Snel en betrouwbaar draadloos oproepsysteem

draadloos oproepsysteem​​Bent u op zoek naar een draadloos oproepsysteem waarmee u snel BHV'ers kunt oproepen? Zoekt u een slim draadloos oproepsysteem waarmee u veilige werkomstandigheden kunt creëeren? Met de Safeguard App kunt u de veiligheid bij u op de werkvloer aanzienlijk verbeteren. Met de Safeguard App kunt u er namelijk voor zorgen dat BHV'ers sneller op de hoogte kunnen worden gebracht van een situatie en dat ze dus ook sneller ter plaatse kunnen zijn om hulp te verlenen. We vertellen u graag meer over de voordelen van de Safeguard App. 

Een slim draadloos oproepsysteem

Hoe de Safeguard App precies werkt als draadloos oproepsysteem? We leggen het u graag uit. Als er sprake is van een situatie waarbij BHV'ers nodig zijn, dan kunt u met de Safeguard App direct een melding sturen naar alle aanwezige BHV'ers. Met de app heeft u een overzicht van alle BHV'ers die aanwezig zijn. Alle aanwezige BHV'ers ontvangen de melding binnen de app, op hun telefoon. Ze hebben zo direct alle informatie die ze nodig hebben, zodat ze weten waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. Een BHV'er kan vervolgens op de melding reageren of hij of zij wel of niet ter plaatse kan gaan. U heeft dus niet alleen inzicht in de aanwezigheid van BHV'ers maar ook in hun beschikbaarheid. Ook kunt u de BHV'ers volgen binnen het gebouwd, zodat u kunt zien waar in het gebouw de BHV'ers zich gevinden. Zo kunt u zien wanneer er iemand ter plaatse is. Wij zijn het moderne draadloos oproepsysteem dat past in iedere organisatie.  De app kan ook worden gebruikt om checklists toe te voegen, zodat een BHV'er ook in een specifiek scenario weet wat hij of zij moet doen. Daarnaast kan de app worden gebruikt om rapportages te maken. Dit is mogelijk omdat alle data door de app wordt bewaard. U krijgt zo met de app veel inzicht in de veiligheid binnen uw bedrijf. De app kan naar wens worden aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. 

Het draadloos oproepsysteem uitproberen

De Safeguard App wordt al door veel bedrijven gebruikt als draadloos oproepsysteem, bijvoorbeeld door het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Wilt u de Safeguard App ook gaan gebruiken als draadloos oproepsysteem? Maar bent u toch nog niet helemaal overtuigd? U kunt de Safeguard App kosteloos uitproberen. U kunt dan zelf ervaren wat de Safeguard App kan bijdragen aan de veiligheid bij u op het werk. Na de proefperiode kunt u dan uw keuze aan ons doorgeven. Ontdek de vele voordelen van de Safeguard App! 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam