ONLINE BHV PLAN MET SAFEGUARD

bhv planBent u op zoek naar een waterdicht en betrouwbaar BHV plan? Wij kunnen de veiligheid bij u op de werkvloer verbeteren en uw BHV'ers effectief in zetten. De Safeguard App maakt het mogelijk! De Safeguard App is ontwikkeld om BHV'ers zo effectief mogelijk in te kunnen zetten. Het BHV plan is in noodsituaties direct en effectief toe te passen door middel van onze app. Dankzij de snelle responstijd neemt de veiligheid op de werkvloer toe. De Safeguard App is heel eenvoudig in gebruik en voor iedereen beschikbaar. Onze Safeguard app is dé app voor veilige werkomstandigheden! Wij creëeren de juiste veiligheid op de werkvloer van uw bedrijf! 

EEN EFFECTIEF BHV PLAN 

Indien er sprake is van een noodsituatie of een ongeval, dan is het belangrijk dat BHV'ers zo snel mogelijk ter plaatse zijn en weten wat het BHV plan is. Met de Safeguard App kunt u direct zien welke BHV'ers er op welk moment binnen uw bedrijf aanwezig zijn. U kunt alle BHV'ers met één druk op de knop tegelijk oproepen. Alle BHV'ers die op dat moment aanwezig zijn krijgen direct een melding, indien er sprake is van een noodsituatie of een ongeval. Zij weten dan direct wat er aan de hand is en waar ze moeten zijn. De aanwezige BHV'ers kunnen vervolgens aangeven of zij wel of niet in staat zijn om ter plaatse hulp te verlenen. U kunt deze reacties ook direct zien. Dankzij de app is het ook mogelijk om rapportages te krijgen, zodat u inzicht krijgt in de veiligheid binnen uw bedrijf. Dit kan op elk gewenst moment.

EEN BHV PLAN VAN SAFEGUARD

De app van Safeguard wordt al door veel verschillende bedrijven gebruikt voor het opvolgen van het BHV plan. Onze app wordt gebruikt door het VANAD Group, Amphia Ziekenhuis en Ingram Micro. Wij kunnen ons voorstellen dat onze Safeguard app interessant is voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de voordelen? U kunt onze app gratis uitproberen voordat u een besluit neemt of u de app wilt kopen!  U kunt de Safeguard App gratis uitproberen, zodat u zelf kunt ervaren wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot voor de veiligheid op de werkvloer. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft. Laat het ons weten als u interesse heeft in de Safeguard App. Probeer de app gratis bij ons uit en overtuig uzelf. Gebruik de Safeguard App en zorg voor een effectief BHV plan bij u op de werkvloer! 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam