Online BHV plan met Safeguard

bhv planOp zoek naar een gedegen BHV plan? Wilt u de veiligheid bij u op de werkvloer verbeteren? Wilt u BHV'ers effectief in kunnen zetten? De Safeguard App maakt het mogelijk! De Safeguard App is ontwikkeld om BHV'ers zo effectief mogelijk in te kunnen zetten en het BHV plan in noodsituaties direct en effectief toe te laten passen door middel van onze app. Dankzij de snelle responstijd neemt de veiligheid op de werkvloer toe. De Safeguard App is heel eenvoudig in gebruik. Wilt u ook veilige werkomstandigheden creëeren op de werkvloer van uw bedrijf? Gebruik dan de Safeguard App! Hoe de app precies werkt en wat de app allemaal kan betekenen voor uw bedrijf? We leggen het u graag uit!

Een effectief BHV plan 

Als er sprake is van een noodsituatie of een ongeval, dan is het belangrijk dat BHV'ers zo snel mogelijk ter plaatse kunnen gaan. Met de Safeguard App kunt u direct zien welke BHV'ers er op dat moment binnen het bedrijf aanwezig zijn. Ook kunt u deze BHV'ers met één druk op de knop oproepen. Alle BHV'ers die op dat moment aanwezig zijn krijgen dan direct een melding op het moment dat er sprake is van een noodsituatie of een ongeval. Ze weten dan direct wat er aan de hand is en waar ze moeten zijn. De aanwezige BHV'ers kunnen vervolgens aangeven of zij wel of niet in staat zijn om ter plaatse te gaan om hulp te verlenen. U kunt deze reacties ook direct zien. Dankzij de app kunt u bovendien zien waar de aanwezige BHV'ers zich binnen het bedrijf bevinden. Dankzij de app is het ook mogelijk om rapportages te krijgen, zodat u inzicht krijgt in de veiligheid binnen uw bedrijf. 

Een BHV plan van Safeguard

De app van Safeguard wordt al door veel verschillende bedrijven gebruikt voor het opvolgen van het BHV plan. Zo wordt de app bijvoorbeeld gebruikt door het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u benieuwd naar de voordelen van de Safeguard App voor uw bedrijf? Wilt u de app graag uitproberen voor u besluit om de app te gaan gebruiken? Dat is zeker mogelijk! U kunt de Safeguard App gratis uitproberen, zodat u zelf kunt ervaren wat de Safeguard App kan betekenen voor de veiligheid bij u op de werkvloer. Meer informatie over de app kunt u vinden op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen als u vragen heeft. Laat het ons weten als u interesse heeft in de Safeguard App. Probeer de app gratis uit en overtuig uzelf. Gebruik de Safeguard App en zorg voor een effectief BHV plan bij u op de werkvloer! 
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam