Crisis management software nodig?

crisis management softwareBent u op zoek naar een crisis management software? Bent u op zoek naar een manier om in een handomdraai een veilige werksfeer te creëren? Bij Safeguard bent u van harte welkom. In de afgelopen jaren hebben wij onze apps steeds verder ontwikkeld zodat u tegenwoordig gebruik kunt maken van de allerlaatste updates. Met één druk op de knop kunt u uw medewerkers oproepen voor een crisissituatie of voor een BHV oefening. Bent u benieuwd of onze crisis management software iets is voor uw bedrijf? U kunt onze app gratis uitproberen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden via onze crisis management software app. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Crisis management software van Safeguard

Door gebruik te maken van de crisis management software bent u verzekerd van een veilige werkplek. Tijdens een noodgeval kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers verwittigen en daarmee kunt u veel tijd besparen.  Op deze manier kunt u direct alle aanwezige medewerkers op de hoogte stellen van de noodsituatie en wat er van uw medewerkers wordt verwacht. De noodsituatie wordt in slechts een paar woorden beschreven maar dat is wel genoeg om op de hoogte te zijn van wat er gaande is. Daarnaast kunt u vooraf instellen hoe u wilt dat uw medewerkers bij een calamiteit reageren en anticiperen. Ook kunt u via de app een checklist beheren. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Vele klanten gingen u al voor en maken tegenwoordig gebruik van onze gebruiksvriendelijke crisis management software. Denkt u aan Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Creëer veilige werkomstandigheden met de Safeguard BHV App. 

Meer weten over de crisis management software Safeguard app?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de crisis management software app? U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk kennismakingsgesprek wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Met onze app bent u verzekerd van een accuraat, altijd werkend en veilig crisis management software systeem. Niet alleen bij calamiteiten is onze software te gebruiken maar ook om de communicatie binnen uw bedrijf up to date te houden kunt u gebruik maken van onze app. Safeguard biedt u een vangnet aan voor veiligheid. Kies voor een veilige werksfeer!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam