Snel en betrouwbaar draadloos oproepsysteem

draadloos oproepsysteemBent u op zoek naar een draadloos oproepsysteem? Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers en BHV'ers met één druk op de knop te kunnen bereiken tijdens een noodsituatie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Safeguard heeft jarenlange ervaring met het innoveren van een prachtige draadloos oproepsysteem voor bedrijven. In verschillende branches kan het lastig zijn om bij te houden welke medewerkers er op dat moment in het gebouw aanwezig zijn. Door gebruik te maken van het draadloos oproepsysteem van Safeguard kunt u in een handomdraai zien welke medewerkers en BHV'ers er aanwezig zijn op dat moment. Daarnaast is de applicatie van Safeguard een uitkomst voor bedrijven die in shifts en verschillende diensten werken. Bent u benieuwd hoe ons draadloos oproepsysteem werkt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt ook altijd uw vragen via onze chatbox of telefonisch stellen. Wij staan u graag te woord.

Draadloos oproepsysteem voor diverse branches

Ons draadloos oproepsysteem is geschikt voor verschillende bedrijven en branches. Denkt u aan de zorg, de overheid, het kantoor en de industrie. Door gebruik te maken van het draadloos oproepsysteem van Safeguard krijgt u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Daarnaast kunt u met één druk op de knop uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie en kunt u checklisten beheren voor oproepbare medewerkers. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel.  Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group, de BAM en Ingram Micro. Creëer veilige werkomstandigheden met de Safeguard BHV App en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt onze app ook eerst gratis proberen. Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone en onderneem direct actie tijdens een noodsituatie. 

Meer weten over het draadloos oproepsysteem van Safeguard?

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor een draadloos oproepsysteem voor uw bedrijf? Wij vertellen u daar graag meer over tijdens een persoonlijk adviesgesprek. De medewerkers van Safeguard staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de vele voordelen van het draadloos oproepsysteem dat wij aanbieden. Het maakt niet uit in wat voor werkomgeving u werkzaam bent. Safeguard zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait, wat uiteindelijk zorgt voor een betrouwbaar vangnet. voor de veiligheid. Een veilige werkomgeving creëert u met Safeguard!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam