Crisis communication app nodig?

crisis communication Door gebruik te maken van de crisis communication app van Safeguard bent u verzekerd van een professionele EHBO en BHV app. De app van Safeguard is zo ontwikkeld dat wij de veiligheid op de werkvloer verbeteren of veiliger maken. Door gebruik te maken van onze crisis communication app bent u binnen no-time up to date over de noodsituatie in uw omgeving. Met één druk op de knop informeert u al uw medewerkers en aanwezige BHV'ers in uw kantoorpand of werkplaats. Bent u op zoek naar een crisis communication app? Zoekt u dan niet verder! Bij Safeguard vertellen wij u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf.

Creëer veilige werkomstandigheden

Wilt u de veiligheid op de werkvloer verbeteren? Wilt u niet een bellijst moeten raadplegen om al uw medewerkers te informeren over een calamiteit? Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke app waarmee u met één druk op de knop al uw medewerkers, beschikbare BHV'ers en EHBO'ers waarschuwt over een noodsituatie? Door de crisis communication app van Safeguard te gebruiken ontvangen uw medewerkers en beschikbare hulpverleners direct een melding op hun smartphones. Zo kunt u met één druk op de knop al uw aanwezige medewerkers bereiken en kunt u korte berichten sturen over de stappen die genomen moeten worden in een noodsituatie. Wij creëren veilige werkomstandigheden met de Safeguard app.

Over Safeguard

In de loop der jaren is Safeguard een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke app aan met daarnaast de nodige online support. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te ondersteunen. Het is onze taak om u te ontzorgen tijdens een noodsituatie. Door middel van een kleine handeling op de app kunt u al uw medewerkers bereiken en kunt u de belangrijkste lijnen in één keer uitzetten. In de afgelopen jaren hebben wij bedrijven kennis laten maken met onze crisis communication app. Veel bedrijven maken al gebruik van ons effectieve communicatiesysteem. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro gingen u al voor.

Meer weten over de crisis communication app?

Bent u benieuwd wat onze crisis communication app voor u kan betekenen? Wilt u ook snel en effectief kunnen handelen in een noodsituatie? Wij bieden u de mogelijkheid aan om onze app gratis te proberen. Zo kunt u zelf ervaren of onze app bij u past. Voor al uw vragen kunt u ons vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord en bieden u te allen tijde support aan.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam