Online BHV plan met Safeguard

bhv planOp zoek naar een BHV plan? Wilt u de veiligheid op de werkvloer verhogen? Wilt u BHV'ers snel en efficiënt in kunnen zetten op het moment dat er een ongeluk is gebeurd binnen uw bedrijf? Met een BHV plan weten BHV'ers direct wat ze moeten doen in een noodsituatie. U kunt uw BHV plan heel makkelijk delen met alle BHV'ers als u gebruik maakt van de Safeguard App. We leggen u graag uit hoe deze app precies werkt en wat de app kan betekenen voor de veiligheid op de werkvloer van úw bedrijf.

Het BHV plan delen

Uw BHV plan delen met alle BHV'ers is dankzij de Safeguard App heel eenvoudig. Alle BHV'ers downloaden de Safeguard App. Binnen die app kunnen zij het BHV plan vinden, zodat ze het altijd bij zich hebben en het direcht kunnen raadplegen als dat nodig is. Maar de Safeguard App doet nog veel meer. Als er namelijk sprake is van een ongeval of een noodsituatie op de werkvloer, dan kunt u met één druk op de knop alle aanwezige BHV'ers hiervan op de hoogte brengen. Een BHV'er krijgt dan een melding op zijn of haar telefoon en kan vervolgens aangeven of hij of zij ter plaatse kan gaan. Als beheerder heeft u overzicht over de locaties van alle aanwezige BHV'ers. U weet hierdoor bijvoorbeeld precies of een BHV'er al bijna ter plaatse is en of een BHV'er ter plaatse kan gaan. Alle data kan later worden weergegeven in een rapport, zodat u ook inzicht krijgt in de veiligheid bij u op de werkvloer.

Een BHV plan voor uw bedrijf

Op zoek naar een BHV plan? Als een BHV'er direct weet wat hij of zij moet doen op het moment dat er een ongeval heeft plaatsgevonden of op het moment dat er sprake is van een ongeval, dan kan alle kostbare tijd optimaal benut worden. Het is daarom heel belangrijk dat alle BHV'ers goed op de hoogte zijn van het BHV plan van uw bedrijf. Dankzij de Safeguard App hebben zij het BHV plan altijd bij zich. Met de Safeguard App wordt de veiligheid op de werkvloer verhoogd.Er zijn al veel bedrijven en organisaties die gebruik maken van de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke Safeguard App, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Bent u benieuwd of de Safeguard App ook iets is voor uw bedrijf? We geven u graag de mogelijkheid om de Safeguard App uit te proberen. U krijgt dan 14 dagen gratis toegang tot de app. U kunt alle functies van de app gebruiken, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van de app. Zo kunt u zichzelf overtuigen van de voordelen van de Safeguard App!
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam