Online BHV plan met Safeguard

bhv planOp zoek naar een app voor uw BHV plan? Bent u op zoek naar een geschikt hulpmiddel voor uw BHV organisatie? Dan is de Safeguard App voor u zeer geschikt! De Safeguard App geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Daarnaast is het mogelijk om checklists toe te voegen. Op deze manier hebben al uw BHV medewerkers het BHV plan bij de hand!

Het BHV plan in de Safeguard App

​De Safeguard App is de oplossing voor iedere BHV organisatie. Indien zich een noodsituatie voordoet, is het belangrijk om dit in goede banen te leiden. De BHV medewerkers moeten dan goed weten wat zij moeten doen en wat er van hen verwacht wordt. De Safeguard App is daar een uitstekend hulpmiddel bij. Met de Safeguard App kunt u direct zien welke oproepbare BHV medewerkers aanwezig zijn. Hierdoor heeft u het bekende BHV bord niet meer nodig. Daarnaast kunt u via de applicatie de medewerkers oproepen voor een BHV situatie. De medewerkers ontvangen via de app een melding op hun smartphone. Vervolgens kunnen zij aangeven of ze wel of niet naar de BHV situatie gaan. ​Daarnaast is het mogelijk om checklists toe te voegen aan de applicatie. Voorbeelden van checklists zijn een ontruimingsplan, een EHBO checklist of een BHV plan. Zo hebben de medewerkers altijd het ​BHV plan bij de hand. Het is wettelijk verplicht om uw BHV plan ​of RI&E plan voor te leggen binnen uw organisatie. Met de functionaliteit op de Safeguard App kunt u altijd aantonen dat uw organisatie voldoet aan de wettelijke verplichtingen.​

​Probeer de Safeguard App gratis uit!

Wilt u eerste de Safeguard App uitproberen, voordat u hem aanschaft? Dat kan! U kunt de Safeguard App 14 dagen lang gratis uitproberen. Tijdens deze 14 dagen kunt u gebruik maken van alle features. Daarnaast kunt een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen. Zo kunt u alle functies van de applicaties gebruiken en uittesten of de applicatie geschikt is voor uw organisatie. Daarna kunt u kiezen voor de Professional of de Enterprise versie. Bij beide versies kunt u gebruik maken van alle features. Daarnaast heeft u 99,8% gegarandeerde uptime en kunt u gebruik maken van onze Service & Support. Bij de Enterprise versie wordt de applicatie op maat gemaakt voor uw bedrijf. Dit doen wij alleen op aanvraag. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Vragen over ons BHV plan?

​Heeft u vragen over de Safeguard App? Neem dan contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, telefonisch of per e-mail.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam