BHV oproepsysteem nodig?

bhv oproepsysteem​Is uw BHV oproepsysteem aan vervanging toe en bent u daarom op zoek naar een nieuw systeem? Dan is de Safeguard app wat u zoekt! De Safeguard app geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Daarnaast kunt u met één druk op de knop medewerkers oproepen voor een BHV situatie. De Safeguard app vervangt dus u hele BHV oproepsysteem.

BHV oproepsysteem van Safeguard

​De Safeguard app is een BHV oproepsysteem. De applicatie geeft u inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. De applicatie maakt gebruik van Geofencing. De applicatie detecteert wanneer een gebruiker binnen de Geofence komt en dus actief is en wanneer deze de Geofence weer verlaat en dus actief is. Door de Safeguard app heeft u dus geen BHV bord meer nodig en kunnen de medewerkers nooit meer vergeten om aan te geven of ze aan- of afwezig zijn. Tevens kunt u met de Safeguard app een melding versturen van een noodsituatie. De medewerkers krijgen deze melding binnen op hun smartphone. Zij kunnen vervolgens aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. In de melding kunt u aangeven waar de situatie plaatsvindt, wat de situatie inhoudt en hoeveel medewerkers er nodig zijn.

Klantervaringen van ons BHV oproepsysteem

Ons BHV oproepsysteem wordt al door verschillende bedrijven gebruikt, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Op onze website kunt u hun verhalen en ervaringen lezen. Ook kunt u op onze website lezen hoe wij de situatie in Het Amphia Ziekenhuis hebben aangepakt.

​BHV oproepsysteem gratis uitproberen

​Wilt u de applicatie eerst uitproberen voordat u hem daadwerkelijk aanschaft? Dat is geen enkel probleem! U kunt de Safeguard app veertien dagen gratis uitproberen. Tijdens deze proefperiode kunt u van alle functies gebruikmaken. U kunt een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen en gebruik maken van alle features. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van de Safeguard app. Na de veertien dagen proefperiode kunt u ervoor kiezen om over te gaan op de betaalde versie. U heeft de keuze uit de professional en de enterprise versie. Bij de enterprise versie is het zelfs mogelijk om de applicatie op maat voor uw bedrijf te maken! Neem voor meer informatie over de enterprise versie contact met ons op.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de Safeguard app? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen u vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam