Safeguard in de demo video op onze website. Als u nog vragen heeft, horen wij dat graag. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u verder om uw bedrijf nóg veiliger te maken.

Online draadloos oproepsysteem

Als u op zoek bent naar een draadloos oproepsysteem om bhv-ers op te roepen bij een ongeval, bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Met behulp van een applicatie kunt u direct alle bhv-ers in de omgeving informeren over het ongeval. De applicatie is geschikt voor telefoons met Android, IOS en Windows. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de app te laten afleveren in uw eigen huisstijl, zodat het geheel binnen uw bedrijf past. Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Interesse in draadloos oproepsysteem

Als u interesse heeft in een draadloos oproepsysteem, raden we u aan om ons demo filmpje van de Safeguard App te bekijken. Hierin wordt duidelijk uitgelegd hoe de applicatie werkt en wat alle voordelen zijn. Als u nieuwsgierig bent geworden naar het gebruik van de app, kunt u bij ons een proefversie aanvragen. Zo kunt u zelf ervaren hoe handig de Safeguard in het gebruik is en welke voordelen het allemaal heeft. Samen gaan we voor een veilige werkvloer voor iedereen!

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen