Ga terug naar de homepage

Snel en betrouwbaar draadloos oproepsysteem

draadloos oproepsysteem​​Bent u op zoek naar een ​draadloos oproepsysteem voor uw BHV organisatie? Bent u het oproepsysteem en de piepers met draden helemaal zat? Dan is de Safeguard app wat u zoekt. De Safeguard app installeert u op uw telefoon. U heeft dus geen last meer van draden en ouderwetse systemen!

​BHV App: Modern draadloos oproepsysteem

​De Safeguard app is een draadloos oproepsysteem, de applicatie wordt namelijk geïnstalleerd op een smartphone. Niet alleen u installeert de applicatie op uw smartphone, ook de BHV medewerkers. U kunt met de Safeguard applicatie namelijk een melding versturen van een noodsituatie. Daar heeft u dus helemaal geen piepers meer voor nodig. U kunt tevens in de melding aangeven waar de situatie zich plaatsvindt, omschrijven wat de situatie inhoudt en hoeveel mensen er nodig zijn. De BHV medewerkers krijgen deze melding via de applicatie binnen op hun smartphone. Zij kunnen vervolgens aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan.

​Niet alleen een draadloos oproepsysteem

​De Safeguard app is niet alleen een draadloos oproepsysteem. De Safeguard app geeft u ook inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. De applicatie maakt namelijk gebruik van Geofencing. De applicatie detecteert wanneer een gebruiker binnen de Geofence komt en dus actief is. De applicatie detecteert ook wanneer een medewerker de Geofence weer verlaat en dus inactief is. Zo weet u precies welke medewerkers wel en welke medewerkers niet aanwezig zijn. Het BHV bord wordt met de Safeguard app dus overbodig. Tevens kunt u met de applicatie rapportages draaien. In de rapportage kunt u precies de bezetting per week zien. Ook krijgt u een overzicht van het aantal meldingen en welke medewerkers dit hebben geaccepteerd en geweigerd. Aan de hand van deze rapportage kunt u bekijken welke punten nog verbeterd moeten worden. De applicatie heeft ook de mogelijkheid om checklists toe te voegen. Deze checklists worden getoond op de applicaties van uw medewerkers. Voorbeelden van checklists zijn een ontruimingsplan, een EHBO checklist of een BHV-plan. Het is ook mogelijk om per locatie specifieke checklists te tonen, zodat uw medewerkers alleen maar de relevante informatie te zien krijgen voor elke situatie. Tevens is het wettelijk verplicht om uw BHV-plan en RI&E plan voor te leggen binnen uw organisatie. Met deze functionaliteit kunt u ten allen tijde aantonen dat uw organisatie voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Vragen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over de Safeguard app? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder met uw vragen over de mogelijkheden van een draadloos oproepsysteem oplossing van Safeguard.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen