Crisis management software nodig?

crisis management softwareBent u op zoek naar een crisis management software? Door gebruik te maken van de crisis management software bent u verzekerd van een veilige werksfeer. Met slechts een paar handelingen kunt u iedereen benaderen bij een noodsituatie. Met één druk om de knop kunt u iedereen op de hoogte brengen over de situatie. De situatie wordt in slechts een paar woorden beschreven maar dat is wel genoeg om op de hoogte te zijn van wat er gaande is. Wij zorgen ervoor dat door het gebruik van de applicatie al uw medewerkers op de hoogte zijn van de bedrijfsveiligheid. U kunt door een paar knoppen in te drukken al uw BHV’ers oproepen. U kunt vooraf instellen hoe u wilt dat uw medewerkers bij een calamiteit reageren. Wij weten ook dat u niet iedere calamiteit kunt voorspellen, maar wij helpen u graag met calamiteiten die helaas vaker voor komen.

Crisis management software gratis proberen?

Wilt u gratis kennismaken met onze crisis management software? Wilt u kennis maken met de mogelijkheden die de applicaties hebben? Wij bieden u graag een gratis proefversie aan. Zo kunt u voorafgaand aan de definitieve versie kennis maken met het systeem. Wij stellen de proefversie voor u in. Hierin kunnen wij niet alle medewerkers verwerken maar u krijgt wel een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn. Wij vertellen u graag over onze diensten en producten en welke meerwaarde de app voor uw bedrijf kan hebben. Met onze app bent u verzekerd van een accuraat, altijd werkend en veilig BHV systeem. Niet alleen bij calamiteiten is de crisis management software te gebruiken, maar het is ook een middel om de communicatie goed te houden. Omdat wij nu eenmaal leven in een tijdperk van automatiseren is onze applicatie de manier van crisis management waar u naar op zoek bent.  

Crisis management software bij Safeguard

Elk jaar volgen meer medewerkers een BHV cursus, maar weet u nog precies welke medewerkers in het bezit zijn van een BHV cursus? Het vergt veel tijd om de administratie uit uw hoofd te kennen. In onze applicatie staan alle medewerkers beschreven en daarbij staat of hij of zij in het bezit is van een BHV diploma is. Het makkelijke van ons systeem is dat u niet hoeft te weten of iemand in het bezit van een BHV diploma is, want zodra u op 'BHV' klikt komen alle mogelijke oproepbare medewerkers tevoorschijn. Alle personeelsleden vragen wij om de applicatie te installeren, zodat de applicatie via locatie kan herkennen of het personeelslid aanwezig is in het pand.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam