Alarmeringssysteem app van Safeguard

alarmeringssysteemBent u op zoek naar een alarmeringssysteem? Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke app waarmee u direct al uw medewerkers en BHV'ers kunt bereiken in een noodsituatie? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Safeguard. In de loop van de jaren hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en vele bedrijven weten ons te vinden. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro maken onder andere gebruik van het alarmeringssysteem van Safeguard. Bent u benieuwd of een alarmeringssysteem app ook voor uw bedrijf werkt? U kunt altijd een gratis demo bij ons aanvragen en een adviesgesprek bij ons inplannen. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden de er zijn voor uw branche. Een alarmeringssysteem vindt u bij de experts van Safeguard. 

Veilige werkomstandigheden creëren met een alarmeringssysteem

Safeguard heeft jarenlange ervaring met het ontwikkeling van een alarmeringssysteem. In de loop van de jaren is er veel veranderd en wij volgend de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Hierdoor blijft onze app up to date en kunt u iedere dag gebruik maken van onze veelzijdige BHV app. Door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke Safeguard applicatie kunt u met één druk op de knop uw medewerkers oproepen bij een noodsituatie. Daarnaast kunt u ook een oefening instellen zodat u periodiek de applicatie van Safeguard kunt testen en de puntjes op de i kunt zetten voor het geval er een keer een echte noodsituatie is. Indien er een noodsituatie ontstaat kunt u direct al uw medewerkers bereiken en de juiste informatie doorgeven. U ontvangt direct een melding op uw smartphone. Dit scheelt u veel tijd en er is meer gelegenheid voor een eventuele evacuatie. Door gebruik te maken van de applicatie van Safeguard creëert u een veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. Een alarmeringssysteem van Safeguard is een vangnet voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers. 

Meer weten over het alarmeringssysteem van Safeguard?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bent u benieuwd wat het alarmeringssysteem van Safeguard precies voor uw bedrijf kan betekenen? Onze experts vertellen u daar graag meer over. Maakt u al gebruik van onze veelzijdige en gebruiksvriendelijke applicatie en heeft u vragen? U kunt altijd gebruik maken van onze support. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken, daarnaast maken wij gebruik van een chatbox. Onze medewerkers staan u professioneel te woord en gaan graag voor u aan de slag. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet! 

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam