ONLINE BHV PLAN MET SAFEGUARD

bhv plan Op zoek naar een effectief BHV Plan? Zoals u van ons gewend bent, zijn wij altijd zoekende naar nieuwe app's. Zo hebben wij naast onze huidige app's nu ook de BHV Plan app. De BHV Plan app is een betrouwbare app met een waterdicht BHV Plan voor uw bedrijf. Doordat wij het BHV Plan hebben ontwikkeld, kunnen wij voor u de veiligheid in uw pand verbeteren. Daarnaast kunt u via deze app al uw BHV'ers effectief en efficiënt inzetten. Safeguard heeft het BHV plan ontwikkeld, zodat er in een noodsituatie direct actie ondernomen kan worden. Dankzij de snelle responstijd neemt de veiligheid op de werkvloer toe. Het BHV Plan - Safeguard app is dé app voor veilige werkomstandigheden in uw pand. Wij creëren de juiste veiligheid op de werkvloer van uw bedrijf! 

EEN EFFECTIEF BHV PLAN

Met het BHV Plan - Safeguard App kunt u direct zien welke BHV'ers er op ieder moment binnen uw bedrijf aanwezig zijn. Als zich een noodsituatie voordoet kunt u snel handelen. U kunt met één druk op de knop al uw BHV'ers die op dat moment in uw pand zijn oproepen. De aanwezige BHV'ers kunnen via de app direct aangeven of zij wel of niet in staat zijn om ter plaatse hulp te verlenen. Zo heeft u direct een goed overzicht van de noodsituatie en welke BHV'ers u in kunt zetten. Dankzij deze app is het ook mogelijk om rapportages te krijgen op elk gewenst moment, zodat u direct inzicht krijgt in de veiligheid binnen uw bedrijf.

EEN BHV PLAN VAN SAFEGUARD

Safeguard geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers binnen één druk op de knop!  Hierdoor creëren wij met onze app veilige werkomstandigheden op uw werkvloer. Door middel van onze app ontvangt u direct alle meldingen op uw smartphone. Daarnaast kunt u ook uw checklisten beheren en alle oproepbare medewerkers in één druk op de knop informeren over de situatie. Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group. Ingram Micro. Zoals u van ons gewend bent, bieden wij online support. U kunt door middel van onze chatbox, e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u waar nodig!  Bent u enthousiast geworden, maar bent u nog niet helemaal overtuigd van de kracht van onze BHV Plan App? Wij bieden u de optie aan dat u onze app gratis kunt uitproberen!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam