Ga terug naar de homepage

Online BHV plan met Safeguard

bhv planBent u op zoek naar een betrouwbaar en effectief BHV plan? Dan helpt Safeguard u graag verder. Wij streven naar een veilige werkvloer voor iedereen. Een werkomgeving waar minder ongelukken gebeuren en waarbij er bij ongevallen snel en goed gehandeld wordt, zal een positieve werking hebben op uw bedrijf. Een veelvoorkomend probleem bij ongevallen is dat er geen goed overzicht is van waar alle BHV-ers zich op dat moment bevinden. Het is belangrijk om te weten waar de bevoegde BHV-ers zich bevinden en hoe snel zij ter plekke kunnen komen. Daarom heeft Safeguard een applicatie ontwikkeld waarmee u deze problemen eenvoudig kunt verhelpen. De App helpt u bij het opstellen van een goed BHV plan. De Safeguard applicatie geeft visueel weer waar al uw personeel met een BHV-certificaat zich bevindt. Daarnaast wordt u via de app gewezen op diverse aspecten van de veiligheid binnen uw bedrijf. Door de ingestelde trackingsfunctie kunt u de locaties van de BHV-ers bepalen en hen oproepen indien nodig. De BHV-ers zullen vervolgens een melding krijgen via hun telefoon, waarbij zij kunnen aangeven of zij de mogelijkheid hebben op naar het ongeval toe te gaan of niet. Een andere functie van de Safeguard App is dat deze zowel voor de korte als lange termijn een overzicht kan tonen van de veiligheid. Zo kunt u eenvoudig zien of de veiligheid nog steeds gewaarborgd is binnen uw bedrijf. Mocht u meer informatie willen over het gebruik van de Safeguard applicatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u verder met het verhogen van de veiligheid bij u op kantoor. Daarnaast kunt u ook onze demo bekijken op de website, hierbij krijgt u een indruk van de App.

Gebruik online BHV plan

Het gebruik van de Safeguard App is erg gemakkelijk, zodat iedereen er mee kan werken. Door het hebben van een online BHV plan, kunnen alle medewerkers zich inzetten voor de veiligheid. Medewerkers met mobiele telefoons met Android en IOS kunnen de App eenvoudig downloaden. Indien gewenst zullen we een uitgebreide uitleg geven over alle functies van de applicatie, maar in principe spreekt alles voor zich en is het erg makkelijk in gebruik. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de App in de huisstijl van uw bedrijf af te laten leveren, zodat het geheel binnen uw bedrijf past.

Interesse in versterken van BHV plan

Als u interesse heeft in een effectief en betrouwbaar BHV plan, helpen we u graag verder bij Safeguard. Bent u nieuwsgierig naar de werking van onze App? Vraag dan een pilot aan via onze website, zodat u gedurende een proefperiode gebruik kunt maken van onze applicatie. Roep eenvoudig de BHV-ers op bij een ongeval, zodat zij snel ter plekke kunnen zijn en hulp kunnen verlenen. Neem dus snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen