[sg_customer_experience_block title=”Ingram Micro CFS eServices”]

Ingram Micro CFS is ontstaan nadat het Nederlandse bedrijf Docdata in 2014 is overgenomen door het beursgenoteerde Ingram Micro.

Binnen Nederland heeft Ingram Micro CFS vestigingen in Tilburg en Waalwijk en is men bezig aan de ontwikkeling van een nieuwe Fulfilment Center voor Bol.com.

Uitdaging:

Elk jaar tijdens de kerst periode stijgt het aantal Fulfilment orders explosief. Om dit op te vangen moet er aanzienlijk opgeschaald worden op personeel, dit leidt soms tot een verdubbeling aan werknemers in de Fulfilment centers. Gedurende het jaar ,maar zeker in de drukke periodes, is het voor de BHV organisatie van Ingram Micro essentieel om 24/7 inzicht te hebben in de aanwezigheid van BHV’ers.

Daarnaast is men bezig met de ontwikkeling van een nieuw Fulfilment center speciaal voor Bol.com waarin veiligheid en dat concreet maken met behulp van data een essentiële rol speelt.

Oplossing:

Met Safeguard heeft Ingram Micro CFS een tool in handen om in rustige en drukke periodes de aanwezigheid van de BHV’ers binnen de Fulfilment centers te monitoren en in geval van nood een oproep te kunnen doen op de aanwezige BHV’ers. Safeguard is flexibel in te stellen zodat er in drukke periodes makkelijk opgeschaald kan worden als er meer BHV’ers nodig zijn.

Op gebruikersniveau hebben de BHV’ers van Ingram Micro CFS nu een handige app op hun smartphone waarmee ze direct opgeroepen kunnen worden en is het gebruik van piepers niet meer nodig.

Resultaat:

Dankzij Safeguard kan men aan de hand van data aan hun klanten laten zien dat er op drukke en minder drukke periodes voldoende bezetting is voor de BHV organisatie en zijn BHV’ers net zo flexibel in te zetten als alle andere medewerkers. Er hoeft tijdens planningen niet apart rekening te worden gehouden met de BHV’ers aangezien de aanwezigheid nu van minuut tot minuut is te monitoren en BHV’ers indien nodig eenvoudig naar de plekken zijn te dirigeren waar tijdelijk verminderde dekking dreigt.[/sg_customer_experience_block][sg_customer_experience_link_block remove_padding_top=”true” customer_1_logo=”117″ customer_1_link_text=”Lees ervaring” customer_1_link_url=”https://safeguard-app.com/customer-experience/amphia-ziekenhuis/” customer_2_logo=”3150″ customer_2_link_text=”Lees ervaring” customer_2_link_url=”https://safeguard-app.com/customer-experience/vanad-group/” customer_3_logo=”3151″ customer_3_link_text=”Lees ervaring” customer_3_link_url=”#https://safeguard-app.com/customer-experience/IngramMicroCFSeServices”]

[sg_cta_block_2 title=”Start direct een gratis Safeguard Pilot” text=”Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!” contact_form_id=”209″ button_link=”https://safeguard-app.com/start-met-safeguard/” button_text=”Probeer Safeguard nu” button_subtext=”Gratis en vrijblijvend proberen”]