Alarmeringssysteem Safeguard

alarmeringssysteemBent u op zoek naar een alarmeringssysteem waarmee u snel uw BHV'ers kunt bereiken? Zoekt u een alarmeringssysteem dat ervoor kan zorgen dat BHV'ers zo efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden? Dan is de Safeguard App iets voor u! Met de Safeguard App kunt u op een makkelijke manier de veiligheid bij u op de werkvloer verhogen. Hoe onze app precies werkt? We leggen u graag uit wat alle voordelen zijn van de Safeguard App!

Een slim alarmeringssysteem

Omdat het alarmeringssysteem een app is, kunt u al uw BHV'ers heel makkelijk bereiken. Stel bijvoorbeeld dat er sprake is van een noodsituatie, of dat er een ongeluk is gebeurd op de werkvloer. U kunt dan via de app een melding sturen naar alle BHV'ers die op dat moment beschikbaar zijn. De Safeguard App geeft u ook overzicht van alle beschikbare BHV'ers op dat moment. U kunt ook precies zien waar de aanwezige BHV'ers zich binnen het gebouw bevinden. Met één druk op de knop kunt u een melding binnen de app versturen. Elke BHV'er die aanwezig is in het gebouw krijgt nu een melding op zijn of haar telefoon, via de app. Ze weten zo direct precies wat er aan de hand is en waar ze verwacht worden om hulp te verlenen. Een BHV'er kan vervolgens ook nog aangeven of hij of zij wel of niet ter plaatse kan gaan. U kunt zo via de alameringssysteem app precies zien waar elke BHV'er zich bevindt en welke BHV'ers ter plaatse kunnen gaan.

Meer voordelen van het alarmeringssysteem

De Safeguard App is niet alleen een slim alarmeringssysteem op het moment dat er sprake is van een noodsituatie of een ongeval. Het zorgt er ook voor dat u inzicht krijgt in de veiligheid binnen uw bedrijf. Alle gegevens worden in de app opgeslagen en kunnen worden verwerkt tot een rapport. Met dit rapport krijgt u veel inzicht in hoe de veiligheid binnen uw bedrijf nog verder verbeterd kan worden. Ook kunnen er in de app checklisten worden toegevoegd. Met een checklist kan een BHV'er precies zien wat er nodig is in een specifiek scenario. Door middel van de app heeft een BHV'er deze checklisten altijd bij de hand. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van dit slimme alarmeringssysteem voor uw bedrijf? U kunt de Safeguard App kosteloos uitproberen. Zo kunt u zelf dit slimme alarmeringssysteem ervaren. Probeer de app uit en ervaar zelf hoe u met de app veilige werkomstandigheden kunt creëeren.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam