Online BHV plan met Safeguard

bhv planEen goed BHV plan kan de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk verhogen. Door een goed BHV plan kunnen BHV'ers efficiënt worden ingezet waardoor ze sneller ter plaatse kunnen zijn om hulp te verlenen. Maar hoe stelt u als bedrijf een goed BHV plan op? Hoe kunt u snel al uw BHV'ers bereiken? Hoe zorgt u ervoor dat alle BHV'ers direct op de hoogte zijn van de situatie? En hoe krijgt u inzicht in de veiligheid op de werkvloer? Met de Safeguard App bieden we u de oplossing! U kunt met deze app op een slimme manier de veiligheid binnen uw bedrijf verbeteren. 

Een BHV plan dat werkt

Met de Safeguard App geven we u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV'ers. U kunt precies zien welke BHV'ers er op dat moment aanwezig zijn binnen uw bedrijf. Hierdoor kan onze app niet ontbreken in een goed BHV plan. Op het moment dat er iets gebeurt wordt er door middel van de Safeguard App een melding gestuurd naar alle aanwezige BHV'ers. Er is bijvoorbeeld een ongeluk gebeurd op de werkvloer, of er is sprake van een noodsituatie. Met één druk op de knop kunt u uw BHV'ers oproepen voor de situatie. Zij weten dan direct allemaal wat er aan de hand is en waar ze moeten zijn. U kunt in de app precies zien waar de aanwezige BHV'ers zich bevinden en of zij wel of niet ter plaatse kunnen gaan om hulp te bieden. Zo kunt u heel snel alle beschikbare BHV'ers oproepen, wat de veiligheid op de werkvloer ten goede komt. Het complete BHV plan kan worden geïntegreerd in onze innovatieve app. 

Andere voordelen van het BHV plan in de app

U kunt de Safeguard App niet alleen gebruiken om snel BHV'ers op te kunnen roepen. De app slaat ook alle gegevens op en kan hiervan rapporten maken die inzicht geven in de veiligheid binnen uw bedrijf. Ook kunnen er binnen de app checklisten worden toegevoegd, zodat BHV'ers altijd precies weten wat ze moeten doen in specifieke scenario's. Zo is dit de ultieme integratie van uw BHV plan in onze overzichtelijke app. Met de Safeguard App kunt u veilige werkomstandigheden creëeren. Veel bedrijven maken al gebruik van de Safeguard App, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro.  Wilt u de Safeguard App graag uitproberen? Dat kan! We bieden u bij Safeguard de mogelijkheid om de app kosteloos uit te proberen, zodat u zelf kunt ervaren welke voordelen de Safeguard App u allemaal opleveren. We horen graag van u als u hier interesse in heeft. Probeer het gratis uit en overtuig uzelf van ons BHV plan in onze interactieve BHV app!
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam