BHV oproepsysteem nodig?

bhv oproepsysteem Bent u op zoek naar een BHV oproepsysteem? Wilt u graag snel en gemakkelijk een overzicht hebben van alle BHV’ers in het pand? Naast dat u wilt weten wie er een BHV-diploma heeft, is het ook fijn om te weten waar deze medewerkers zich in het pand bevinden op het moment van een noodsituatie. Het BHV oproepsysteem laat niet alleen maar zien wie de bedrijfshulpverleners zijn, maar ook waar zij zich bevinden in het pand. Alle smartphones worden aan elkaar gekoppeld en zo helpt de app u bij een noodsituatie. U weet gelijk hoelang het duurt voordat de hulpverlener op locatie kan zijn. De app stuurt iedereen die opgeroepen wordt een melding met daarin informatie over de situatie. Door de Safeguard App kunnen BHV'ers efficiënt worden ingezet, wat de veiligheid op de werkvloer ten goede komt.

WAAROM SAFEGUARD ALS BHV OPROEPSYSTEEM?

Op zoek naar een BHV oproepsysteem app? Onze app kan de veiligheid op de werkvloer bevorderen. Wij horen u denken: Hoe werkt het BHV oproepsysteem dan precies? Op het moment dat er een ongeluk of noodsituatie voordoet binnen het bedrijf, zijn er bijna altijd BHV'ers nodig. Maar wie zijn de BHV’ers in het bedrijf? Op welke afdeling werken zij? Is er maar één hulpverlener in het bedrijf aanwezig of meerdere waarvan u het niet weet? Met één druk op de knop worden alle hulpverleners opgeroepen. Degene die als eerste aankomt bij de situatie kan gelijk hulp verlenen. De anderen sluiten aan en kunnen elkaar steun geven. Elke BHV'er krijgt een melding op zijn of haar telefoon, waar de situatie plaatsvindt en wat er aan de hand is. Mocht het zo zijn dat u buiten de deur bent, kunt u op de rode knop drukken en dat betekent dat u niet aanwezig kan zijn. Als werkgever heeft u direct zicht in de beschikbaarheid van de aanwezige BHV'ers. Alle data wordt opgeslagen in de Safeguard App. Dit kan uitgelezen worden en geëvalueerd, zodat iedereen kan leren van bepaalde situaties.

BHV OPROEPSYSTEEM GRATIS UITPROBEREN

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van het BHV oproepsysteem? Wij gaan graag met u in gesprek over de kansen die de app kan bieden. Daarnaast lichten wij graag mondeling alle functies toe. Wilt u graag proberen of de app bij u in het bedrijf werkt? U kunt bij ons een gratis proefeditie aanvragen. Als de app voldoet aan de verwachtingen, maken wij de app compleet op maat voor u. Zien wij uw aanvraag binnenkort tegemoet?

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam