Bedrijfsveiligheid via de veiligheid app

bedrijfsveiligheidBent u op zoek naar een app waarmee u de bedrijfsveiligheid kan ondersteunen? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Wij willen samen met u de bedrijfsveiligheid optimaliseren. Door gebruik te maken van de app brengt u meer duidelijkheid over bepaalde veiligheidsvoorschriften in het bedrijf. Wilt u graag binnen no time de bedrijfsveiligheid op uw werkplek verhogen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden die wij u met een bedrijfsveiligheid app kunnen bieden.

BEDRIJFSVEILIGHEID APP VAN SAFEGUARD

Met slechts een paar drukken op de knop in de app kunt u al uw aanwezige medewerkers informeren over een noodsituatie, brandoefening of andere calamiteiten. In de app staan verschillende veelvoorkomende situaties zodat u snel een keuze kunt maken. Als een bepaalde calamiteit er niet in staat dan staan er wel een aantal standaard opties in. Na de calamiteit vragen wij dit altijd te melden zodat wij de nieuwe situatie voor u kunnen toevoegen. Zo kunt u de volgende keer direct gebruikmaken van de nieuwe functies. Wij blijven de app steeds vernieuwen zodat de nieuwste ontwikkelingen in de bedrijfsveiligheid erin verwerkt worden. Wilt u graag samen met ons een veiligere werkomgeving  creëren? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u met de bedrijfsveiligheid app kunnen bieden.

RAPPORTAGE EN CHECKLISTEN

De app is niet alleen te gebruiken om de bedrijfsveiligheid te verbeteren, maar ook om de prestaties en handelingen van uw medewerkers te kunnen zien. Wie heeft wat gedaan en hoe kan het de volgende keer beter worden aangepakt? Via onze Safeguard app heeft u ook de mogelijkheid om ontruimingsplannen en EHBO checklisten toe te voegen aan uw persoonlijke Safeguard app. Wij zeggen ook wel eens meten = weten. Deze app biedt u verschillende gegevens aan die u later als trainingsdoeleinde op een cursus kunt inzetten. U kunt de gegevens gemakkelijk uitlezen en situaties toevoegen. Mist u een bepaalde functie waar u graag gebruik van wilt maken? Geen probleem. Geef het door en wij voegen de functie direct toe aan de app.

ONLINE SUPPORT EN HELP DESK

Safequard is gevestigd in Nieuwendijk en is door het hele land actief. Dit komt omdat wij gespecialiseerd zijn in het maken van een bedrijfsveiligheid app. Wij staan altijd voor u klaar! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij met de app voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam