Alarmeringssysteem Safeguard

alarmeringssysteem Bent u op zoek naar een alarmeringssysteem voor uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder! Bij Safeguard bent u aan het juiste adres. Safeguard is voor u hét bedrijf voor het realiseren van een veilige werkomgeving. Een alarmeringssysteem zorgt ervoor dat u efficiënt uw BHV'ers in kan zetten bij calamiteiten. Door gebruik te maken van het alarmeringssysteem van Safeguard bent u verzekerd van een professionele app. Bent u benieuwd wat Safeguard voor u kan betekenen? Neemt u snel een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden.

Alarmeringssysteem van Safeguard

Door gebruik te maken van het alarmeringssysteem van Safeguard bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke app waarmee u een melding kunt versturen in een verontrustende situatie. Indien er een noodsituatie uitbreekt bij u in het kantoorpand of op de werkvloer kunt u met één druk op de knop al uw medewerkers en BHV'ers bereiken. Via het alarmeringssysteem kunt u een melding sturen naar alle BHV'er die er op dat moment aanwezig zijn. Zo weten uw BHV'ers waar zij verwacht worden om hulp te verlenen. Daarnaast kunt u met het alarmeringssysteem van Safeguard direct zien welke medewerkers zich in het pand of op de werkvloer bevinden.

Niet zo maar een alarmeringssysteem

De multifunctionele app van Safeguard is meer dan een alarmeringssysteem. Onze app geeft u inzicht in de veiligheid binnen uw bedrijf, u kunt uw checklisten controleren en indien gewenst kunt u met de app van Safeguard een conference call starten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Door gebruik te maken van de Safeguard app bieden wij u veiligheid in een verontrustende situatie. Ook kunt u heel gemakkelijk een brandoefening organiseren. Door met regelmaat uw app uit te proberen houdt u uw medewerkers scherp en kunt u aanpassingen aanbrengen om het gebruik van de app nog beter tot zijn recht te laten komen.

Probeer onze app nu gratis!

De app van Safeguard biedt u vele voordelen. Zo kunt u met onze app uw checklisten beheren voor uw oproepbare medewerkers, creëert u veilige werkomstandigheden op de werkvloer en kunt u uw medewerkers met één druk op de knop oproepen voor een BHV situatie. Met de app van Safeguard ontvangt u alle meldingen direct op uw smartphone. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt onze app geheel gratis proberen. Zo kunt u zelf onze app ervaren. Veel bedrijven maken al gebruik van ons systeem, waaronder Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group. Ingram Micro.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam