Crisis communication app nodig?

crisis communicationBent u op zoek naar een applicatie die bijzonder geschikt is voor crisis communication? Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee u met één druk op de knop de juiste medewerkers kunt inlichten tijdens een crisis situatie? Zoek dan niet verder! Bij Safeguard bent u aan het juiste adres voor een crisis communication app op maat! Bent u benieuwd of de crisis communication app iets voor uw bedrijf is? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden om uw applicatie geheel volgens uw wensen samen te stellen. Vele klanten gingen u al voor en gebruiken tegenwoordig de crisis communication app van Safeguard. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro maken onder andere gebruik van deze app. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers

Heeft u een crisis communication oplossing nodig? Bent u benieuwd of de applicatie van Safeguard ook iets voor uw bedrijf is? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. De crisis communicatie app van Safeguard helpt u om juist te handelen in een noodsituatie op de werkvloer. Door gebruik te maken van onze crisis communication app kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers bereiken in een noodsituatie. Hiermee bespaart u veel tijd en kunt u uw medewerkers sneller evacueren. Onze applicatie zorgt ervoor dat u in een crisis situatie precies weet hoe u moet handelen. Met de crisis communication app van Safeguard is de communicatie en hoe er gehandeld moet worden direct duidelijk. De app van Safeguard helpt u en ondersteunt u met de informatie die u nodig hebt als er sprake is van een noodsituatie.

Meer weten over de crisis communication app?

Wilt u meer weten over de communication app van Safeguard? Safeguard behoort volgens de Kamer van Koophandel tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Onze app  geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Hiermee creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. Met één druk op de knop kunt u uw medewerkers oproepen voor een BHV of nood situatie. U kunt met onze app checklisten beheren voor oproepbare medewerkers. U ontvangt alle meldingen direct op uw smartphone. Vele bedrijven gingen u al voor en maken tegenwoordig gebruik van ons systeem. Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam