Alarmeringssysteem Safeguard

alarmeringssysteemBent u op zoek naar een alarmeringssysteem voor uw bedrijf? Een alarmeringssysteem dat niet werkt met een ouderwets piepsysteem maar dat ontworpen is volgens de nieuwste ontwikkelingen? Dan bent u bij Safequard aan het juiste adres. Safeguard is voor u hét bedrijf dat jarenlange ervaring heeft en gespecialiseerd is in het realiseren van een veilige werkomgeving. Het kan in elke branche worden ingezet. Dit alarmeringssysteem zorgt ervoor dat uw BHV'ers en EHBO’ers efficiënt ingezet kunnen worden bij calamiteiten. Wij bieden u een professionele app aan waar u jarenlang gebruik van kunt maken. Als u een functie mist, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen er samen met u voor dat het een persoonlijke app wordt die volledig aansluit bij de wensen van uw bedrijf.

ALARMERINGSSYSTEEM VAN SAFEGUARD

In elk bedrijf moet volgens de wet een bepaald aantal bedrijfshulpverleners aanwezig zijn. Weet u precies wie er wanneer in het pand is met een geldig BHV of EHBO diploma? U weet waarschijnlijk wel wie er in bezit zijn van deze diploma’s, maar wanneer is diegene aanwezig op het bedrijf? Door gebruik te maken van de alarmeringsapp van Safequard kunt u in één oogopslag zien wie er aanwezig is in het pand.

NIET ZO MAAR EEN ALARMERINGSSYSTEEM

De app is niet alleen gemaakt om het alarmeringssysteem over te nemen van de ouderwetse pieper, maar de app is ook gebouwd voor multifunctioneel gebruik. De app is zoveel meer dan alleen een alarmeringssysteem. Via de app kunt u snel en makkelijk inzicht krijgen in de veiligheid binnen uw bedrijf. In de app kunt u ook de calamiteiten plannen, BHV plannen en andere protocollen zetten die van pas kunnen komen. Daarnaast kan de app gebruikt worden voor verschillende trainingsdoeleinden. Zo onthoudt de app wat er allemaal gebeurd is in de afgelopen tijd en kunt u ervaringen delen en bespreken hoe u de situatie de volgende keer aan kunt pakken. De mogelijkheden zijn eindeloos bij de Safequard app! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PROBEER ONZE APP NU GRATIS!

Heeft u een aantal oproepbare medewerkers in dienst? Wilt u dat alleen de medewerkers die in dienst zijn een melding krijgen over de situatie? Via de locatiedeling ziet de app waar alle medewerkers zijn. Op het moment dat een medewerker een afspraak buiten de deur heeft, krijgt deze alleen de melding als u deze handmatig verstuurt. Wist u dat vele bedrijven gebruik maken van onze app? Het Amphia Ziekenhuis is een van deze bedrijven.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam