Snel en betrouwbaar draadloos oproepsysteem

draadloos oproepsysteem Bent u op zoek naar een draadloos oproepsysteem om eenvoudig BHV'ers te kunnen oproepen? Zoekt u een draadloos oproepsysteem dat eenvoudig is in gebruik en dat betrouwbaar is? Maak dan kennis met het draadloos oproepsysteem van Safeguard. Bij Safeguard helpen we u om de veiligheid bij u op de werkvloer te verbeteren. Met de Safeguard App kunt u BHV'ers met één druk op de knop oproepen voor een BHV situatie. De responstijd is hierdoor zeer snel. De Safeguard App wordt al door een groot aantal bedrijven naar volle tevredenheid gebruikt. Wilt u ook kennismaken met de Safeguard App? We vertellen u graag meer!

De voordelen van een draadloos oproepsysteem

Een draadloos oproepsysteem heeft een belangrijk voordeel. Het is altijd voor elke BHV'er toegankelijk. Doordat mensen een telefoon vrijwel altijd overal met zich meedragen kunnen BHV'ers snel bereikt worden. Op het moment dat er sprake is van een noodsituatie of een ongeval op de werkvloer dan kunt u direct de aanwezige BHV'ers een melding sturen via de app. U kunt ook zien welke BHV'ers er op dat moment beschikbaar zijn en waar zij zich op dat moment binnen het gebouw bevinden. De BHV'ers kunnen op de melding reageren en aangeven of zij ter plaatse kunnen gaan. Ook deze reacties kunt u direct volgen. U weet zo precies wanneer er een BHV'er ter plaatse is. In de app kunnen ook checklisten voor verschillende scenario's worden opgeslagen, zodat benodigde informatie altijd beschikbaar is. De app zorgt er bovendien voor dat data wordt opgeslagen, zodat u door middel van rapportages inzicht krijgt in de veiligheid bij u op de werkvloer.

Het draadloos oproepsysteem uitproberen

Ons draadloos oproepsysteem wordt al door verschillende bedrijven gebruikt, waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u benieuwd wat de Safeguard App kan betekenen voor de veiligheid bij ú op de werkvloer? We bieden u de mogelijkheid om de Safeguard App uit te proberen, zodat u zelf het gebruiksgemak en de voordelen van de app kunt ervaren. Het uitproberen van de Safeguard App is helemaal gratis. Wilt u ook direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers? Wilt u veilige werkomstandigheden creëeren voor uw medewerkers? Probeer de app dan gratis uit, en overtuig uzelf! Wilt u de app graag uitproberen, of heeft u misschien nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook veel informatie over de app vinden op onze website. We horen graag van u hoe we u kunnen helpen om de veiligheid binnen uw bedrijf te kunnen verbeteren!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam