Crisis communication app nodig?

crisis communicationBent u op zoek naar een crisis communication app? Bent u op zoek naar een manier waarbij u met één druk op de knop al uw medewerkers kunt bereiken tijdens een crisis situatie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Safeguard biedt u de mogelijkheid aan om met één handeling al uw medewerkers op de hoogte te stellen tijdens een noodsituatie. Op deze manier bespaart u veel tijd en kunt u heel snel al uw medewerkers op een veilige afstand brengen tijdens een gevaarlijke situatie of tijdens een BHV oefening. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze applicatie en de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden voor uw bedrijf. Wij zien uw aanvraag voor onze crisis communication app graag tegemoet. 

Crisis communication software van Safeguard

De crisis communication app van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers binnen uw bedrijf. Al uw medewerkers voeren in dat zij aanwezig zijn op die dag. Tijdens een noodsituatie kunt u direct al uw aanwezige medewerkers én BHV medewerkers bereiken met één druk op de knop. Op deze maner creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en voor al uw medewerkers. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group, de BAM en Ingram Micro. Safeguard heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en heeft zichzelf steeds verder kunnen ontwikkelen. Bent u benieuwd of de app van Safeguard iets voor uw bedrijf is? U kunt onze app gratis proberen. Beheer checklisten voor oproepbare medewerkers en bekijk welke mogelijkheden wij u aanbieden. 

Crisis communication app gratis ervaren?

Heeft u interesse in onze crisis communication app en wilt u meer weten over de vele voordelen die onze Safeguard app heeft? U kunt eerste eens een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u contact opnemen met ons support team. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen en de mogelijkheden van een Safeguard app. Door gebruik te maken van onze app ontvang u direct alle meldingen op uw smartphone. Bent u benieuwd of de Safeguard app iets voor uw bedrijf is? Wij vertellen u daar graag meer over. Creëer veilige werkomstandigheden met een vangnet voor de veiligheid van Safeguard!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam