BHV pieper app nodig?

bhv pieper app Bent u op zoek naar een BHV pieper app? Wilt u met één druk op de knop al uw medewerkers en beschikbare BHV'ers in uw bedrijfspand kunnen benaderen als er een noodsituatie uitbreekt? Zoekt u dan niet verder. Bij Safeguard bieden wij u dé oplossing aan! In de afgelopen jaren hebben wij onze BHV app steeds verder ontwikkeld en u daarom kunt u tegenwoordig gebruik maken van onze BHV pieper app. Door gebruik te maken van onze BHV pieper app kunt u met één druk op de knop de noodsituatie bekijken, actie ondernemen en veel tijd besparen bij een eventuele evacuatie. Bent u benieuwd of een BHV pieper app ook iets voor uw bedrijf is? Neem eerst eens een kijkje op onze website. Daarnaast staan onze medewerkers u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw wensen. Een BHV pieper app vindt u bij de experts van Safeguard!

Direct inzicht in de aanwezigheid van uw medewerkers met onze BHV pieper app!

Met de BHV pieper app kunt u snel een eenvoudig alle aanwezige BHV'ers oproepen op het moment dat er op een locatie in uw bedrijf hulp verleend moet worden. Hierdoor verliest u geen tijd en is er meer tijd over om uw medewerkers te evacueren of om eerste hulp te verlenen. In een noodsituatie kan chaos ontstaan. Door gebruik te maken van de BHV pieper app krijgt u met een kort bericht te zien wat de noodsituatie is. U kunt via de app van Safeguard ook checklisten beheren. Zo weten u en uw medewerkers precies welke handelingen er moeten worden getroffen bij een specifieke noodsituatie. Door gebruik te maken van de BHV pieper app van Safeguard creëert u in een handomdraai veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. In de app wordt ook data opgeslagen zodat bij een volgende noodsituatie aanpassingen kunnen worden gedaan om bijvoorbeeld de evacuatie nóg beter te laten verlopen. U krijgt met de rapportage inzicht in de veiligheid binnen uw bedrijf. 

Meer weten over de BHV pieper app van Safeguard?

Bent u benieuwd of de BHV pieper app van Safeuguard ook geschikt is voor uw bedrijf? U kunt altijd een gratis demo aanvragen. Zo kunt u op uw eigen werkplek ervaren of de BHV pieper app geschikt is voor u en uw medewerkers. Vele bedrijven gingen u al voor, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro; zij maken gebruik van onze BHV pieper app. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam