Alarmeringssysteem app van Safeguard

alarmeringssysteemBent u op zoek naar een alarmeringssysteem? Bent u op zoek naar een applicatie waarmee u met één druk op de knop uw medewerkers kunt alarmeren tijdens een noodsituatie? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Safeguard. In de loop van de jaren hebben wij ons alarmeringssysteem telkens vernieuwd zodat u tegenwoordig gebruik kunt maken van een gebruiksvriendelijke alarmeringssysteem via de app van Safeguard. In de loop van de jaren hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en vele bedrijven weten ons te vinden. Het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro maken onder andere gebruik van het alarmeringssysteem van Safeguard. Bent u benieuwd of ons alarmeringssysteem ook voor uw bedrijf geschikt is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en probeer ons alarmeringssysteem gratis uit!

Ervaar het Alarmeringssysteem van Safeguard

 Safeguard behoort tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. Vele klanten gingen u al voor en zij maken tegenwoordig gebruik van onze gebruiksvriendelijke app. Het alarmeringssysteem van Safeguard geeft direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers en medewerkers. Tijdens een noodsituatie is er weinig tijd te verliezen en moet u snel handelen. Met één druk op de knop kunt u iedereen verwittigen tijdens een noodsituatie en weten uw medewerkers direct wat zij moeten doen. U kunt ook checklisten beheren voor oproepbare medewerkers zodat u de volgende keer nog beter kan anticiperen op een noodsituatie. Ontvang direct alle meldingen op uw smartphone en onderhoud korte lijnen met uw medewerkers en BHV'ers. Creëer veilige werkomstandigheden met het alarmeringssysteem van Safeguard. U kunt met de app van Safeguard ook oefeningen instellen zodat u periodiek de app gebruikt. 

Probeer ons alarmeringssysteem nu gratis!

Wilt u meer weten het alarmeringssysteem van Safeguard? Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij plannen graag een persoonlijk adviesgesprek met u in. Tijdens dit gesprek bespreken wij graag uw wensen en gaan wij op zoek naar de geschikte mogelijkheden voor uw bedrijf. Bent u al in het bezit van het alarmeringssysteem van Safeguard maar heeft u nog vragen over onze applicatie? U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch, per e-mail en via onze chat te bereiken. Wij vertellen u graag meer over het alarmeringssysteem dat past bij uw wensen en wij helpen u graag met uw vragen over de werking van de app.

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam