BHV alarmering

bhv alarmering Wilt u uw ​BHV alarmering verbeteren? Dan is de Safeguard App een uitkomst voor u! Onze app is de moderne toepassing als BHV alarmering.

BHV alarmering met de Safeguard App

​Safeguard is een mobiele applicatie die inzicht biedt in de aanwezigheid van alle BHV medewerkers. U heeft dus geen bord meer nodig waarop u kunt zien welke BHV'er wel en welke BHV'er niet aanwezig is. Met de Safeguard App heeft u in één oogopslag inzichtelijk welke BHV medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om via de applicatie in geval van een noodsituatie een melding te sturen naar de BHV medewerkers. U kunt een ​BHV alarmering doen met 1 druk op de knop. U kunt dus gemakkelijk uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie.​

​Werking van de Safeguard App

​De Safeguard App werkt op de smartphone. De BHV medewerkers installeren de applicatie op hun smartphone. Als een ​BHV alarmering wordt verzonden krijgen de medewerkers direct een melding op hun smartphone. Vervolgens kunnen ze aangeven of ze wel of niet naar de BHV situatie gaan.

​​Klantervaring

​Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem. Onze grootste afnemer is het Amphia Ziekenhuis. Daarnaast maken ook VANAD Group en Ingram Micro gebruik van onze applicatie. Bent u benieuwd naar hun ervaringen met Safeguard App? Bezoek dan onze website en lees de ervaringen van het Amphia Ziekenhuis, VANAF Group en Ingram Micro met de Safeguard App.

Probeer de Safeguard App gratis

U kunt de Safeguard App gratis uitproberen! Wij hebben een pilot van maximaal 14 dagen. U maakt gebruik van alle features en het aantal gebruikers en het aantal locaties zijn onbeperkt. Is de pilot van de Safeguard App u goed bevallen? Dan kunt u kiezen voor de Professional of Enterprise versie van de Safeguard App. Met de Professionals versie kunt u gebruik maken van alle features. Daarnaast heeft u 99,8% gegarandeerde uptime en kunt u gebruik maken van service & support. U betaalt voor deze versie slechts €6,90 per gebruiker per maand. Als u jaarlijks betaalt, bespaart u zelfs 8%! ​De Enterprise versie wordt speciaal op maat gemaakt voor uw bedrijf. Deze versie is op aanvraag beschikbaar. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Bent u geïnteresseerd in de Enterprise versie van de Safeguard App? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Wij maken graag met u een afspraak en bespreken de mogelijkheden.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam