Crisis communicatie app nodig?

crisis communicatieBent u op zoek naar een crisis communicatie app? Misschien heeft u het al eerder meegemaakt, maar op het moment dat er een noodsituatie is binnen uw bedrijf is het belangrijk dat uw medewerkers snel weten wat er aan de hand is. Voordat iedereen op de hoogte is gebracht is het vaak al een paar uur later met heel veel stress momenten. Op het moment dat u gebruik maakt van de crisis communicatie app van Safequard is dit voorbij. Met slechts een paar drukken op de knoppen kunt u iedereen in het bedrijf laten weten wat er aan de hand is. Niet alleen de melding wordt de deur uit gedaan, maar ook kunt u melden welke handelingen er uitgevoerd moeten worden. De app biedt de nodige ondersteuning aan bij een noodsituatie.

CRISIS COMMUNICATIE APP VAN SAFEGUARD

Wilt u graag uw medewerkers snel en efficiënt bereiken? Dan adviseren wij om gebruik te maken van de crisis communicatie app. Deze app kan uw bedrijf zoveel meer bieden. De app onthoud de handelingen die gedaan zijn en deze kunnen voor trainingsdoeleinden gebruikt worden. Zo kunnen er rapportages aangevraagd worden en kunnen er situaties toegevoegd worden. Ook staan er verschillende checklisten in die kunnen helpen bij het schoonmaken, het ontruimingsplan, BHV-plan en EHBO checklist. U hoeft niet meer diep na te denken welke materialen er aanwezig moeten zijn, maar u hoeft slechts de crisis communicatie app te openen. De app is volledig op uw bedrijf toegepast. Wij komen graag langs om met u in gesprek te gaan. Hierin kunnen wij een aantal situaties uitleggen waarbij de crisis communicatie app functioneel is. Heeft u al eerder bijzondere situaties meegemaakt waarbij de app goed van pas gekomen is? Wij voegen verschillende situaties toe zodat er de volgende keer snel gehandeld kan worden.

CREËER VEILIGE WERKOMSTANDIGHEDEN MET DE CRISIS COMMUNICATIE APP

Via de app kunt u zien welke collega’s zich in het pand bevinden. De app werkt samen met de locatievoorziening van de mobiele telefoon. Daarbij kunt u ook zien welke medewerkers een BHV diploma op zak hebben. Bij het installeren van de app worden alle collega’s in de app gezet. Daarbij worden de diploma’s en bijzonderheden verwerkt. Zo creëert u door onze crisis communicatie app veilige werkomstandigheden. Wilt u graag gebruikmaken van de crisis communicatie app? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag op locatie langs om uw bedrijf beter te leren kennen. Samen met u maken wij de app volledig op maat.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam