BHV oproepsysteem nodig?

bhv oproepsysteem Bent u op zoek naar een BHV oproepsysteem? Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke app waarmee u met één druk op de knop al uw medewerkers kunt bereiken bij een noodsituatie? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Safeguard. Safeguard biedt u de mogelijkheid aan om te werken met een BHV oproepsysteem binnen uw branche. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er tijdens een noodsituatie chaos uit kan breken. Door gebruik te maken van de BHV oproepsysteem app van Safeguard creëert u veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. Met één druk op de knop kunt u uw oproepbare BHV'ers oproepen en kunt u uw medewerkers de juiste informatie geven via de app. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden voor uw branche. 

Voordelen BHV oproepsysteem app van Safeguard

Op zoek naar een uniek BHV oproepsysteem? Door gebruik te maken van de BHV oproepsysteem app van Safeguard zult u direct snel en gemakkelijk een overzicht krijgen van alle BHV'ers en medewerkers in uw pand. Daarnaast weet u precies welke BHV'ers beschikbaar zijn en wie u op kunt roepen tijdens een noodsituatie. Alle smartphones van uw medewerkers worden toegevoegd in de app waardoor u precies weet waar uw medewerkers en BHV'ers zich bevinden tijdens een noodsituatie. De app van Safeguard stuurt iedereen die opgeroepen wordt een melding met daarin informatie over de situatie. Door de Safeguard App kunnen BHV'ers efficiënt worden ingezet, wat de veiligheid op de werkvloer ten goede komt. Alle data wordt opgeslagen in de Safeguard App. De data kan uitgelezen worden waarna een rapport kan worden opgemaakt. Op deze manier kunt u leren van diverse noodsituaties en daar bij een volgende calamiteit uw voordeel mee doen. 

Meer weten over het BHV oproepsysteem?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het BHV oproepsysteem van Safeguard? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u bij ons altijd een gratis demo aanvragen. Zo kunt u in uw eigen pand de app uitproberen en de voordelen ervaren van het BHV oproepsysteem van Safeguard. Indien u tevreden bent over de app van Safeguard maken wij de app voor u compleet. De BHV oproepsysteem app van Safeguard biedt u een vangnet voor de veiligheid voor uzelf en uw medewerkers. ten wij graag mondeling alle functies toe. Wilt u graag proberen of de app bij u in het bedrijf werkt? U kunt bij ons een gratis proefeditie aanvragen. Als de app voldoet aan de verwachtingen, maken wij de app compleet op maat voor u. Zien wij uw aanvraag binnenkort tegemoet?

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam