Ga terug naar de homepage

BHV communicatie

bhv communicatieBent u op zoek naar een hulpmiddel om de bhv communicatie te optimaliseren? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Bijna alle bedrijven in Nederland hebben werknemers in dienst in met een bhv cerfiticaat. Bij ongevallen kunnen deze mensen opgeroepen worden om de eerste hulp te verlenen. Helaas gebeurt het regelmatig dat het veel tijd kost om een bhv-er te vinden en kost het uiteindelijk veel tijd totdat de betreffende hulpverlener ter plaatse is. Om dit proces te versnellen en kostbare tijd niet verloren te laten gaan, hebben de ontwikkelaars van Safeguard een speciale App ontwikkeld. Met behulp van deze applicatie kunt u eenvoudig bhv-ers oproepen bij een ongeval. Zij krijgen dan een melding op hun mobiele telefoon en kunnen gelijk aangeven of zij beschikbaar zijn om te kunnen helpen. Door de trackingsfunctie kunnen zij precies zien waar het ongeval zich heeft voorgedaan en zich zo spoedig mogelijk begeven naar de betreffende plaats. Bekijk de demo op onze website om alle kenmerken van de Safeguard App te bekijken.

Optimale bhv communicatie met Safeguard

Als u op zoek bent naar een manier om de bhv communicatie te verbeteren bij u op het werk, helpen we u graag verder met de Safeguard App. De applicatie werkt heel eenvoudig en is beschikbaar voor alle telefoons met Windows, Android en IOS. Met behulp van deze applicatie kunt u gemakkelijk zien welke bhv-ers er aanwezig zijn en kunt u hen eenvoudig en snel oproepen indien nodig. Daarnaast heeft de app als voordeel dat het belangrijke data opslaat, zodat u een goed overzicht heeft van de veiligheid bij u op het bedrijf. Door middel van een visuele weergave kunt u precies zien hoe uw bedrijf er voor staat wat betreft de veiligheid. Daarnaast kan deze informatie ook gebruikt worden als er een inspectie is vanuit de overheid. Kortom, de Safeguard App heeft vele voordelen. Bekijk de demo en ontdek alle kenmerken van deze handige app.

Interesse in betere bhv communicatie bij u op de werkvloer

Als u interesse heeft in bhv communicatie via een betrouwbare en effectieve applicatie, helpen we u graag verder. De Safeguard is er voor iedereen die streeft naar een veilige werkomgeving. Met behulp van de App kan er veel tijd bespaard worden, waardoor bhv-ers sneller ter plaatse zijn en meteen kunnen beginnen met het verlenen van de eerste hulp. Als u nieuwsgierig bent geworden naar de werking van deze app kunt u geheel vrijblijvend een proefversie van de app aanvragen. Met die versie krijgt u toegang tot de basisfuncties en kunt u zelf de gemakken en voordelen ervaren. Mocht u nog vragen hebben over een betere bhv communicatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Start direct een gratis Safeguard Pilot

Heeft u ook een uitdaging met het organiseren van uw BHV team en spreken deze resultaten u aan? Maak dan een gratis pilot aan en start direct!
Gratis en vrijblijvend proberen