Calamiteiten app nodig?

calamiteiten app Bent u op zoek naar een calamiteiten app voor bij u op de werkvloer? Safeguard biedt u deze mogelijkheid! Wij geven u met onze app direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers en u krijgt direct een melding waar de noodsituatie zich afspeelt. Door gebruik te maken van de calamiteiten app van Safeguard bespaart u veel tijd met het vinden van de juiste hoofd BHV'ers en bent u snel ter plaatse bij een noodsituatie. Met de app van Safeguard creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en voor uw medewerkers. Bent u benieuwd wat de app voor u kan betekenen? Onze app kunt u gratis proberen! Onze medewerkers vertellen u graag wat de voordelen zijn van het gebruik maken van onze calamiteiten app. Wij zien uw belletje of chatbericht graag tegemoet!

Calamiteiten app van Safeguard

Het grote voordeel aan de calamiteiten app van Safeguard is dat u met één druk op de knop uw medewerkers kunt oproepen voor een BHV situatie! Veiligheid op het werk is een pré. Vroeger moest u bij een noodsituatie de bellijst afgaan, uw hoofd BHV'er zoeken en gokken waar de noodsituatie zich afspeelde. Tegenwoordig kunt u gebruik maken van onze Safeguard calamiteiten app. U krijgt binnen no time een melding op uw smartphone. In deze melding leest u waar de noodsituatie zich afspeelt, waar uw BHV'ers zich bevinden en welke werknemers er in het werkgebied aanwezig zijn. Zo kunt u snel handelen en heeft u snel en duidelijk een beeld van de situatie. Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro.

Over Safeguard

Safeguard is opgericht in 2015. Wij optimaliseren de processen op het gebied van veiligheid binnen verschillende bedrijven. Samen met u geven wij uw werknemers een veilig gevoel op de werkvloer. Door gebruik te maken van onze Safeguard app overziet u de noodsituatie. Wist u dat u op uw app ook checklisten kunt toevoegen? Zo kunt u per noodplan uw stappen afvinken en corrigeren. Door middel van toegevoegde checklisten heeft u altijd uw noodplan up to date. Safeguard biedt u ook online support aan. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer, e-mail en chatbox. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden zo spoedig mogelijk uw vragen. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neemt u dan een kijkje op onze website en laat u verrassen wat Safeguard u te bieden heeft.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam