BHV gemeenten

bhv gemeenten Ook als gemeente wilt u de aanwezigheid van BHV'ers natuurlijk goed geregeld hebben. Met de Safeguard App maken we het voor BHV gemeenten zo eenvoudig mogelijk om alles duidelijk op een rijtje te zetten. De Safeguard App is speciaal ontwikkeld om de veiligheid op de werkvloer te verhogen. Het is een eenvoudig en slim systeem dat door iedereen gebruikt kan worden, ook door BHV gemeenten. We leggen u graag uit hoe u als gemeente van de Safeguard App gebruik kunt maken.

De Safeguard App voor BHV gemeenten

BHV'ers zijn onmisbaar op het moment dat er iets misgaat. BHV'ers kunnen eerste hulp verlenen, mensen alarmeren en evacueren en ervoor zorgen dat de impact van de gebeurtenis zo klein mogelijk blijft. Het is voor iedere werkgever met meer dan één werknemer verplicht om een BHV'er in dienst te hebben. Maar hoe kunt u als gemeente BHV'ers optimaal inzetten? De Safeguard App zorgt ervoor dat BHV'ers zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht van calamiteiten. Zodra er iets gebeurt, zoals bijvoorbeeld een ongeval, krijgen alle aanwezige BHV'ers daar direct een melding van via de Safeguard App op hun telefoon. Deze melding vertelt de BHV'ers wat er aan de hand is, op welke locatie in de gemeente. De BHV'ers kunnen vervolgens reageren op deze melding door aan te geven of ze wel of niet in staat zijn om zich naar die locatie te begeven. Dankzij de snelle melding via de App zijn BHV'ers sneller ter plaatse. De Safeguard App vertelt bovendien waar de aanwezige BHV'ers zich bevinden en of zij al onderweg zijn naar de betreffende locatie. Zo ziet u direct of er al hulp onderweg is als er een ongeval heeft plaatsgevonden. Dankzij de Safeguard App is een BHV'er sneller te plaatse en kan er bijvoorbeeld sneller eerste hulp worden verleend. De Safeguard App verhoogt zo de veiligheid binnen de gemeente. De Safeguard App is bijzonder gebruiksvriendelijk en kan worden geïnstalleerd op zowel iOS als Android telefoons.

De Safeguard App gratis uitproberen!

Bent u enthousiast geworden over de Safeguard App en zou u graag willen ontdekken wat de Safeguard App voor uw gemeente kan betekenen? U kunt de Safeguard App kosteloos uitproberen. Door de pilot aan te vragen kunt u zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk de Safeguard App is en wat de Safeguard App allemaal te bieden heeft. De pilot is gratis en geheel vrijblijvend. We hopen dat de Safeguard App u zal bevallen en dat de Safeguard App zal mogen bijdragen aan een verhoging van de veiligheid binnen uw gemeente. De Safeguard App kan naar wens in uw eigen huisstijl worden geleverd, zodat de Safeguard App een herkenbare uitstraling krijgt. Wilt u de Safeguard App graag uitproberen in uw gemeente? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u hoe we met de Safeguard App kunnen bijdragen aan de veiligheid binnen uw gemeente! Heeft u vragen over de Safeguard App of wilt u meer weten over het belang van BHV'ers in uw gemeente? Wij vertellen u graag meer. U kunt contact met ons opnemen via e-mail en telefoon. We leggen u graag uit wat het belang van BHV'ers is en hoe u BHV'ers optimaal kunt inzetten in uw gemeente. We horen graag van u!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam