Crisis communication app nodig?

crisis communicationAls u op zoek bent naar een multifunctionele crisis communication app bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke crisis communication app aan die u in verschillende noodsituaties kunt gebruiken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij geven u graag professioneel advies. Vele bedrijven gingen u al voor en zij maken tegenwoordig gebruik van de crisis communication app van Safeguard. Bent u benieuwd hoe u een betere veiligheid kunt creëren op de werkvloer? Bent u benieuwd hoe onze app werkt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website of contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij zien uw aanvraag voor onze crisis communication app graag tegemoet. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro gingen u al voor. 

Beheer checklisten voor oproepbare medewerkers met onze crisis communication app

Door gebruik te maken van de crisis communication app van Safeguard kunt u direct al uw medewerkers oproepen tijdens een noodsituatie. Daarnaast kunt u checklisten beheren voor uw BHV'ers en kunt u bekijken welke handelingen er de volgende keer beter kunnen. De crisis communication app van Safeguard biedt u de mogelijkheid om in een korte tijd iedereen te benaderen tijdens een brandoefening of een noodsituatie. Met de crisis communication app van Safeguard is de communicatie tijdens een noodsituatie direct duidelijk en concreet. Daarnaast krijgt u te zien hoe er gehandeld wordt. De app van Safeguard helpt u en ondersteunt u met de informatie die u nodig heeft als er sprake is van een noodsituatie. Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone en u weet precies wat er van u wordt verwacht. Bent u benieuwd of de crisis communication app iets voor u is? U kunt onze app gratis uitproberen. Daarnaast vertellen wij u meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Probeer gratis de crisis communication app van Safeguard

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een crisis communication app voor uw bedrijf? Bent u, net als vele andere bedrijven, enthousiast over de mogelijkheden met de crisis communication app van Safeguard? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen van de crisis communication app en de daarbij behorende mogelijkheden voor uw bedrijf.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam