BCM software

bcm systeem Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor een BCM software kan zorgen? Dan bent u bij Safeguard aan het juiste adres. U kunt verschillende groepen aanmaken. Maak specifieke groepen aan zodat u per melding altijd de juiste personen alarmeert. Vooraf gedefinieerde groepen zorgen ervoor dat u bij ieder incident of noodgeval kostbare tijd bespaart. Zo kunt u groepen als BHV’ers, ontruimers of directie aanmaken en kunt u door middel van één druk op de knop direct alarmeren. Naast onze applicatie voor mobiele telefoons en het dashboard, bieden wij onze klanten ook enkele extra’s aan. Zo kunt u verschillende functies toevoegen. U kunt Safeguard aansluiten op het brandmeldsysteem en andere loT-systemen integreren om nog meer gegevens over de prestaties van uw veiligheidsorganisatie te verzamelen. U kunt met de BCM software ook de hele organisatie tonen welke hulpverleners beschikbaar zijn en wie er allemaal in het bezit is van een BHV diploma.  

BCM software bij Safeguard

Op zoek naar BCM software? Wij zorgen voor een betrouwbaar vangnet met betrekking tot de veiligheid. Betrouwbare support valt hier ook onder. Wij beschikken over een speciaal support team waarmee u via de e-mail, telefoon of onze webchat contact op kunt nemen. Wij zorgen ervoor dat al uw vragen in real-time worden beantwoordt en dat wij u bij technische of productgerelateerde vragen van dienst zijn. Safeguard is een zeer gebruiksvriendelijke app voor alle BHV’ers in het pand. De experts achter de BCM software denkt graag met u mee om uw wensen te verwerken in de applicatie. In onze wereld betekent ‘ondersteuning’ ook het profiteren van uitgebreide in-app ondersteuning via de helpdesk. Als er zich problemen voordoen dan kunt u direct via de Safeguard-app contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de Safeguard applicatie altijd up-to-date en geoptimaliseerd blijft. Ook zullen wij zonder extra kosten ervoor zorgen dat de wensen en behoeften van de klant continu in de ontwikkeling meegenomen worden. Wij zijn een vangnet voor de veiligheid in iedere branche. Wilt u een gratis proefversie ontvangen om het systeem beter te leren kennen? Wij helpen u graag!

BCM software gratis proberen?

U kunt gratis een 20 minuten durende demo sessie aanvragen. Zo krijgt u een goed beeld van de manier waarop Safeguard werkt. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons support team bestaat uit een goed georganiseerd team dat altijd reageert binnen 24 uur. Onze app heeft ook een ingebouwde support-functie welke gebruikt kan worden om direct contact met ons te hebben.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam