Crisis communicatie app nodig?

crisis communicatie Wanneer er een noodsituatie plaatsvindt binnen uw bedrijf of bij u op de werkvloer is het van belang dat u zo snel mogelijk uw medewerkers informeert over de situatie. Het is daarom erg belangrijk dat u beschikt over de juiste informatie over uw aanwezige BHV'ers en medewerkers. Safeguard heeft voor u dé app ontwikkeld! De crisis communicatie app van Safeguard is gemakkelijk in gebruik en u informeert met één druk op de knop al uw medewerkers en aanwezige hulpverleners tijdens een noodgeval. Geen bellijsten meer voor het informeren van uw werknemers! Meer weten over onze crisis communicatie app? Wij vertellen u hier graag meer over.

Crisis communicatie app van Safeguard

Door gebruik te maken van onze crisis communicatie app kunt u uw medewerkers efficiënt en direct bereiken, maar daarnaast biedt onze app u nog meer mogelijkheden. U kunt via onze app rapportages opvragen over de noodsituaties die zijn geweest. Zo krijgt u een goed beeld van de handelingen die zijn uitgevoerd en kunt u indien gewenst hierin aanpassingen aanbrengen. In de crisis communicatie app kunt u ook gebruik maken van checklisten. In deze checklisten kunt u uw ontruimingsplan, BHV-plan en EHBO checklist toevoegen. Het is ook mogelijk dat u verschillende groepen aanmaakt in uw crisis communicatie app. Hierdoor kunt u verschillende groepen, afzonderlijk van elkaar, bereiken. Zo kunt u per melding de juiste mensen benaderen en bespaart dit u veel tijd in een noodsituatie.

Creëer veilige werkomstandigheden

Wij bieden u direct inzicht in de aanwezigheid van al uw medewerkers en beschikbare BHV medewerkers per dag op de werkvloer. U creëert door onze crisis communicatie app veilige werkomstandigheden. Met één druk op de knop kunt u al uw medewerkers oproepen tijdens een noodsituatie. Zo bespaart u tijd en kunt u direct handelen in een noodsituatie. Door gebruik te maken van onze app ontvangt u direct alle meldingen van een noodsituatie op uw smartphone. Veel bedrijven gingen u al voor.

Online support bij crisis communicatie

Wij bieden u een vangnet aan voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers. Safeguard biedt u een online support team aan waarbij u te allen tijde uw vragen kunt stellen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon en onze webchat. Safeguard zorgt ervoor dat al uw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. Voor al uw technische vragen kunt u ons rechtstreeks bereiken. Wij helpen u graag op weg!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam