Bedrijfsveiligheid via de veiligheid app

bedrijfsveiligheid Wilt u meer bedrijfsveiligheid creëren op uw werkvloer voor uzelf en voor uw medewerkers? Bent u al bekend met de mogelijkheden die Safeguard u aanbiedt met de Safeguard app? Wij bieden u de mogelijkheid aan om door middel van de Safeguard app binnen no-time de bedrijfsveiligheid op uw werkplek te verhogen. Hoe wij dit doen leggen wij u graag uit. Ook nodigen wij u uit om zelf de Safeguard app uit te proberen, zodat u zelf de voordelen hiervan kunt ervaren.

Bedrijfsveiligheid app van Safeguard

De bedrijfsveiligheid app van Safeguard is een applicatie waarbij u met één druk op de knop al uw aanwezige medewerkers kunt informeren over een noodsituatie, brandoefening of andere calamiteiten. Wij helpen bedrijven om een veilige werkomgeving te creëren. Met de Safeguard app kunt u verschillende groepen aanmaken. Zo kunt u direct korte berichten versturen naar de juiste groep medewerkers in uw pand en op de werkplaats. Daarnaast kunt u via de app een conference call organiseren. Met de Safeguard applicatie kunt u (brand)oefeningen van tevoren instellen. Zo kunt u direct bekijken of uw applicatie up to date is en waar u tegenaan loopt. Door gebruik te maken van de Safeguard app bespaart u veel kostbare tijd die u hard nodig heeft in een noodsituatie. Zo kunt u met onze app direct actie ondernemen en uw medewerkers snel en efficiënt informeren over een evacuatie, waar de noodsituatie zich afspeelt en ziet u in één oogopslag waar uw BHV'ers zich bevinden.

Rapportage en checklisten

Door gebruik te maken van onze Safeguard bedrijfsveiligheid app kunt u de prestaties van uw bedrijf nauwkeurig volgen. In een gemakkelijk overzicht kunt u deze gegevens inzien. U kunt deze persoonlijke gegevens gebruiken om processen aan te passen of te optimaliseren binnen uw bedrijf. Via onze Safeguard app heeft u ook de mogelijkheid om ontruimingsplannen en EHBO checklisten toe te voegen aan uw persoonlijke Safeguard app. Zo heeft u alle ontruimingsplannen en checklisten in een gemakkelijk overzicht in uw Safeguard app.

Online support en help desk

Wij staan altijd voor u klaar! Heeft u vragen over onze Safeguard app of wilt u meer weten over onze diensten? U kunt ons te allen tijde telefonisch, per e-mail en via onze help desk benaderen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die wij u aanbieden met onze Safeguard app. Wij beschikken over een speciaal support team die u graag te woord staat via onze help desk.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam