Ga terug naar de homepage

BHV oproepsysteem

bhv oproepsysteemAls u op zoek bent naar een betrouwbaar bhv oproepsysteem, waarbij u bhv-ers direct kunt oproepen bij een ongeval, helpen we u graag verder. Veiligheid op de werkvloer is voor elk bedrijf erg belangrijk. Als werkgever wil je voor je werknemers een veilige werkomgeving garanderen en daar helpen we u graag bij. Safeguard heeft een bhv oproepsysteem ontwikkeld, die werkt via een applicatie op je mobiele telefoon. ​Via deze app is het mogelijk om bhv-ers direct op te roepen bij een ongeval. Zodra er wat gebeurt bij uw organisatie zullen zij een melding krijgen via de applicatie en zullen zij door de trackingsfunctie precies weten waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Vervolgens kunnen zij aangeven of zij beschikbaar zijn om de eerste hulp te komen verlenen. Hierdoor kan er veel kostbare tijd bespaard worden en kunnen grotere problemen voorkomen worden. Daarnaast heeft dit bhv oproepsysteem ook als functie dat het relevante data opslaat. Er zal een visueel overzicht gemaakt worden van alle data, zodat u eenvoudig kunt zien hoe het met de veiligheid is gesteld bij uw bedrijf. Als u alle specifieke kenmerken wilt weten over deze applicatie, raden we u aan om de demo op onze website te bekijken. Hierin wordt alles duidelijk uitgelegd, zodat u precies kunt zien hoe de App werkt. Als u nog vragen heeft over de Safeguard App, kunt u altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag bij het invoeren van een effectief bhv oproepsysteem.

BHV oproepsysteem via applicatie van Safeguard

Als u op zoek bent naar een bhv oproepsysteem waarbij u direct uw bhv-ers kunt oproepen bij een ongeval, helpen we u graag verder met de applicatie van Safeguard. Deze is beschikbaar voor bijna elke telefoon, omdat de app te downloaden is voor Android, IOS en Windows. Daarnaast is er de mogelijkheid om de app te bestellen in uw eigen huisstijl, zodat het helemaal bij uw bedrijf past. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van de applicatie kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Interesse in BHV oproepsysteem

Als u interesse heeft in een bhv oproepsysteem die via een applicatie werkt, bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Met behulp van onze applicatie kunt u direct de bhv-ers oproepen bij een ongeval, zodat zij snel ter plaatse kunnen zijn om de eerste hulp te verlenen. Als u nieuwsgierig bent naar de werking van de App, kunt u gratis een proefversie aanvragen. Gedurende een bepaalde proeftijd krijgt u toegang tot de basisfuncties van de app, zodat u zelf alle voordelen kunt ervaren. Neem contact met ons op en vraag snel een pilot aan.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen