Crisis communicatie app nodig?

crisis communicatieBent u op zoek naar een crisis communicatie app? Bent u op zoek naar een manier waarmee u met één druk op de knop al uw medewerkers en BHV'ers op kunt roepen tijdens een noodsituatie? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Safeguard. Wij hebben voor uw bedrijf een manier ontwikkeld die u tijdens een noodsituatie inzicht geeft. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers bereiken en kunt u snel actie ondernemen. Bent u benieuwd of een crisis communicatie app iets voor uw bedrijf is? U kunt bij ons een gratis demo aanvragen. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een afspraak bij ons inplannen. Wij denken graag met u mee en wij zorgen ervoor dat onze crisis communicatie app ook te gebruiken is in uw branche. Vele bedrijven gingen u al voor en zij maken tegenwoordig gebruik van onze crisis communicatie app. Denkt u aan Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Crisis communicatie app van Safeguard

Safeguard heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd. Wij hebben jarenlange ervaring weten daarom als geen ander wat onze app voor uw bedrijf kan betekenen. Door gebruik te maken van onze crisis communicatie app kunt u met één druk op de knop al uw werkende medewerkers verwittigen in een noodsituatie. U kunt hierdoor sneller handelen en vervelende situaties voorkomen. Daarnaast kunt u checklisten beheren en kunt u voor een eventuele volgende noodisituatie de puntjes op de i zetten. U creëert op deze manier een veilige werkomgeving en werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Klinkt u dit als muziek in de oren? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze crisis communicatie app. 

Meer weten over de crisis communicatie app van Safeguard?

Wilt u meer weten over het gemak van de crisis communicatie app van Safeguard? Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? U kunt onze app met een gratis demo uitproberen in uw werkveld. Op deze manier kunt u in uw eigen werkomgeving ervaren of de applicatie ook voor uw bedrijf geschikt is. Safeguard biedt met de crisis communicatie app een vangnet voor veiligheid aan binnen uw bedrijf. Onze experts plannen graag een adviesgesprek met u in. Kies voor een veilige werkomgeving voor uzelf en uw werknemers!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam