Bedrijfshulpverleningsplan nodig?

bedrijfshulpverleningsplanHeeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een manier om de veiligheid te waarborgen? Bent u op zoek een een effectief bedrijfshulpverleningsplan? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres. Het is voor organisaties in Nederland verplicht om een BHV-er in de buurt te hebben, zodat deze de eerste hulp kan verlenen bij ongevallen. In grotere bedrijven zijn er vaak meerdere BHV-ers in dienst, maar is er niet altijd een overzicht beschikbaar van de mensen die inderdaad een BHV certificaat hebben. Daarom helpen we u graag bij het verbeteren van een bedrijfshulpverleningsplan. Met behulp van de Safeguard App kunt u voortaan eenvoudig zien welke BHV-ers aanwezig zijn binnen uw bedrijf. Daarnaast heeft het als functie om de BHV-ers direct op te kunnen roepen bij een ongeval. De hulpverleners krijgen een melding op hun scherm en zullen de vraag krijgen of zij zo spoedig mogelijk naar de plaats van het ongeval kunnen gaan. Doordat de BHV-ers op deze manier snel ter plaatse kunnen zijn, kunnen grotere rampen voorkomen worden. Daarnaast worden alle relevante data opgeslagen in de App, zodat u een beeld krijgt van de veiligheidsperformance. Hierdoor weet u hoe het met de veiligheid is gesteld zowel op de korte termijn als lange termijn. Een bijkomend voordeel is dat u deze data ook kunt gebruiken voor inspecties vanuit de overheid. Als u interesse heeft in de Safguard App, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons. We denken graag met u mee over hoe we uw bedrijf nog veiliger kunnen maken. Bekijk de demo op onze website en zie alle voordelen van de applicatie.

Optimaliseren van het bedrijfshulpverleningsplan met Safeguard

Als u het bedrijfshulpverleningsplan van uw organisatie wilt verbeteren, helpen we u graag verder. Door middel van het installeren van een App op alle werktelefoons, kunt u precies zien waar alle BHV-ers zich bevinden. U kunt deze direct oproepen als er een ongeval plaatsvindt bij uw bedrijf. De App is geschikt voor IOS, Windows en Android, zodat deze voor bijna alle telefoons geschikt is. Daarnaast kunnen we de applicatie in de huisstijl van uw organisatie maken, zodat deze geheel past binnen uw bedrijf. Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Interesse in bedrijfshulpverleningsplan met Safeguard

Heeft u interesse in het optimaliseren van uw bedrijfshulpverleningsplan via de Safeguard App? Bekijk dan voor meer informatie de demo op onze website en zie hoe eenvoudig de applicatie in het gebruik is. Mocht u zelf de App willen proberen, kunt u een proefversie aanvragen voor uw bedrijf. Hierbij kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig en effectief de applicatie werkt. Safeguard helpt u graag verder bij het veiliger maken van uw organisatie.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam