Snel en betrouwbaar draadloos oproepsysteem

draadloos oproepsysteem​​Bent u op zoek naar een ​draadloos oproepsysteem voor uw BHV organisatie? Dan is de Safeguard App wat voor u. Met de Safeguard App heeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. De Safeguard App helpt bij het creëren van veilige werkomstandigheden. Probeer nu ons unieke draadloos oproepsysteem in de vorm van onze Safeguard App gratis uit!

​​Draadloos oproepsysteem: een app als draadloos BHV oproepsysteem!

​Maakt u gebruik van een ouder BHV oproepsysteem met piepers? En werkt dit systeem niet meer naar behoren? Dan is de Safeguard App wat voor u. De Safeguard App is een applicatie die u kunt installeren op uw smartphone. De applicatie geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Dit is mogelijk omdat er gebruik wordt gemaakt van 'Geofencing'. Als een gebruiker binnen een geofence komt, wordt dat gedetecteerd. Wanneer de medewerker een geofence verlaat, wordt dat ook geregistreerd. Hierdoor heeft u via de applicatie een overzicht met de BHV medewerkers die aanwezig zijn. Daardoor is een BHV bord dus niet meer nodig. Wij bieden een modern draadloos oproepsysteem in de vorm van een compacte BHV app! Naast het inzicht in de medewerkers die aanwezig zijn, kunt u met de applicatie ook een melding maken van een noodsituatie en uw medewerkers oproepen. De medewerkers krijgen dan via de applicatie een melding op hun smartphone. In de melding kunt u aangeven waar de situatie plaatsvindt, hoeveel medewerkers er nodig zijn en wat de situatie inhoudt. De medewerkers bepalen vervolgens zelf of ze naar de situatie toegaan en kunnen dit aangeven in de applicatie. ​De medewerkers die ter plaatse zijn, kunnen met elkaar communiceren via een conference call. Via de applicatie kan men zien met wie hij/zij aanwezig is op de locatie en bestaat er de mogelijkheid om met deze personen telefonisch in contact te komen. Met de Safeguard App creëert u veilige werkomstandigheden. Tevens is de applicatie een draadloos oproepsysteem en heeft u dus geen problemen meer met snoeren en piepers.

Draadloos oproepsysteem gratis uitproberen

​Bij Safeguard heeft u de mogelijkheid om het ​draadloos oproepsysteem gratis uit te proberen. U kunt de applicatie dan 14 dagen gebruiken. U kunt gebruik maken van alle features en een onbeperkt aantal locaties en gebruikers toevoegen. Bent u na afloop enthousiast over de Safeguard App? Dan kunt u de betaalde versie aanschaffen. U heeft daarbij de keuze uit de Professional en de Enterprise versie. Bij de Enterprise versie kunnen wij de applicatie op maat maken voor uw organisatie. Wilt u meer informatie over de Enterprise versie? Neem dan contact met ons op.​Heeft u vragen over het ​draadloos oproepsysteem ​van Safeguard? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij helpen u graag verder.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam