BHV pieper nodig?

bhv pieper ​​Bent u op zoek naar een BHV pieper waarmee u eenvoudig alle aanwezige BHV'ers kunt oproepen op het moment dat er ergens binnen het bedrijf hulp verleend moet worden? Kies dan voor de Safeguard App! De Safeguard App is een slimme BHV pieper die u veel voordelen biedt en die heel makkelijk is in gebruik. De Safeguard App wordt al door verschillende bedrijven gebruikt, uit verschillende branches. Met de Safeguard App willen we graag ook de veiligheid bij ú op de werkvloer verbeteren. We vertellen u graag wat de Safeguard App voor de veiligheid binnen uw bedrijf kan betekenen.

De voordelen van de slimme BHV pieper

Met de Safeguard App kiest u voor een slimme BHV pieper. U kunt namelijk met één druk op de knop alle aanwezige BHV'ers een melding sturen. Op het moment dat er iets is voorgevallen of op het moment dat er bijvoorbeeld sprake is van een noodsituatie, zijn alle aanwezige BHV'ers dankzij de Safeguard App direct op de hoogte. U kunt in één keer alle aanwezige BHV'ers een melding sturen, die zij binnen krijgen binnen de app, op hun telefoon. Een BHV'er kan vervolgens aangeven of hij of zij in staat is om ter plaatste te gaan om hulp te verlenen. De app geeft u niet alleen inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV'ers, maar ook in hun beschikbaarheid. Ook kunt u zien waar in het gebouw een BHV'er zich bevindt. U kunt zo zien of er al een BHV'er ter plaatse is en deze oproepen via onze mobiele BHV pieper.

Meer voordelen van de BHV pieper van Safeguard

De Safeguard App biedt u nog meer voordelen. Zo kunt u in de app een checklist toevoegen. Deze checklist zorgt ervoor dat een BHV'er weet wat er moet gebeuren in een specifiek scenario. Ook wordt alle data in de app opgeslagen. Deze data wordt gebruikt om rapportages te kunnen maken, die inzicht geven in de veiligheid binnen uw bedrijf. Wilt u al deze voordelen van onze BHV pieper zelf ervaren? Maar weet u nog niet helemaal zeker of de Safeguard App wel iets is voor uw bedrijf? U heeft de mogelijkheid om tijdens een proefperiode de Safeguard App kosteloos uit te proberen. U kunt tijdens deze proefperiode alle onderdelen van de app gebruiken en testen. U krijgt zo een goed beeld van alle mogelijkheden en voordelen van de Safeguard App. Wilt u de app graag uitproberen? Of heeft u misschien een vraag over onze BHV pieper? Laat het ons dan weten. We horen graag van u!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam