BHV oproepsysteem nodig?

bhv oproepsysteem Een BHV oproepsysteem nodig? Bent u op zoek naar een manier waarop u snel alle beschikbare BHV'ers op de hoogte kunt brengen van een situatie? Wilt u dat uw BHV'ers zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn om hulp te verlenen op het moment dat er sprake is van een noodsituatie, of een ongeval? Met de Safeguard App helpen we u daarmee. De Safeguard App is een slim BHV oproepsysteem. Door middel van een app kunt u heel snel alle beschikbare BHV'ers een melding sturen, met daarin informatie over de situatie. Door de Safeguard App kunnen BHV'ers efficiënt worden ingezet, wat de veiligheid op de werkvloer ten goede komt.

Waarom dit BHV oproepsysteem?

Met dit BHV oproepsysteem zorgt u ervoor dat de veiligheid bij u op de werkvloer toeneemt. U kunt met de Safeguard App veilige werkomstandigheden creëeren. Hoe de Safeguard App precies werkt? We leggen het u graag uit. Op het moment dat er iets gebeurt of iets is gebeurd en er BHV'ers nodig zijn om hulp te verlenen, kunt u met één druk op de knop alle aanwezige BHV'ers een melding sturen. Elke aanwezige BHV'er krijgt dan een melding op zijn of haar telefoon. Vervolgens kan een BHV'er dan aangeven of hij of zij wel of niet ter plaatse kan gaan om hulp te verlenen. U heeft zo direct inzicht in de beschikbaarheid van de aanwezige BHV'ers. Ook kunt u in ons BHV oproepsysteem zien waar in het gebouw elke BHV'er zich bevindt en welke BHV'ers bijvoorbeeld al ter plaatse zijn. Alle data wordt opgeslagen in de Safeguard App. Met deze data kunnen rapportages worden gemaakt, die u inzicht geven in de veiligheid binnen uw bedrijf. Ook kunnen er binnen de app checklists worden toegevoegd. Zo weten BHV'ers altijd wat ze moeten doen in specifieke scenario's. De Safeguard App kan naar wens worden aangepast aan de uitstraling van uw bedrijf.

BHV oproepsysteem gratis uitproberen

Wilt u weten of de Safeguard App iets is voor uw bedrijf? U kunt de Safeguard App kosteloos uitproberen als BHV oproepsysteem. Tijdens deze proefperiode kunt u alle onderdelen van de app gebruiken. Zo kunt u zelf ontdekken of de Safeguard App iets is voor uw bedrijf. Bent u overtuigd van dit slimme oproepsysteem? Dan kunt u aan het einde van de proefperiode overstappen op de betaalde versie van onze BHV oproepsysteem app. Wilt u meer weten over onze app? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam