Alarmeringssysteem Safeguard

alarmeringssysteemBent u op zoek naar een goed en betrouwbaar alarmeringssysteem waarmee u uw BHV medewerkers kunt oproepen? Dan is de Safeguard App waar u naar op zoek bent. Met de Safeguard App, die functioneert als full service alarmeringssysteem kunt u met één druk op de knop uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie.

​Alarmeringssysteem Safeguard: de app die functioneert als alarmeringssysteem!

Binnen een grote organisatie is het belangrijk dat het ​alarmeringssysteem​ om BHV medewerkers op te roepen, goed geregeld is. Wij van Safeguard hebben een applicatie ontwikkeld die de organisatie van BHV veel eenvoudiger maakt. Met de Safeguard App heeft u direct inzicht in de aanwezigheid van alle oproepbare BHV medewerkers. Daarnaast kunt u met één druk op de knop medewerkers oproepen voor een BHV situatie.  ​De Safeguard App wordt gebruikt op de smartphone. De BHV medewerkers installeren deze applicatie op hun smartphone. De applicatie kan zo detecteren of de medewerker aanwezig is en dus oproepbaar. Daarnaast kunt u met de applicatie een melding versturen van een noodsituatie. U kunt in de melding aangeven wat de situatie inhoudt, waar de situatie plaatsvindt en hoeveel medewerkers er nodig zijn. De medewerkers krijgen deze melding binnen. Vervolgens kunnen ze aangeven of ze wel of niet naar de situatie gaan. Eenmaal aangekomen bij de situatie kunnen de medewerkers met elkaar communiceren via een conference call. De Safeguard App neemt dus veel werk uit handen en daardoor kunt u veilige werkomstandigheden creëren.

Rapportagetool in uw alarmeringssysteem

​Naast de functies van ons alarmeringssysteem voor een noodsituatie, heeft de applicatie ook nog andere features. Zo heeft u beschikking tot de rapportagetool. Hiermee kunt u zien hoe de bezetting van uw locaties per week was. Daarnaast ziet u ook een overzicht van het aantal meldingen en wie deze geaccepteerd en geweigerd hebben. Aan de hand van deze rapportages krijgt u inzicht in wat eventueel veranderd of aangepast moet worden. Zo kan het zijn dat er minder oproepbare medewerkers nodig zijn of juist meer, omdat er onderbezetting is. Wij brengen dus inzicht in uw alarmeringssysteem.

​Gratis uitproberen

​Wilt u de applicatie eerst uitproberen als alarmeringssysteem voordat u hem definitief aanschaft? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom kunt u de applicatie 14 dagen gratis uitproberen. U kunt dan gebruik maken van alle functies, zodat u een goed beeld krijgt van de applicatie. Daarna kunt u besluiten of u de applicatie definitief wilt aanschaffen.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de Safeguard App en de mogelijkheden van de applicatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Uiteraard bent u van harte welkom voor een gesprek op ons kantoor. Wij bespreken graag met u uw wensen en onze mogelijkheden.
[

EEN VANGNET VOOR DE VEILIGHEID

Benieuwd hoe Safeguard in de praktijk werkt? Vraag nu een demo account aan en probeer het zelf gratis uit.

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam