Bedrijfshulpverleningsplan

bedrijfshulpverleningsplan Zoekt u een manier om veilige werkomstandigheden te creëren? Wilt u een bedrijfshulpverleningsplan opstellen dat werkt? De Safeguard App helpt u daarbij! De Safeguard App zorgt ervoor dat de veiligheid bij u op de werkvloer toeneemt. De Safeguard App is een slimme app die ervoor zorgt dat BHV'ers efficiënt kunnen worden ingezet. Al veel bedrijven maken gebruik van de Safeguard App, zoals het Amphia Ziekenhuis, VANAD GROUP en Ingram Micro. We vertellen u graag hoe de app ook uw bedrijf verder kan helpen en hoe de app kan bijdragen in een goed bedrijfshulpverleningsplan.

Een bedrijfshulpverleningsplan dat werkt

Door een slim bedrijfshulpverleningsplan op te stellen waarbij u BHV'ers efficiënt kunt inzetten, zorgt u ervoor dat de veiligheid binnen uw bedrijf toeneemt. Met de Safeguard App heeft u direct inzicht in de aanwezigheid van oproepbare BHV'ers. De Safeguard App geeft u de mogelijkheid om BHV'ers met één druk op de knop op te roepen op het moment dat er ergens hulp verleend moet worden. Als er bijvoorbeeld een ongeval heeft plaatsgevonden op de werkvloer, dan kunt u door middel van de Safeguard App direct alle oproepbare BHV'ers een melding sturen. Elke beschikbare BHV'er krijgt dan een melding op zijn of haar telefoon en weet direct waar er hulp nodig is. Een BHV'er kan vervolgens ook aangeven of hij of zij wel of niet ter plaatse kan gaan om hulp te verlenen. U kunt deze reacties ook terugvinden in de app, waardoor u een overzicht heeft van de beschikbaarheid van de aanwezige BHV'ers. Ook kunt u precies zien waar in het gebouw de BHV'ers zich bevinden. Met de Safeguard App zorgt u ervoor dat het bedrijfshulpverleningsplan efficiënt kan werken.

Een bedrijfshulpverleningsplan op maat

De Safeguard App wordt door verschillende bedrijven in verschillende branches gebruikt om digitaal het bedrijfshulpverleningsplan te gebruiken. De app kan helemaal op maat worden gemaakt voor uw bedrijf zodat deze exact past in uw bedrijfshulpverleningsplan. Wilt u graag weten of de Safeguard App iets voor uw bedrijf is? U kunt de Safeguard App kosteloos een periode uitproberen. U heeft dan toegang tot alle onderdelen van de app. U kunt dan bijvoorbeeld ook checklisten toevoegen voor BHV'ers. Met deze checklisten weten BHV'ers altijd precies wat ze moeten doen, in elk scenario. Na de proefperiode kunt u dan bepalen of u de Safeguard App wilt aanschaffen. Heeft u nog vragen over de Safeguard App? Laat het ons dan weten. We geven u graag meer informatie over de Safeguard App!

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam