Crisis communication app nodig?

crisis communicationOp zoek naar een crisis communication app? Bent u op zoek naar een veiligheid applicatie voor bij u op de werkvloer? Door middel van onze crisis communication app van Safeguard bent u gegarandeerd van een complete veiligheid applicatie. Door onze crisis communication app kunt met één druk op de knop al uw medewerkers informeren bij een noodsituatie. Onze app werk efficiënt en gemakkelijk. Door te werken met onze Safeguard app bespaart u veel tijd. Vroeger moest u een bellijst afgaan en zoeken naar een BHV'er in uw gebouw. Vandaag de dag ziet u op uw app waar uw BHV'ers zich op dat moment bevinden en kunt u ze direct aansturen via korte berichten in de app. Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die de Safeguard app u aanbiedt. 

Crisis communication app van Safeguard

De crisis communication app van Safeguard is gemaakt voor werkgevers, frontoffice managers, leidinggevenden en hoofd BHV'ers. Bij een noodsituatie krijgen managers en hoofd BHV'ers een melding op hun telefoon. Daarna kunnen de noodprotocollen in gang gezet worden en kunt u binnen korte tijd de situatie overzien. Via de app van Safeguard ziet u direct waar de noodsituatie zich afspeelt en welke medewerkers er in uw gebouw of werkplaats zijn. Zo kunt u direct actie ondernemen en bespaart u veel tijd. Safeguard gebruikt ook checklisten om de app nog beter tot zijn recht te laten komen. U kunt checklisten voor een ontruimingsplan, EHBO of BHV toevoegen aan uw Safeguard app. U ontvangt direct alle meldingen op uw smartphone met onze crisis communication app.

Probeer nu Safeguard gratis!

Safeguard is gevestigd in het mooie dorpje Nieuwendijk, in het altijd gastvrije Brabant. Sinds 2015 is Safeguard een begrip in de regio en ver daarbuiten. In de loop van de jaren hebben wij veel bedrijven kennis laten maken met onze veiligheid app. Door gebruik te maken van de Safeguard app krijgt u direct overzicht in de aanwezigheid van al uw oproepbare (BHV) medewerkers. U creëert veilige werkomstandigheden door gebruik te maken van de Safeguard App. Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro.Wilt u onze app gratis proberen? Dit is zeker mogelijk!  Zoals u van ons gewend bent, bieden wij altijd online support aan. Dit doen wij door middel van e-mail, de online chatbox of telefonisch. U kunt ons bereiken op elk gewenst moment van de dag. Wij staan u graag te woord en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam