Crisis communicatie app nodig?

crisis communicatieBent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee u in een noodsituatie de crisis communicatie onder controle heeft? Bent u op zoek naar een slimme manier om uw medewerkers te bereiken tijdens een brandoefening of een BHV oefening? Zoek dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Wij zorgen voor een betrouwbaar vangnet voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bent u benieuwd hoe onze crisis communicatie app werkt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden en die geschikt zijn voor uw bedrijf. De crisis communicatie app van Safeguard is een uitkomst voor vele bedrijven. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod van apps steeds verder uit kunnen breiden en inmiddels gebruiken vele bedrijven onze crisis communicatie app. 

Ontvang meldingen op uw smartphone met de crisis communicatie app

Door gebruik te maken van de applicatie van Safeguard kunt u met één druk op de knop al uw aanwezige werknemers bereiken tijdens een noodsituatie. Dit bespaart u veel tijd bij calamiteiten of tijdens BHV oefeningen. Met één druk op de knop kunt u medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Al uw aanwezige medewerkers krijgen op hun smartphone een melding met korte informatie. De crisis communicatie app van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Door gebruik te maken van onze crisis communicatie app creëert u veilige werkomstandigheden voor uw medewerkers. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Beheer checklisten voor oproepbare medewerkers en ontvang direct alle meldingen op uw smartphone. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro.

Meer weten over de crisis communicatie app?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bent u benieuwd hoe de crisis communicatie app van Safeguard werkt? Wij vertellen u daar graag meer over. Bovendien kunt u onze app eerst gratis proberen. Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over de vele voordelen die een crisis communicatie app te bieden heeft. Heeft u vragen of problemen? Safeguard heeft een speciaal support team waarmee u via e-mail, telefoon of onze webchat contact kunt opnemen. We zorgen ervoor dat al uw vragen in realtime worden beantwoord. Daarnaast kunnen wij u helpen bij problemen of storingen. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam