Crisis communicatie app nodig?

crisis communicatieWilt u crisis communicatie voorkomen binnen uw bedrijf en bent u op zoek naar een duidelijk en gebruiksvriendelijke app die de veiligheid van uw werknemers waarborgt? Met de crisis communicatie app van Safeguard garanderen wij u deze veiligheid. Wanneer u gebruik maakt van onze app voorkomt u chaotische noodsituaties. Zodra u uw app activeert bent u verzekerd van de secuurheid en de efficiëntie van onze Safeguard app. Door te werken met onze Safeguard app overziet u de noodsituatie, ziet u waar uw BHV'ers zich bevinden en waar de noodsituatie zich afspeelt. Veiligheid op de werkvloer is een pre in iedere branche! Door gebruik te maken van onze crisis communicatie app bent u verzekerd van duidelijke communicatie tussen uw hoofd BHV'ers en creëert u een veilige werksituatie voor uw medewerkers. 

Veiligheid op het werk door de crisis communicatie app

Door gebruikt te maken van onze crisis communicatie app creëert u een stukje veiligheid op de werkvloer voor uzelf en voor uw medewerkers. De app van Safeguard stuurt gecontroleerde meldingen naar de beheerder van de Safeguard app. Daarna worden de meldingen naar de toegevoegde medewerkers verstuurd. Tijdens een noodgeval alarmeert de Safeguard app de juiste personen. In de app krijgt u een overzicht van alle aanwezige BHV'ers en werknemers. U kunt met één druk op de knop uw medewerkers oproepen. Daarnaast kunt u checklisten bekijken en ontvangt u meldingen op uw smartphone. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat de app van Safeguard voor uw bedrijf kan betekenen? U kunt onze app gratis proberen. Vraagt u onze medewerkers naar de mogelijkheden van onze crisis communicatie app. 

Crisis communicatie app van Safeguard

U bent bij Safeguard in goede handen. Wij bieden u ten allen tijden online support aan. Zo kunt u op elk gewenst tijdstip bereiken via de e-mail en via onze online chatbox. De Safeguard app biedt u vele mogelijkheden op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Onze app geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Met één druk op de knop kunt u medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Vele bedrijven ging u al voor en maken gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Voor al uw vragen met betrekking tot het gebruiken van onze Safeguard app kunt u ons vrijblijvend benaderen. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag wat de grote voordelen zijn van het gebruik maken van onze Safeguard app. Wij zien u belletje of chatbericht graag tegemoet.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam