Crisis communication app nodig?

crisis communicationBent u op zoek naar een crisis communication app? De crisis communication app helpt u om juist te handelen bij een noodsituatie. Met de crisis communication app bent u verzekerd van een professionele EHBO en BHV app. In de app kunt u de veiligheid op de werkvloer verbeteren en goed aanpakken. Dit komt omdat de app aangeeft welke handelingen er bij bepaalde situaties gedaan moeten worden. Zo weet u precies hoe u moet handelen en kunt u binnen no time op de hoogte worden gebracht over de noodsituatie in uw omgeving. Wie is er in de buurt en wat is er precies aan de hand? Dit is met de crisis communication app snel duidelijk. De app helpt u en ondersteunt u met de nodige informatie waar u naar op zoek bent als er een noodsituatie is.

CREËER VEILIGE WERKOMSTANDIGHEDEN

Op zoek naar een crisis communication app? Het maakt niet uit in wat voor werkomgeving u werkt. De Safequard app zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u een betrouwbaar vangnet creëert wat betreft de veiligheid van het bedrijf. In de app zijn alle gegevens van de werknemers te vinden waardoor u snel een bellijst en checklijst kunt samenstellen. Wie heeft u nodig en wie krijgt allemaal de melding? Met slechts een paar drukken op de knop kunt u alles regelen. Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke app waarmee u met één druk op de knop al uw medewerkers, beschikbare BHV'ers en EHBO'ers waarschuwt over een noodsituatie? Dan is de crisis communication app iets voor uw bedrijf.  

CRISIS COMMUNICATION APP  BIJ SAFEGUARD

Wij zitten al jaren in het vak en zijn ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke app aan met daarnaast de nodige online support. Door gebruik te maken van de app krijgt u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Bent u klaar om de situatie met beide handen aan te pakken? Om de zaken goed op orde te hebben tijdens een noodsituatie? Niemand wil een noodsituatie meemaken maar op het moment dat het toch gebeurt, is het fijn als u weet wat u te doen staat.  

MEER WETEN OVER DE CRISIS COMMUNICATION APP?

Bent u benieuwd wat de crisis communication app voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek. Samen met u maken wij de app volledig op maat en zorgen wij voor de nodige support en ondersteuning.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam