BHV alarmering app

bhv alarmering app Bent u op zoek naar een BHV alarmering app? Het is voor elk bedrijf belangrijk dat de BHV’ers in het bedrijf op de hoogte zijn van de verschillende situaties die kunnen voorvallen. De BHV’ers zijn hierop getraind en weten wat er moet gebeuren bij een ongeval of tijdens een noodsituatie op de werkvloer. Via de BHV alarmering app krijgen de BHV’ers een melding over de situatie. Daarnaast krijgen alle andere werknemers in grove lijnen te horen wat er aan de hand is.  De kennis van de BHV’ers zijn onmisbaar binnen elk bedrijf. Zij weten hoe te handelen binnen verschillende situaties. De wet is zo aangepast dat elk bedrijf minimaal één werknemer in dienst heeft die in het bezit is van BHV. Door gebruik te maken van onze bhv alarmering app vergroot u de veiligheid op de werkvloer.

OVER ONZE BHV ALARMERING APP

Kan ik de BHV alarmering app inzetten in mijn bedrijf? Onze app kan binnen verschillende sectoren worden toegepast. Doordat wij de app volledig op maat maken, kan hij volledig aangepast worden aan uw situatie. De app is gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik te nemen. Zodra zich er een noodsituatie voordoet, hoeft u niet eerst heel de app door te nemen om te kijken waar u op moet klikken. Het is een makkelijk systeem waar iedere werknemer makkelijk mee overweg kan, zo verliest u geen waardevolle tijd in een crisissituatie. Iedere werknemer die de BHV alarmering app heeft gedownload wordt meegenomen in de notificaties. Iedere telefoon die de app heeft, wordt meegenomen in de locatiedeling. Zo weet een BHV'er meteen waar het voorval zich afspeelt en kan er meteen gehandeld worden.

Meerdere functies

Alle situaties worden opgeslagen in de cloud van Safeguard. Deze informatie wordt gebruikt bij de herhalingscursussen, zodat u relevante situaties te zien krijgt. Het is leerzaam voor u en uw bedrijf en wie weet kunnen de BHV’ers dit ook in de toekomst bij andere situaties toepassen. Ons systeem geeft u ook een bevestiging over de aanpak van BHV’ers binnen uw bedrijf. Wilt u het systeem graag beter leren kennen? U kunt bij ons een gratis proefversie aanvragen. Dit geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die de app u kan bieden. Wilt u graag verder met de BHV alarmering app, dan maken wij de app volledig op maat voor u. Ervaar zelf de voordelen van deze app en vergroot zo de veiligheid bij u op de werkvloer.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam