BHV pieper app nodig?

bhv pieper app Op zoek naar een BHV pieper app? ​Bent u op zoek naar een vervanger voor de ouderwetse BHV pieper? Of werkt uw BHV organisatie niet naar behoren en bent u op zoek naar een oplossing? Dan is de Safeguard App wat voor u. De Safeguard app geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Safeguard is dus de nieuwe ​BHV pieper app.

​​BHV pieper app van Safeguard

​Een BHV pieper app, zodat u geen BHV bord meer nodig hebt, daar droomt iedere BHV coördinator toch van? Alle BHV medewerkers gebruiken de applicatie op hun smartphone. Safeguard detecteert geheel automatisch of oproepbare medewerkers aanwezig zijn. Hiervoor maken we gebruik van 'Geofencing'. De applicatie detecteert wanneer een gebruiker binnen de Geofence komt en dus actief is en wanneer deze de Geofence weer verlaat en dus inactief is. Wanneer er een noodsituatie is, kunt u via de applicatie medewerkers oproepen. U kunt hierbij aangeven waar de situatie zich plaatsvindt, hoeveel mensen er nodig zijn en omschrijven wat de situatie inhoudt. Vervolgens kunnen de medewerkers aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan.

Communicatiemiddel: modern en efficient

​De Safeguard app is ook een communicatiemiddel. De medewerkers die de melding hebben geaccepteerd, kunnen namelijk een conference call starten. Via de applicatie is te zien met wie de medewerkers aanwezig zijn op de locatie. Er kan dan met deze personen telefonisch contact gemaakt worden. Hierdoor kunt u met meerdere medewerkers tegelijk communiceren.

Onze BHV Pieper App gratis uitproberen!

​Bent u geïnteresseerd in de Safeguard app, maar wilt u hem eerst uitproberen voordat u hem aanschaft? Dat is geen enkel probleem. U kunt de applicatie namelijk veertien dagen gratis uitproberen! U kunt gebruik maken van alle features en een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen. U kunt dus van alle functies van de applicatie gebruik maken. Zo krijgt u een goede indruk van de app en dat is de bedoeling van de proefperiode. Na de proefperiode kunt u kiezen voor de professional of enterprise versie. Het verschil tussen deze twee versies is dat de enterprise versie voor uw bedrijf op maat wordt gemaakt. Voor meer informatie over de enterprise versie kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen?

Wilt u meer informatie over de BHV pieper app van Safeguard? Of heeft u hulp nodig bij het gebruik van het systeem? Neem gerust contact met ons op. We zijn op meerdere manieren bereikbaar. U kunt telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam