BHV alarmering app

bhv alarmering app Bent u op zoek naar een BHV alarmering app? Bent u op zoek naar een manier om de aanwezigheid van uw medewerkers in één overzicht te kunnen zien? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Safeguard. Safeguard helpt bedrijven een veilige werkomgeving te creëren door de uitdagingen van een veiligheidsorganisatie met een technische en data gedreven aanpak te tackelen. Wij behoren tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel en weten als geen ander wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bent u benieuwd wat onze BHV alarmering app voor uw bedrijf kan betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. De BHV alarmering app is in diverse branches te gebruiken.

BHV alarmering app van Safeguard

Op zoek naar een BHV alarmering app? Safeguard is sinds 2015 niet meer weg te denken bij diverse bedrijven. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group, de BAM en Ingram Micro. Met onze app kunt u in een handomdraai een veilige werkomstandigheid creëren voor uzelf en uw medewerkers. Tijdens een noodsituatie is het van groot belang dat er snel en adequaat gehandeld kan worden en dat hiervoor de juiste mensen kunnen worden ingeschakeld. Door gebruik te maken van de app van Safeguard kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers en BHV'ers oproepen voor een BHV situatie. De applicatie van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Beheer checklisten voor oproepbare medewerkers en gebruik checklisten om een ontruimingsplan, EHBO checklist of BHV-plan aan de app toe te voegen. Het is mogelijk om per locatie specifieke checklisten te tonen zodat hulpverleners alleen maar de voor hen relevante informatie te zien krijgen. Daarnaast ontvangt u alle meldingen direct op uw smartphone. Het maakt niet uit in wat voor werkomgeving u werkzaam bent, Safeguard zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait, wat uiteindelijk zorgt voor een betrouwbaar vangnet voor de veiligheid.

Meer weten over de BHV alarmering app van Safeguard?

Wilt u meer weten over de vele voordelen die wij aanbieden? Bent u benieuwd of de BHV alarmering app van Safeguard iets voor uw bedrijf is? Wij vertellen u daar graag meer over. U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij staan u graag te woord.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam