[sg_customer_experience_block title=”VANAD Group”]

VANAD Group is een snelgroeiend, internationaal opererend bedrijf dat innovatieve bedrijfsoplossingen biedt op het terrein van informatie- en communicatietechnologie. VANAD Group heeft meerdere kantoren in Nederland, Engeland, België, Duitsland, de Verenigde Staten en China. Wereldwijd werken er 1000 mensen onder de VANAD Group vlag.

Uitdaging:

VANAD Group werkt met hun hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel uit verschillende panden op één campus waarbij de bezetting per dag sterk kan variëren. BHV en veiligheid op de werkvloer staan hoog in het vaandel bij VANAD Group en daarom was er de wens voor een oplossing waarin men de bezetting van de BHV organisatie over de gehele campus kan monitoren en deze in geval van nood kan oproepen.

Oplossing:

Na een korte pilot periode is er besloten om gebruik te maken van het Safeguard systeem. Safeguard biedt de ‘all-in-one’ oplossing voor de uitdagingen waar VANAD Group mee te maken heeft. Met Safeguard heeft VANAD een tool om live inzicht te hebben in welke BHV’ers er op de campus zijn en is er een centraal punt waar vanuit de oproepen aangestuurd kunnen worden. Daarnaast heeft VANAD Group de mogelijkheid om in de toekomst één uniforme tool te gebruiken voor alle locaties, ook internationaal, waardoor Safeguard de veiligheid binnen VANAD waarborgt.

Resultaat:

Een korte, intensieve pilotperiode, georganiseerd op afstand, heeft ervoor gezorgd dat VANAD Group overtuigd was van de oplossing die Safeguard biedt. De snelle feedback, support en doorontwikkeling van Safeguard en de organisatie hebben uiteindelijk VANAD Group overtuigd en een zeer positief gevoel gegeven.[/sg_customer_experience_block][sg_customer_experience_link_block remove_padding_top=”true” customer_1_logo=”117″ customer_1_link_text=”Lees ervaring” customer_1_link_url=”https://safeguard-app.com/customer-experience/amphia-ziekenhuis/” customer_2_logo=”3150″ customer_2_link_text=”Lees ervaring” customer_2_link_url=”https://safeguard-app.com/customer-experience/vanad-group/” customer_3_logo=”3151″ customer_3_link_text=”Lees ervaring” customer_3_link_url=”https://safeguard-app.com/customer-experience/ingrammicrocfseservices/”]

[sg_cta_block_2 title=”Start direct een gratis Safeguard Pilot” text=”Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!” contact_form_id=”209″ button_link=”https://safeguard-app.com/start-met-safeguard/” button_text=”Probeer Safeguard nu” button_subtext=”Gratis en vrijblijvend proberen”]