Crisis management app nodig?

crisis management app ​Zoekt u een crisis management app voor bij u in het bedrijf? Zoekt u niet verder! U bent bij Safeguard aan het juiste adres voor uw persoonlijke crisis management app. Safeguard heeft een prachtige applicatie ontwikkeld die ervoor zorgt dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait. Door te werken met onze crisis management app kunt met één druk op de knop al uw medewerkers op de hoogte brengen van een noodsituatie. Door te werken met onze crisis management app bespaart u uzelf veel tijd in een noodsituatie. Daarnaast kunt u korte berichten sturen naar uw medewerkers, zodat zij direct weten wat de stand van zaken is.

Functies van onze crisis management app

Wij bieden u een vangnet aan van veiligheid. Safeguard is in staat u een veilig gevoel te geven op de werkvloer. Door middel van onze app krijgt u een duidelijk overzicht van de noodsituatie en ziet u waar uw BHV'ers zich op dat moment bevinden. Hierdoor heeft u snel een overzicht van de situatie en kunt u direct actie ondernemen. Het maakt niet uit in wat voor werkomgeving u zich bevindt, Safeguard zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait. De Safeguard app is gemaakt voor de leidinggevenden over een noodsituatie. Over het algemeen zijn dit hoofd BHV’ers, operationele leidinggevenden of frontoffice managers. Tijdens een melding of noodsituatie is het hun taak om op te treden als een centraal communicatiepunt. Zo creëert u een duidelijk noodplan met korte lijntjes. Via onze crisis management app kunt u ook checklisten toevoegen, zodat u een duidelijk overzicht heeft van uw ontruimingsplan.

Crisis management app van Safeguard

Safeguard is opgericht in 2015. Ons team bestaat uit getalenteerde marketeers, developers en ontwerpers. Wij bieden u een speciaal support team aan waarmee u altijd via e-mail, telefoon of webchat contact met ons op kunt nemen. Wij zorgen ervoor dat u al uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoord krijgt. Ook bij technische en productgerelateerde vragen kunt u bij ons terecht. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Met één druk op de knop kunt u uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Daarnaast kunt u de checklisten beheren voor uw oproepbare medewerkers. Heeft u vragen over onze Safeguard App of bent u benieuwd wat de app voor u kan betekenen? U kunt nu onze app gratis uitproberen!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam