BHV pieper nodig?

bhv pieper​​Bent u op zoek naar een andere BHV pieper? Kies dan voor de Safeguard app. Deze app vervangt de BHV pieper, maar heeft nog meer mogelijkheden. Til uw BHV organisatie naar een hoger niveau met de Safeguard app.

​BHV pieper van Safeguard

​De Safeguard app is een goede vervanger voor de ​BHV pieper. Met de Safeguard app heeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare medewerkers. De applicatie maakt gebruik van Geofencing. De applicatie detecteert wanneer een gebruiker binnen de Geofence komt en dus actief is en wanneer deze de Geofence weer verlaat en dus inactief is. Daarnaast kunt u met de Safeguard app medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Medewerkers krijgen hiervan een melding op hun telefoon. In deze melding kunt u aangeven waar de melding plaatsvindt, welke groep hierop moet reageren, hoeveel mensen er nodig zijn en omschrijven wat de situatie inhoudt. Vervolgens kunnen de medewerkers aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan.

BHV pieper als app: Gratis uitproberen

U kunt de Safeguard app veertien dagen gratis uitproberen. Tijdens deze proefperiode kunt u gebruik maken van alle functies van de applicatie. Zo kunt u een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen en gebruik maken van alle features. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tijdens de proefperiode u goed beeld krijgt van de mogelijkheden van de Safeguard app. Na de veertien dagen kunt u beslissen of u wilt overgaan op een betaalde versie van de applicatie. U heeft de keus uit twee verschillende versies, namelijk de professional en de enterprise versie. De functies van deze versies zijn in principe hetzelfde, alleen de enterprise wordt op maat gemaakt voor uw organisatie. Heeft u interesse in de enterprise versie? Neem dan contact met ons op. Deze versie maken wij alleen op aanvraag. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij hopen u graag te ontmoeten op ons kantoor.

​Vragen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over de Safeguard pieper app? Kijk dan op onze website bij de veelgestelde vragen. Hier staan de meest gestelde vragen met de antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wij helpen u graag verder.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam