Crisis communicatie app nodig?

crisis communicatieOp zoek naar een Crisis communicatie app? Bent u op zoek naar een app waarmee u in een crisis de juiste personen op de werkvloer kunt bereiken? Bent u op zoek naar een app voor crisis communicatie? Bij Safeguard heten wij u van harte welkom! Wij bieden u de mogelijkheid aan om via Safeguard een crisis communicatie app aan te schaffen. Wij zorgen ervoor dat u in diverse moeilijke situaties op de juiste manier contact kunt maken met uw medewerkers. Bent u benieuwd hoe dat precies werkt? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden met onze Safeguard app. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze crisis communicatie app. 

Crisis communicatie app van Safeguard

Door de crisis communicatie app van Safeguard te gebruiken kunt u met één druk op de knop de juiste personen benaderen in een crisis situatie. Met onze app creëert u veilige werkomstandigheden en heeft u direct direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. De Safeguard app beschikt over de mogelijkheid om checklisten te beheren. Zo kunt u aan de hand van de app diverse aanpassingen in uw evacuatieplan invoeren. Is er een noodsituatie? Dan ontvangt u direct alle meldingen op uw smartphone. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Safeguard behoort volgens de Kamer van Koophandel tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Bent u benieuwd of de crisis communicatie app ook iets voor uw bedrijf is? U kunt onze app gratis en vrijblijvend proberen! Op deze manier kunt u op de werkvloer testen of onze app ook voor uw bedrijf geschikt is. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Optimale crisis communicatie met Safeguard

Safeguard is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U vindt ons in het mooie dorpje Nieuwendijk langs de A27 tussen Gorinchem en Breda. In de afgelopen jaren hebben wij onze Safeguard app keer op keer doorontwikkeld en daarom kunnen wij u tegenwoordig onze uitgebreide diensten aanbieden. Vele bedrijven gingen u al voor en gebruiken nu naar volle tevredenheid de app van Safeguard. Om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen is het belangrijk dat er voldoende BHV'ers in uw pand zijn. De app van Safeguard maakt dit inzichtelijk en zorgt ervoor dat in een crisissituatie de juiste lijnen worden uitgezet. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam