Crisis management software nodig?

crisis management softwareBent u op zoek naar een crisis management software? Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee u met één druk op de knop uw medewerkers en BHV'ers kunt alarmeren tijdens een noodsituatie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Door gebruik te maken van de crisis management software bent u verzekerd van een veilige werkplek en kunt u veel tijd besparen tijdens een noodsituatie of brandoefening. Bent u benieuwd of crisis management software van Safeguard iets is voor uw bedrijf? U kunt onze app gratis uitproberen. Op deze manier kunt u in uw eigen werkveld bekijken of onze app geschikt is voor uw bedrijf. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden voor onze crisis management software app. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Crisis management software als vangnet voor veiligheid

Door gebruik te maken van de crisis management software app van Safeguard kunt u uzelf en uw medewerkers een veiligere werkplek aanbieden en garanderen. Tijdens een noodgeval kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers bereiken en zien welke BHV'ers en medewerkers er zich in uw pand bevinden. Tijdens een noodsituatie heeft u weinig tijd. Met de crisis management software app van Safeguard kunt u in slechts een paar woorden beschrijven wat er aan de hand is. Uw medewerkers en BHV'ers kunnen direct reageren op uw berichtje. Er is ook de mogelijkheid om vooraf uw applicatie in te stellen met specifieke richtlijnen tijdens een noodsituatie. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Vele klanten gingen u al voor en maken tegenwoordig gebruik van onze gebruiksvriendelijke applicatie van Safeguard. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro maken dankbaar gebruik van ons vangnet voor veiligheid. 

Crisis management software uitproberen?

Bent u benieuwd of de crisis management software iets is voor uw bedrijf? Bent u benieuwd of onze app ook geschikt is voor uw wensen? Wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk adviesgesprek. Wij nodigen u uit om een afspraak met ons in te plannen. Creëer veilige werkomstandigheden met de Safeguard BHV App en bekijk welke aanpassingen voor u geschikt zijn. U kunt onze app gratis uitproberen. Op onze website kunt u op uw gemakje bekijken welke mogelijkheden geschikt zijn voor uw bedrijf.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam