BHV Management via een app

bhv management Bent u op zoek naar een hulpmiddel voor het ​BHV management​ binnen uw organisatie? Dan is de Safeguard App wat voor u. Deze applicatie geeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle BHV medewerkers. Daarnaast kunt u met één druk op de knop uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie. Kortom: 1 app voor uw complete BHV management.

​BHV management in 1 overzichtelijke BHV app!

​Het is erg belangrijk dat het ​BHV management ​binnen uw organisatie op orde is. Om dit zo goed mogelijk te regelen, kunt u gebruik maken van de Safeguard App. Met de Safeguard App heeft u inzicht in de aanwezigheid van de BHV medewerkers. U heeft dus geen gedoe meer met een BHV bord en medewerkers die vergeten aan te geven of ze wel of niet aanwezig zijn. De Safeguard App maakt gebruik van Geofencing. Als een medewerker binnen de geofence komt, detecteert de app dat. Als de medewerker de geofence weer verlaat, detecteert de app dat ook. Als de medewerker binnen een geofence is, is hij dus oproepbaar voor een BHV situatie. ​Als er sprake is van een noodsituatie kunt u de BHV medewerkers oproepen via de Safeguard app. De medewerkers ontvangen dan een melding op hun smartphone. In deze melding kunt u aangeven wat de situatie inhoudt, waar de situatie plaatsvindt en hoeveel medewerkers er nodig zijn. Vervolgens kunnen de medewerkers aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan.

Direct automatische rapportages uit uw BHV management!

​Wilt u graag inzicht in de bezetting van de locaties? Dat kan met de rapportage tool. U kunt dan precies zien hoe de bezetting van uw locaties was per week. De rapportage tool geeft u ook een overzicht van de meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben. Met de rapportage tool kunt u uw organisatie stroomlijnen. De aanwezigheid patronen stellen u in staat om te onderbouwen dat er minder oproepbare medewerkers nodig zijn omdat de bezetting voldoende is afgedekt. Het kan natuurlijk ook andersom zijn, wanneer blijkt dat uw organisatie onvoldoende bezet is.

Gratis uitproberen!

​Bent u nieuwsgierig naar de Safeguard App als BHV management en wilt u hem graag uitproberen? Dat is mogelijk! U kunt de Safeguard App 14 dagen gratis uitproberen. Tijdens de proefperiode kunt u gebruik maken van alle features en een onbeperkt aantal gebruikers of locaties toevoegen. Na de 14 dagen kunt u besluiten om de applicatie definitief aan te schaffen. U kunt dan kiezen voor de Professional of de Enterprise versie. Bij de Enterprise versie kan de applicatie op maat worden gemaakt voor uw organisatie. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Wij gaan graag met uw in gesprek om de mogelijkheden van onze BHV management oplossingen te bespreken.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam