BHV communicatie monitoren

bhv communicatie Verloopt de communicatie tussen de BHV medewerkers in een noodsituatie binnen uw organisatie niet goed? Blijkt achteraf dat de communicatie beter had gemoeten? Verbeter dan uw BHV communicatie met de Safeguard app.

​BHV communicatie verbeteren

U vraagt zich misschien hoe u de BHV communicatie kunt verbeteren met een applicatie. Dat is heel eenvoudig. Met de Safeguard heeft u inzicht in welke BHV medewerkers aanwezig zijn en kunt u eenvoudig de medewerkers oproepen voor een BHV situatie. De applicatie maakt gebruik van Geofencing. Als een medewerker in een geofence komt, pakt de applicatie dat op. De applicatie weet zo dat de medewerker actief is. Als de medewerker de geofence verlaat, registreert de applicatie dat ook. De applicatie weet dan dat de medewerker inactief is. Door de applicatie heeft u dus geen BHV bord meer nodig, waar de medewerkers moeten aangeven of ze aan- of afwezig zijn. Tevens kunt u met behulp van de applicatie een bericht sturen waarmee u de medewerkers oproept voor een BHV situatie. De medewerkers krijgen hier een melding van en kunnen aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. De medewerkers die naar de situatie gaan en ter plaatste zijn, kunnen via een conference call met elkaar communiceren. Door middel van de conference call kunt u met meerdere personen tegelijk communiceren. Door deze functie kunt u de ​BHV communicatie verbeteren.

BHV communicatie applicatie uitproberen

U kunt de Safeguard app gratis uitproberen. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst wilt weten hoe de applicatie werkt, voordat u hem daadwerkelijk aanschaft. Daarom is het mogelijk om de applicatie veertien dagen gratis uit te proberen. U kunt met deze testversie wel alle features gebruiken en een onbeperkt aantal gebruikers en locaties toevoegen. Na deze veertien dagen kunt u beslissen of u wilt overgaan op een betaalde versie van de Safeguard app. U heeft daarbij de keus uit twee versies: de professional en de enterprise versie. De enterprise versie wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf en de prijs daarvan is dan ook op aanvraag. Ontdek de gemakken van de efficiente BHV communicatie via onze BHV app!

​Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in de enterprise versie van de Safeguard app? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij bespreken graag met u uw wensen en vertellen u meer over de safeguard app en de mogelijkheden. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij hopen u snel te ontmoeten op ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam