BHV oproepsysteem nodig?

bhv oproepsysteem Bent u op zoek naar een BHV oproepsysteem? Bent u op zoek naar een manier om tijdens een BHV oefening of noodsituatie al uw medewerkers direct te kunnen informeren? Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Wij bieden u dé oplossing aan om tijdens een noodsituatie al uw medewerkers en BHV'ers de juiste informatie te sturen die nodig is om snel actie te kunnen ondernemen. Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel en wij weten als geen ander wat ons oproepsysteem voor uw bedrijf kan betekenen. Bent u benieuwd hoe ons BHV oproepsysteem werkt of wilt u meer weten over de vele voordelen die de BHV app uw bedrijf te bieden heeft? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Vele bedrijven gingen u al voor en zij maken tegenwoordig gebruik van ons prachtige BHV oproepsysteem. Wordt u onze volgende tevreden klant?

BHV oproepsysteem van Safeguard

Safeguard heeft sinds 2015 de nodige ervaring opgedaan en vele bedrijven maken inmiddels gebruik van de gebruiksvriendelijke Safeguard app. Safeguard bestaat uit een team van getalenteerde marketeers, developers en ontwerpers. Alle processen, van ontwerp tot ontwikkeling, worden binnen de organisatie uitgevoerd waardoor wij de kwaliteit van Safeguard altijd kunnen waarborgen. De applicatie van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers die op dat moment in uw gebouw aanwezig zijn. Door verschillende werktijden en shifts kan het lastig zijn om te weten welke en hoeveel medewerkers in uw gebouw aanwezig zijn. Door het BHV oproepsysteem van Safeguard in te schakelen kunt u met één druk op de knop veilige werkomstandigheden creëren. Daarnaast kunt u ook checklisten beheren voor oproepbare medewerkers. U ontvangt direct alle meldingen op uw smartphone zodra er sprake is van een noodsituatie. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group, BAM en Ingram Micro.

Meer weten over het BHV oproepsysteem?

Wilt u meer weten over het BHV oproepsysteem van Safeguard? Bent u benieuwd wat onze app kan bijdragen aan uw bedrijf? Wij vertellen u daar graag meer over. Daarnaast kunt u alvast een kijkje nemen op deze website of telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. Het maakt niet uit in wat voor werkomgeving u werkzaam bent. Safeguard zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait, wat uiteindelijk zorgt voor een betrouwbaar vangnet voor de veiligheid.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam