Alarmeringssysteem app van Safeguard

alarmeringssysteemBent u op zoek naar een alarmeringssysteem app? Bent u op zoek naar een applicatie waarmee u met één druk op de knop uw medewerkers of collega's kunt bereiken tijdens een noodsituatie? Bij Safeguard bent u aan het juiste adres. U vindt ons in het mooie dorpje Nieuwendijk langs de A27. Safeguard is een begrip in de regio en ver daarbuiten. In de afgelopen jaren hebben wij veel bekendheid gekregen en een flink aantal klanten weet ons al te vinden. De experts van Safeguard hebben een alarmeringssysteem app ontworpen waarmee u direct inzicht krijgt in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Bent u benieuwd hoe dit precies werkt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Wij zien uw telefoontje graag tegemoet. 

Creëer veilige werkomstandigheden met de alarmeringssysteem app van Safeguard

  Op zoek naar een alarmeringssysteem app? Door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke Safeguard alarmeringssysteem app kunt u met één druk op de knop uw medewerkers en collega's oproepen voor een BHV situatie of voor andere calamiteiten. Wij bieden u de mogelijkheid aan om in crisis situaties direct uw naasten te kunnen verwittigen. U ontvangt direct een melding op uw smartphone. Dit scheelt u veel tijd en er is meer gelegenheid voor een eventuele evacuatie. U kunt met de applicatie van Safeguard uw checklisten beheren. Vele bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Safeguard behoort tot de top 100 van de meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Wij geven u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers in uw pand. Door gebruik te maken van deze applicatie creëert u een veilige werkomstandigheden voor uzelf en uw medewerkers. Bent u benieuwd of de applicatie van Safeguard iets voor u is? U kunt onze app gratis proberen.

Meer weten over onze alarmeringssysteem app?

Bent u benieuwd ons alarmeringssysteem precies inhoudt? Bent u benieuwd of de applicatie van Safeguard iets voor uw bedrijf is? Wij bieden u de mogelijkheid aan om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij graag uw wensen. Daarnaast kunt u zelf bepalen wat u allemaal nodig heeft in uw app. De keuze is helemaal aan u. U kunt onze tarieven elders op deze website vinden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en gaan samen met u op zoek naar passende mogelijkheden voor uw wensen.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam