Ga terug naar de homepage

BHV oproepsysteem nodig?

bhv oproepsysteem​​Bent u op zoek naar een ​BHV oproepsysteem dat goed en betrouwbaar is? Dan is de Safeguard App wat voor u. De Safeguard App geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers én u kunt met één druk op de knop medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Onze Safeguard App is het ultieme BHV oproepsysteem dat direct aanwezige BHV'ers kan inschakelen.

​BHV oproepsysteem in de vorm van een gebruiksvriendelijke app!

​Het is erg belangrijk dat het ​BHV oproepsysteem binnen een organisatie op orde is. In een noodsituatie moet er snel gehandeld worden en moet het oproepen van medewerkers goed verlopen. De Safeguard App helpt u daarbij. De Safeguard App installeren u en de BHV medewerkers op de smartphone. De applicatie maakt gebruik van Geofencing. De app detecteert wanneer een gebruiker binnen de Geofence komt en dus actief is en wanneer deze de Geofence weer verlaat en dus inactief is. Hierdoor heeft u direct inzicht in welke medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast kunt u met de applicatie een melding van de noodsituatie versturen. In deze melding kunt u aangeven wat de situatie inhoudt, waar de situatie zich afspeelt en hoeveel medewerkers er nodig zijn. Vervolgens kunnen de medewerkers aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. Bij de noodsituatie zelf kunnen de medewerkers via de Safeguard App met elkaar communiceren via een conference call. De Safeguard App is niet alleen een BHV oproepsysteem, het helpt u organisatie bij het creëren van veilige werkomstandigheden.

Gratis uw BHV oproepsysteem uitproberen

​Bent u enthousiast over de Safeguard App, maar wilt u hem eerst uitproberen voordat u hem definitief aanschaft? Dat is geen probleem. U kunt de Safeguard App 14 dagen gratis uitproberen. Tijdens deze 'proefperiode' kunt u gebruik maken van alle features en kunt u een onbeperkt aantal locaties en gebruikers toevoegen. U kunt het ​BHV oproepsysteem uitproberen zoals hij daadwerkelijk is. Als u na de proefperiode nog steeds enthousiast bent, kunt u de applicatie definitief aanschaffen. U kunt dan kiezen voor de Professional of de Enterprise versie. Als u kiest voor de Enterprise versie kunnen wij de applicatie voor uw organisatie op maat maken. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over het BHV oproepsysteem van Safeguard App? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. ​Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen