Het Amphia

Het Amphia is een ziekenhuis met 3 vestigingen, twee in Breda en één in Oosterhout (NB). Op termijn zal de locatie Langendijk in Breda opgeheven worden en zal de locatie Molengracht uitgebreid worden met nieuwbouw.

Het Amphia biedt werk aan ongeveer 4000 werknemers en is daarmee één van de grootste werkgevers van regio Breda. Daarnaast voert het dagelijks 32.500 behandelingen uit en met 625.000 polikliniekbezoeken per jaar is het één van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland.

Uitdaging:

Binnen het Amphia werken 4000 werknemers, daarnaast zijn er dagelijks een veelvoud aan bezoekers die de verschillende ziekenhuis locaties bezoeken. Het is dus van belang dat de BHV organisatie binnen Het Amphia goed geregeld is.

Het Amphia heeft veiligheid hoog op de agenda staan en wil daarom ook over een up-to-date BHV organisatie beschikken die met haar tijd meegaat.

Oplossing:

Met Safeguard heeft Het Amphia een tool om real-time inzicht te krijgen in de bezetting van de BHV over de verschillende locaties, en indien een noodsituatie  zich voordoet een melding te doen. Daarnaast kan het middels de rapportage functie uitdraaien maken die aantonen welke verbeteringen er plaats hebben gevonden.

Op gebruikersniveau hebben de BHV’ers van Het Amphia een tool in handen waarmee ze direct kunnen oproepen en opgeroepen kunnen worden.

Resultaat:

Door Safeguard heeft het Amphia Ziekenhuis de mogelijkheid om keuzes te maken gebaseerd op data. Zo verwacht men door het efficiënter te organiseren van de BHV organisatie een besparing te realiseren van 50% op het totaal aantal op te leiden BHV’ers.

Daarnaast is een groot voordeel dat men op elk moment van de dag weet dat er voldoende BHV’ers in huis zijn.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen