BHV pieper nodig?

bhv pieperBent u op zoek naar een BHV pieper? Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers op te roepen tijdens een BHV situatie? Safeguard biedt u dé oplossing aan. Met de BHV pieper kunt u snel een eenvoudig alle aanwezige BHV'ers oproepen op het moment dat er op een locatie in uw bedrijf hulp verleend moet worden. Op deze manier verliest u geen tijd en kunnen u en uw collega's snel ter plaatse zijn. Daarnaast weten de BHV'ers van uw bedrijf direct welke handelingen er uitgevoerd moeten worden. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij kunnen aanbieden met een BHV pieper. Met de BHV pieper creëert u veiligheid op de werkvloer voor uzelf en voor uw medewerkers. Kom langs en laat u inspireren door de succesverhalen van onze klanten. U vindt uw persoonlijk op maat gemaakte BHV pieper bij Safeguard. 

Veilige werkomstandigheden met de BHV pieper van Safeguard

Op zoek naar een BHV pieper? Door gebruik te maken van de BHV pieper van Safeguard creëert u in een handomdraai veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. Onze app geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare medewerkers en BHV'ers in uw pand. Met één druk op de knop kunt u iedereen verwittigen over een BHV oefening of over een noodgeval. Daarnaast kunt u check listen beheren voor oproepbare medewerkers. De app van Safeguard is veelzijdig te gebruiken. Iedereen die is aangesloten bij de app van uw bedrijf ontvangt direct meldingen op de telefoon. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. 

Voordelen van de BHV pieper van Safeguard

De BHV pieper van Safeguard biedt u vele voordelen. Zo kunt u met de app diverse checklisten toevoegen zodat al uw medewerkers en BHV'ers kunnen zien wat er van ze wordt verwacht tijdens een noodsituatie. Daarnaast wordt ook alle data in de app opgeslagen. Met de data worden rapportages gemaakt die inzicht geven in de veiligheid binnen uw bedrijf. Bent u benieuwd of een BHV pieper iets voor uw bedrijf is? U kunt altijd een gratis demo bij ons aanvragen. Op deze manier kunt u op de werkvloer zelf ervaren of een BHV pieper van Safeguard geschikt is voor uw branche.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam